reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Mamuski moje widze,że dzis padniete sa i odpoczywaja od BB:-) ciezki dzien, ja ogolnie dzis w domku, bylam na spacerku odrazu zaliczylam apteke, wrocilam to kimnelam sie godzinke bo normalnie zle sie czulam. Ale pogoda taka :/ malo zjadlam antybiotyk wzielam no ale potem nadrobilam:-D zjadlam dwa talerze pomidorowki z ryzem jak nie ja:-D a teraz wlasnie wrocilam z kolejnego spacerku bylam na cmentarzu, tesc mialby dzis urodzinki wiec sie przeszlam:-) a teraz ide pod prysznic i bede czekac na mezulka:-)

reklama
Pajka a moze to jednak wina telefonu sprawdz na innym jesli masz mozliwosc albo jak ktos ma jeszcze z Plusa to niech polozy obok Twojego i sprawdz czy tez beda problemy z polaczeniem:-) ja mam Plus a moj M nadal Play i mi jak do Niego dzwonie schodzi z darmowych minut takze nie wiem dlaczego Ci tak nalicza moze zalezy jaki abonament albo kiedy umowa podpisana?

axarai ojjj to dllluga droga pamietaj o czestych przystankach na rozprostowanie kosci:*

doti znowu kusisz:p ja zamawiam mrozona latte przywioze rogaliki z jagodkami mojej Mamy hihi

Merlin ja tez powoli zaczynam myslec o praniu i prasowaniu bo pozniej sie ze wszystkim nie wyrobimy hihi

*martusia tradycyjnie 3 glebokie wdechy i olej to a jak beda trzaskac po porodzie to wyslesz Mka:-D gratki "wejscia" w III OSTATNI trymestr:-)

maluszek oj tam pol godziny i zrobione niech sie po pracy poswieca tym bardziej ze rak sporo to sie szybko uwina a ile radosci Ci sprawia jeszcze beda mieli satysfakcje zobaczysz:-D my to szalone najpierw narzekamy ze po spacerach nogi puchna a nastepnego dnia dalej dreptamy, ja dzis tez sporo spacerowalam:p

Lotka ciesze sie ze dotarlas bezpiecznie:-)powodzenia z nadrabianiem:-D

...dzisiaj nawet znosnie jesli chodzi o pogode, duzo spacerkowania i poki co nawet tego nie odczuwam, to chyba ze szczescia poniewaz dostalismy pismo ze w koncu przelali zwrot podatku i na koncie mamy dodatkowe 3,5 tys co mamy juz ustalone ze bedzie na remont i duuuza szafe wnekowa do pokoju takze tylko czekac na urlop M za m-c i beda dzialac nie moge sie doczekac bo po remoncie w koncu kupimy lozeczko i wozek i juz bedzie ten psychiczny komfort ze wsio gotowe
Takze dzien zaliczam do udanych, jutro dio lekarza mam do odbioru tylko przeciwciala bo ostatnio nie bylo i pewnie dostane skierowanie na kolejne badania:)po lekarzu male zakupy i do Bratowej i Filipka na powrocie....sroda dniem SPA bo juz w czwartek Mek przyjezdza:-):-):-):-)

Asiu bo ja kusicielka jestem :)

my mamy taką szafę wnękową w przedpokoju na 3 drzwi
super
mieści się tam wiele rzeczy

trzymam kciuki za wyniki

która jest z gliwic lub okolic???

przyznać się :D

do której jest tam terranowa otwarta w sobotę i od której
bo w necie pisze, że jest tylko otwarte od pon - pt???
dziwne

Powoli wkrecam sie spowrotem w rytm BB :-)
dziewczyny, ktore pisaly mi na priv o dodanie do listy wrzesniowek - uzupelnie ja jutro z rana, dzis juz nie mam na nic siły.
milego wieczorku!! :-)

I dzionek nam zleciał...
Lotka- fajnie,że dotarlaś cała i zdrowa.
Mąż wymyślił,że z okazji rocznicy naszego ślubu (jest 30.07) porywa mnie teraz nad morze.... w sierpniu już na pewno nie byłoby o tym mowy. Termin mam na 30.08. Myślicie,że teraz podróż nad morze- około 5h samochodem,w nocy,żeby było chłodno- jest dobrym pomysłem? Czuję się dobrze, u Młodego wszystko ok i ogólnie teraz to luzik. Chciałabym i boję się :(

doti bo sie w koncu mnie doczekasz hihih nom wlasnie o taka mi chodzi na 3 drzwi z jednym lustrem zeby nie zagracac pokoju tam beda nasze rzeczy a Lilka ma juz komode pod kolor :-)

Lotka tylko nie gadaj ze nadrobilas wszystkie posty i watki:szok: jesli tak to poklony hihih

gorgusia M ma super pomysl jednak ja mialabym podobne odczucia jak Ty pomimo, ze u Nas tez wszystko dobrze...zapytaj lekarza moze pomoze Ci podjac decyzje bo jesli gin poprze Mka to juz nie bedziesz miala watpliwosci:-)

żegnamy sie na dzis jutro od rana walka w przychodni zobaczymy jak pojdzie;) bede wieczorem bo pozniej jade do Filipka i Bratowej takze spokojnej nocy i milego jutrzejszego dzionka nie skrobac mi za duzo :p

Buziaki w brzusiaki:*

witam się

co do grupy odpowiem na wątku moderatorskim ok? tam też Marya przeniosę Twojego posta :tak:

ja dzisiaj jadę do mamy wiec bedzie mnie malo

milego dnia kochane:*

WITAM:)

W nocy burza była a ja stracha miałam:/

Dzisiaj juz pogoda z ochłodzeniem gdzie ja akurat się nie ciesze bo wole słoneczko:)

GORGUSIA super:)
JOASIA kaska teraz jak znalazł:))

reklama
Dzień dobry :)
Całą noc prawie nie spałam... wszystko przez tą duchote. Dziś widzę,że pogoda też nie będzie oszczędzać,ale cóż- jest lato.
Co do mojego wyjazdu to dzwonilam do lekarza i mam się jutro o 11.45 się u niego pokazać na wizycie. Dobrze,bo i ja i Mek będzie spokojniejszy. A czuję,że wszystko jest dobrze,więc raczej nas puści.
Miłego dnia Brzuchatki.

Do góry