reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie

Maleństwo ja sie nie ciesze jeszcze bo fosfatazę alkaliczną mam znacznie podwyższoną i ginka kazała mi ją obserwować...bo to jest jeszcze 9 tygodni...a ona z tygodnia na tydzień może wzrostąć dwukrotnie...

Żanetkaa jak tam siostra??

Jasminum super, ze wyniki ok :tak:ale kontroluj chociaz jak masz tych krostek dużo to może do dermatologa idź

zmykam z synusiem na spacerek i zakupki:)

reklama
Dziękuję dziewczyny, już jest wszystko dobrze :-) biedna męczyła się 13,5h,
jak już urodziła dziecko to nie mogła urodzić łożyska dostała krwotoku ale jest już wszystko dobrze, mała już jest :tak:
Mała waży 3010g i mierzy 54cm. Cała i zdrowa :-) aaa i siostra mówiła że ma nosek po cioci :-D hihi

WITAM:)

Burza za burzą wkurzyć sie mozna!drugie podejście z robieniem prania teraz się nie poddam !

ZANETKA gratulacje!!:D (ps.mam nadzieję ż enie przeszkadza tobie skrócenie prze ze mnie nicka?bo ja tak szybko pisze i nie zapamiętuje tego wszystkiego...)

stokrotka.af- dziękuję.
patrysia*- dziękuję, pewnie że mi nie przeszkadza a pisz jak chcesz byle bym wiedziała, że do mnie ;-)

Kasia P własnie tej firmy teraz kupiłam lakier żel... ale może robię taki błąd bo ja lubię french i nakładam bazę, biały i finish , i może tutaj jest problem? bo jak nmialam czerwony to sie dość dlugo trzymal... dzisiaj bede robila hybrysy to bede dokładna:)dzieki bardzo

Fasolko cieszę się, ze wróciłaś :)

tak się właśnie robi, baza, biały i finish, też lubię frencha :) tylko w tym dobrze się czuję.

Hejo:)
żanetka gratulacje ciociu:)No to teraz zobaczysz jak ci ta mała siostra wydorosleje,moja po ostatnich 3,5 miesiaca jest inna osóbka,wszystko sie kreci wokół Franka i juz mówi ze jak ja bedzie stac to za 3 lata pyknie sobie nastepne:-)Nawet wszystkie kolokwia na studiach pozaliczała ładnie,wzieła sie w garsc dziewczyna:tak:
Jasminum gratuluje wyników,bedziesz spokojniejsza.
Pajeczko fajnie ze wyniki w normie i &&&&& by juz tak zostało.Pomyslnych zakupów.
patrysia podeślij troche tego deszczu bo wczoraj była temperatura masakryczna,w nocy nie padało wiec dzis oddychac nie ma czym.Tlenu mi trzeba tlenu.
A tak poza tym to w miare ok.Artur wrócił z nocki,dzis juz nie idzie wiec przespi sie troche i bedze miała męża w koncu na troche,trzeba bedzie jakis konkretny obiadek zmajstrowac bo ostatnio przewaznie zupki gotuje by synek miał co jesc i odgrzeac na drugi dzien mozna.
Ide chyba pralke z dzieciowymi rzeczami naszykuje to ładnie poschnie

heej :)

tak wiem dziwne ze o tej porze tu jestem, ale na 8:00 mialam kardiologa i trzeba bylo sie zwlec jakos... [wizyte opisze razem z wizyta u ginka ktory mnie pewnie opieprzy ze badania pozno zrobilam no ale wazne ze w ogole zrobilam :p]. dzis jedna Pani mi miejsca ustapila w tramwaju zaskoczona jestem milo ;)

Zanetko gratuluje ze zostalas ciocia podszkolisz sie troszke w opiece jak bedziesz siostrze pomagac ;)
Pajka ale wiesz to ze masz podwyzszona fosfataze nie znaczy ze urosnie. moze nawet opadnie? ;) trzymam za to kciuki :)

a ja marze o normalnej pogodzie z temperatura tak 22 stopnie bo nie idzie zyc. no i Oli chyba sobie upatrzyl moj pecherz na zabawke, bo latam co 5 min a jak kopnie tam to od razu moge sikac na zawolanie, co za dziecko ;) a tak w ogole to snil mi sie pogrzeb i ze juz Oli byl na swiecie ze go karmilam cycem a on do mnie: mama jest niedobra... :szok::szok::szok:

moze uda mi sie zasnac na chwile? tak to dobry pomysl :)
buziaki i bedziemy pozniej po ginku.

reklama
Co za noc!!!! burzowa, deszczowa i powodziowa!!! zalało nam piwnicy, wody po kostki i tak od 24 do 1.30 mezu z tesciowa wybierali wode wiadrami, straz jezdzila co chwile a ja przez jakis czas osrana lezalam, ja sie teraz panicznie boje burz jak tak pioruny trzaskaja:-( a moj maly w ogole dzis nie spal i nie spi, a ja razem z nim sie krecilam bo tak mi sie wrzynal po bokach:-D

Dzisiaj farbuje sobie wloski, planuje pojechac tez do lumpa kolezanka dala mi znac,że widziala m.in spiworki jak nowe wiec przejade sie zobaczyc ale nie wiem o ktorej bo juz skwar... a w aucie to juz w ogole sie ugotuje hihi

Zaanetkaa super,że urodzila:-) łatwo nie miala no ale dobrze,że wszystko okej:-) powiem Ci,że moja chrzesnica jak sie urodzila to byla wypisz wymaluj jak ja:-) czarna, długa, włoski długie i oczka czarne aaa teraz wszystko na odwrot:laugh2: blondyneczka, niebieskie oczka no ale w 100% tata. Ale płacze jak ja i wszyscy maja ubawzreszta ja tez,że usteczka wywija jak ciocia a potem dopiero placz:laugh2:

Do góry