reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Pajeczko tulam a mialas dzisiaj odpoczywac o ile dobrze pamietam:szok: czyzby Siostra zawiodla??

Beacia ojjj tak to bedzie Nasze pierwsze Malenstwo ale juz wiem ze dziecko to nieoceniony dar i skarb jakby nie bylo Ono bedzie zawsze Nas bezwarunkowo kochalo:)

maluszek widze ze Twoj Syncio jak moja Mala nie daje Ci spac ja tez dzis od 6 nie spie hehe skopala mnie rano bo juz glodna byla a wieczorem tradycyjnie sciezka do lazienki razy sto:-D my mamy w zamiarze wyslac Tatusiowi laurke tzn chce napisac cos na brzuszku dla Taty od Corci zrobic zdjecie i wyslac mu MMsem, tylko sie zastanawiam jak ja to do gory nogami napisze bo rodzice wyjechali na week:-D

*martusia &&&& za kolezanke nie daj sie zarazkom w szpitalu ostroznosci nigdy za wiele:)

Zmykam nie wiem czy szybko zasne bo jestem sama w domu jakby co bede szukala sposobu na nude z Wami poki co sie zegnam buziaki

reklama
Alooo :)
Dzisiaj przyjemny chłodek, bez słońca ale to lepiej bo miałam już dość tych upałów. Choć nogi spuchnięte to i tak lepiej się czuje. Mała dzisiaj ruchliwa:)

Martusia1605 zaraz posyłam imię :)

Dobranoc Wrześniówki :)

WITAM:)

Ja happy bo SŁONECZKO jest ciepełko też!!!

Pranie się już suszy:))ja umyję sobie głowę i po obiedzie sruuu na spacer :D

Ja też obolała:/przekręcając sie z boku na bok w łózku to już z bólem:( chyba bede miała powtórke ciązy z Alankiem (czyt.nie mogłam chodzić przekręcać sie a raz nawet na czterech stałam na łóżku z płaczem bo nie mogłam się ruszyć...)

PAJKAA no włąśnie gdzie twój odpoczynek?

Witam wszystkie Wrześniówki. Prócz tego że oczekuję na wrześniowe maleństwo jestem marcówką 2011:-) troszkę tu pozaglądam, pewnie i czasem coś skrobnę:-) pozdrawiam Was wszystkie:-)

U mnie dziś szaro buro, ale dość ciepło. Wieczorem zapowiada się grill u znajomych, więc jak pogoda nie załamie się to pewnie tak spędzimy wieczór.

Futrzakowa witamy :)))

Życzę Wam wszystkim miłego weekendu :)))

Cześć dziewczyny
Jakoś brak weny ostatnio, bo dni mijają identycznie - te same dolegliwości każdego dnia ( zgaga, ból pod żebrami, duszności, siusianie non stop itd. ) i jakoś już zaczynam się niecierpliwić:zawstydzona/y:
Dzisiaj mamy wesele przyjaciółki, a we wtorek obronę pracy magisterskiej :-)
Co do Mikusia, to jego ruchy i kopniaki są teraz niesamowicie bolesne - wydaje mi się, że już nie ma tam miejsca dla siebie :szok::-pW niektóre dni jest niesamowicie ruchliwy, w inne spokojniejszy, ale daje znać o sobie od czasu do czasu, więc -odpukać- nie miałam jeszcze momentów paniki;-)
Tyle ode mnie, kochane miłego weekendu i trzymajcie się zdrowo :-D

Asiu praca nie zając brudem zarośnie :D
U mnie też dzisiaj troszkę lepiej więc nie będzie dnia lenia :)
Odliczaj, odliczaj szybko Ci przeleci ;)

Kasia
trzymam kciuki za zdane egzaminy &&&&

A jak się przekręcam z boku na bok to tak mnie brzuch boli, ech...

A poza tym odebrałam wczoraj wypis ze szpitala i pisze boldem Zagrożenie wcześniejszym porodem ;/
i nie wiem co o tym myśleć
troszkę mnie to zmartwiło.

Witam sie i ja weekendowo:-)
U nas tez sloneczko wow bo zapowiadali deszcze pogoda znosna bo nie ma upalu a jak sloneczko jest to tak jednak przyjemniej:cool2: a jednak mozna zadowolic kobiete w ciazy ja poprosze o takie cale lato jak dzis:-p

patrysia mam dokladnie takie same plany pranko juz powieszone zaraz pomyje podlogi umyje wlosy i na spacerek obiad jednak zrobie po bo pozne sniadanko dzis bylo:-) udanego spacerkowania:)

futrzakowa zapraszamy serdecznie im wiecej Nas tym przyjemniej:-)

marudka mniej moja mala Sadystka tez coraz silniej kopie az nie raz zaboli a co bedzie za miesiac czy dwa hehee udanej zabawy na weselu i &&&&& za obrone :-)

doti nom nastrachali Cie ale skoro wypuscili to mieli powod, moze jednak odpoczywaj do wizyty a na zapytaj gina co znaczy ten opis ze szpitala czy masz jakos wyjatkowo wypoczywac, na co zwracac uwage...a kiedy wizytujesz?

A my dzis z Lileczka zaczynamy 28 tydzien:szok: jak ten czas leci a od czwartku szkola rodzenia:-)

No i oczywiscie cos dla Wszystkich Tatusiow przyszlych i obecnych:

4521.gif

zapytam ;)
wizyta w środę więc już niedługo

położna mi napisała, że mam sobie zrobić gospodarkę płynów przez 7 dni czyli ile piję i ile sikam :crazy: ale jak

reklama
Do góry