reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Do_it ja mialam hybrydy (a swoja drogą u nas na śląsku konkretnie w dg jeżdzi pani do domu :tak:bardzo fajnie robi jakbys chciała:tak:) i robila mi kosmetyczka a sie wkurzyłam i kupiłam sobie zestaw do hybrydowego i sama sobie robie:-p

Jasminum
trzymam kciuki i za Twoje wyniki... niestety wiekszośc lekarzy to bagatelizuje:(częśc kobiet dowiaduje się za późno :(

Martusia ściaganie nie trwa dlugo... 10 minut z acetonem na paluszkach :tak:i ladnie schodzą:tak: wiem bo sama sobie je ściagam :-p

Merlin ja mam normalne paznokcie w ogóle nie zniszczone :tak:a miałam hybrydy juz z 4-5 razy...

no to ja nie wiem co oni gadali wczoraj ze to bardzo szkodliwe dla plytki pazurka i w ogole. a na tvn style lecialo. ale przynajmniej hybryda utrzymuje sie ponad 2 tyg nie to co zwykly. chociaz moje pazurki na slub trzymaly sie ponad tydzien a nie byly niczym utwardzane.

melduje sie po wizycie z Oliwka u lekarza, niestety nie jest dobrze, mialam nadzieje, ze jak infekcja bedzie wyleczona to cos sie poprawi a tu nic z tego, no moze odrobine jest lepiej, za to brzydki kaszel doszedl i mamy inhalacje dodatkowo, dostalismy skierowanie na wszelkie mozliwe wyniki badania krwi, takze na proby watrobowe i na mocz, na szczescie moja Mama z nia pojdzie na krew bo ja bym nie wyrobila gdyby ja mieli przy mnie kluc

Martusia- trzymam kciuki za Oliwke. Bedzie ok.

My jedziemy samochodem w końcu. Ruszamy o 2.00 w nocy i wracamy w niedzielę,wiec bedzie mnie mniej. Dbajcie o siebie i chce czytać same dobre wiesci!

hej, hej ja wracam do żywych :) Moje Dziecię dziś rano wystawiło pupkę koło pępka, normalnie byłam w szoku i jak głaskałam Ją i mówiłam do Niej to dosyć długo w tej pozycji wytrzymała... ehhhh wspaniałe to było..
po wczorajszej ulewie jest jakoś bardziej rześko, życzę Wam miłego dzionka!

no to ja nie wiem co oni gadali wczoraj ze to bardzo szkodliwe dla plytki pazurka i w ogole. a na tvn style lecialo. ale przynajmniej hybryda utrzymuje sie ponad 2 tyg nie to co zwykly. chociaz moje pazurki na slub trzymaly sie ponad tydzien a nie byly niczym utwardzane.

dobra nie strasz :D
i tak idę

a ja dzisiaj dziewczyny zdalam w koncu prawko ! nie wierze ! jestem megaaaaaaa szczesliwa :))) kupilam szampana piccolo i zaraz z M zaczynamy oblewac :) i juz zaczelam miesiac numer 8 ! ostatni termin z usg 24.08.... tik tak tik tak :)

GRATULACJĘ!!!
no i zdrówko

melduje sie po wizycie z Oliwka u lekarza, niestety nie jest dobrze, mialam nadzieje, ze jak infekcja bedzie wyleczona to cos sie poprawi a tu nic z tego, no moze odrobine jest lepiej, za to brzydki kaszel doszedl i mamy inhalacje dodatkowo, dostalismy skierowanie na wszelkie mozliwe wyniki badania krwi, takze na proby watrobowe i na mocz, na szczescie moja Mama z nia pojdzie na krew bo ja bym nie wyrobila gdyby ja mieli przy mnie kluc

życzę zdrówka
będzie dobrze
musi być
nie ma innego wyjścia

Martusia- trzymam kciuki za Oliwke. Bedzie ok.

My jedziemy samochodem w końcu. Ruszamy o 2.00 w nocy i wracamy w niedzielę,wiec bedzie mnie mniej. Dbajcie o siebie i chce czytać same dobre wiesci!

miłej i bezpiecznej podróży życzę

hej, hej ja wracam do żywych :) Moje Dziecię dziś rano wystawiło pupkę koło pępka, normalnie byłam w szoku i jak głaskałam Ją i mówiłam do Niej to dosyć długo w tej pozycji wytrzymała... ehhhh wspaniałe to było..
po wczorajszej ulewie jest jakoś bardziej rześko, życzę Wam miłego dzionka!

ale słodkie
to musiało być przeżycie dla Was niesamowite ;)

Hej Mamusie :)
No te upaly są okropne. Skusiłam się u znajomych na wodę z lodem ..no i załapałam infekcję gardła :O. Chyba trzeba iść do lekarza :(
lennkka - super :)) moja czasami też się tak wystawia..na brzuszku mam wtedy w górze..górę ;)
gorgusia - udanej podróży
martusia1605 - trzymam kciuki za udaną walkę Oliwki z choróbskiem!
pauline - GRATULACJE :)

reklama
Do góry