reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

KasiaP - P powodzenia na egzaminie :)

Beacia - słodziutki musi być ten Twój synek :)

Patrysia - hahahaha, to tak jak ja - ciasta na wszelkie okazje zamawiam w cukierni, bo ja też z tych nie piekących :)))

reklama
Hej Mamulki:)
dzis juz na laptopie wiec mam nadzieje, ze bez niespodzianek:-D pospalam "az" do 6.30 moja Cora chyba zaczyna mnie przyzwyczajac do porannego wstawania:-)poza tym czuje sie troszke lepiej pewnie to i dlatego ze nawet sloneczko troszke wyszlo...

maluszek ciesze sie ze juz lepiej, masz racje pogoda w kratke, mimo wszystko mam nadzieje, ze lato nie bedzie zbyt upalne i jakos je przezyjemy:-D

Pajka to wypoczywaj grzecznie i ciesz sie cisza:-)

Palemko masz racje akysz skurczybyki:) cos Ty wliczyla w te 4 500 zl i to bez ubranek:p udanych zakupkow:)&&&& za egzamin no i nieskromnie poprosze o duza porcje rabarbarowej slodkosci:-)zdradz jeszcze przepis to sobie upieke wieczorkiem bo rabarbar juz mam obrany jak nie drogie to bym zrobila hehe

gorgusia &&& za Mka zacisniete moze szybszy prezent na dzien Ojca mu zafunduja...oby sie udalo:-)

Ansure to super ze juz urzadzacie pokoik dla Malenstwa i przygotowujecie dom:)ja mam usg we wtorek pierwszy raz sama bez Mka:( no ale ciesze sie ze zobacze Nasza Coreczke mam nadzieje ze z Nia wszystko dobrze:)

jasminum ja sie staram wlasnie zastepowac cukier prosty cukrami w owocach przed momentem wciagnelam np. pol kilo czeresni haha w koncu pierwsze w tym roku:p

demetrios no to super pierwsze prezenciki :-D

doti lez, lez praca nie zajac hihih

Kasia P-P ja tez mam to samo z ciuszkami:-D juz 3 razy torby przegladalam:-p

Zmykam jakis obiadek kombinowac a wiecie co pochwale sie bo juz zaczelam odliczanie do przyjazdu Mka jeszcze 13 dni..... :-):-):-)

Palemko skurcze może powodować również niedobor potasu... więc kup sobie jakis preparat z potasem... ja akurat biorę Aspargin bo on ma oba i magnez i potas:)

Demetrios
ladna niespodzianka :)kup cos ladnego i koniecznie się pochwal:)

Beacia moj tez taki przytulas... dzisiaj ma syndrom mamy...

Se :tak: zapodałam ciasto z rabarbarem - chce ktoś ?

ja poproszę...

joasia szybko minie zobaczysz. ;D

wiecie ja jeszcze torby do szpitala nie szykuje.
ostatnio przegladałąm ciuszki jakie mamy. jest ich nie wiele ale są takie śliczne i słitaśne.

dziś mi też macica o sobie znać dała. za dużo ganiania po urzędach i mieście. rano na 9 genetyk (wsio oki:-)), potem urzad miasta z tamtąd do szefa i spowrotem do urzędu do domu obiad zrobić i do pracy na 15.
i dodam ze z urzedu do szefa szłam a autobus tylko do genetyka, z genetyka do urzedu i do domu.

i teraz siedzę w pracy. troszkę dusznawo dziś

Ktoś na forum proponował ranking imion, proponuje abyście wysyłały do mnie na priv imiona, ktore wybrałyście albo planujecie wybrać dla swoich dzieci, utworzę taki ranking jesli chcecie.

pajka ach te syneczki mamusi;-)
Mój dzis tez sie po mnie wyskakał,a jak wziełam siostrzenca na ręce to odrazu był przy mnie,małego odpychał uwiesił sie szyji,patrzył w oczy,całował i krzyczał ze ty jestes moja mamusia:-Dzazdrosnik mały.
Dziewczyny to jest słodkie i cudne jak on mnie tak kocha,moze jestem straszna ale mnie jego miłosc momentami przytłacza bo nie daje mi wytchnienia on mógłby cały dzien mnie tak molestowac:rofl2:A z drugiej strony to niezły diabełek,nie słucha sie nikogo mnie troche jak na niego krzykne,musze stosowac niestety kary typu karny jezyk to go troche chamuje,obiecuje ze nie bedzie bił taty,cioci,babci na mnie reki nie podnosi,chyba sie jednak boi,potrafi byc niezle złosliwy,do tego jest zawziety i wogóle ma duzo ciekawych cech:rofl2:Ale potrafi sie ten mój syncio niezle podlizac,jak przyjdzie i powie kocham cie moja mamusiu:-)
Oj mam wesoło,juz sa wszyscy ciekawi jakie zióko bedzie z drugiego syncia;-)
Ach jak ja ich kocham.
Mężo powrócił ide mu kolacyjkę odgrzeję.

Ale dzis ciezki dzien...mam dosc... dawnooo tak nie mialam:-( nie dosc,że mialam jakos ciezka noc zle mi sie spalo, wstalam o 6.30 pol dnia bylam zalatana, po mszy za babcie odwiedzilam kumpele z pracy bylam z nia na pogotowiu bo jej corka spadla z rowerku i przegryzła sobie jezyk tyle krwi,że malo co tam nie padlam na lekarza trzeba bylo czekac 2godziny:wściekła/y: kupilam tatusiowi prezent na jutro wiec mam z glowy.

Moj synek ma dzis ADHD!! i w ogole nie spi!! kopie jak szalony, uciska co sie da i gdzie sie da i mam dosc!! wiec jak widac widocznie mam zly dzien:-( w ogole ciezko mi sie oddycha lezec nie moge bo jest jeszcze gorzej i juz sie martwie jak ja bede spac:-( wrrr ehhh!!! ponarzekalam wybaczcie:-p

Ostatnia edycja:
reklama
no i na nas pora :)

bylismy u babci [mojej mamy] malemu sie podobalo chyba bo mnie nie atakowal tak jak w domu jestesmy. po drodze zdazylam zjesc 4 kulki lodow, kupic wielkie truskawki i ponarzekac jaka ja jestem biedna i obolala :-Dwrocilismy do domu a tu sms ze kolezanka na Karowej na bloku porodowym i lekarze walcza z szyjka [nie wiem w jakim sensie] i moze cos bedzie w sensie ze urodzi bo i tak juz troche po terminie jest... jutro jedziemy do niej no i z usg 4d zrezygnuje bo to troche za duzo jak na jeden dzien...

mialam odpisac kazdej mamie ale skleroze mam juz chyba zaawansowana. poprawie sie w najblizszym czasie ;)

a w poniedzialek glukoza i inne badania...

Do góry