reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Joasia no racja co do baseniku i fakt mam trzech braciszkow i kochanego tatusia:-D tylko problem w tym,że oni wszyscy sa na dachu razem, dorabiaja u tatusia:-D:-D a jeden brat to za granica,a wiesz jak u nas roznie z pogoda chca szybko skonczyc a glownie zeby zdarzyc przed deszczem ale tak mysle,że w sobote skoncza szybciej napewno niz 20sta wiec podjada albo w niedziele na spokojnie jak nie ma kiedy:-) takze Ty kochana korzystaj ile wlezie:-)

reklama
Marta jest taki wątek i tylko tam można umieścić linki do przedaży

Sprzedam

Kupię

Oddam

Wiem, że jest. Ale chodziło mi o to, abyśmy otworzyły sobie na wrześniówkach. Tak zrobiłyśmy 2 lata temu. Jak by nie było nasze dzieci będą rówieśnikami. Co jednej mamie się nie przyda bo już ma, a np. dostanie może druga chętnie odkupi :)

Joasia - u nas też po słodkim jest disco :D Albo śmiej-żelkach kwaśnych :-D

do_ti - ja na kawkę chętnie, z ciastem problem bo mam lenia co do obiadu a co dopiero ciasta :D No, ale od czego są cukiernie :tak:

To jak z tym wątkiem. A jeśli uważacie, że zbędny to może jest ktoś chętny na pieluszki tetrowe? :) Nówki, nieśmigane, sprzedam taniej jak na allegro :D Nio i śpiworek na zimę do wózka?

Nie wiem jak reszta dziewczyn ale ja bylabym za takim wątkiem, mozna odrazu by jakies foto dodac i szybciej bysmy cos znalazly niz na tym glowym watku a tak bedzie na wrzesnioweczkach:-)

Martusia ty się tam nie denerwuj
szkoła nerwów Twoich i maluszka przez g00pich ludzi

Marta ja nie wiem ;/

Do ti a to z kampani Streetcom czy normalne zamówienie??

nie wiem :sorry: jakiej kampanii :D
ja ze strony DG zakupiłam, bo taniej mi wychodziło niż w sklepie
i w sklepie wszystkiego nie ma ;)
są dostępne tylko online

Marta zanim taki watek powstanie dogadam się z Adminem... bo takie wypowiedzi, ktore umieszczane są poza działami, ktore wymienialam są banowane...jeżeli admin się zgodzi nie ma problemu... natomiast inaczej będzie tam spamowanie a to jest karane zawieszeniem konta...

Marta zanim taki watek powstanie dogadam się z Adminem... bo takie wypowiedzi, ktore umieszczane są poza działami, ktore wymienialam są banowane...jeżeli admin się zgodzi nie ma problemu... natomiast inaczej będzie tam spamowanie a to jest karane zawieszeniem konta...

Ok, w takim razie czekam na info :) 2 lata temu z takim wątkiem nie było kłopotu. Mam nadzieję, że teraz też nie będzie.

Marta no niestety jest sporo wymuszeń... sprzedaży leków itd... dlatego np my z naszych ogólnych watków usuwamy jak ktoś się "reklamuje" np ze sprzedażą na allegro... no innego jeżeli otworzy wątek w dziale Gielda i da tutaj linka do tego swojego wątku :)

napisałam jak admin da znac napisze:)

reklama
Ja dojechałam("jedyne" 10h w samochodzie), zrobiłam obiadek na szybko i dogorywam :-)
pewnie tez z tego ciepla.
biore sie za nadrabianie zaleglych postów ;-)

Do góry