reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam dziewczynki:-)
Ja chce ciasteczko rabarbarowe:-D:-D:-D
U nas duchota straszna niby pochmurno i wieje troche ale zdechnac idzie:crazy:
Palemka nie sciemniaj tylko lez grzecznie:-p ja zaczełam troszeczke spacerowac gin mi pozwolił:-D:-D no i cukier ma szanse sie spalic troszke bo znowu wyskakuje jakis ni z gruszki ni pietruszki... choc to samo jem:angry:.
Miłego dzionka brzuchatki:-)

reklama
ale Wam dziewczyny zazdroszczę tych słodkości ;-)
Ja póki co muszę ograniczać słodkie, po tych moich przebojach z wynikami, raz złe, raz dobre, wolę dmuchać na zimne, pozwalam sobie za to na cukier w owocach, ale ciacho to bym sobie wciągnęła :-)

Palemka i Patrysia zrobiłyście mi smaka na coś słodkiego - zazdroszczę talentu do pieczenia - mi nawet kopiec kreta z pudełka nie wychodzi...

Gorgusia kciuki zaciśnięte &&&&

Palemko ja na skurcze biorę Aspargin tak jak Pajka i pomaga.

Martusia* ja planuję w weekend wyciągnąć swojego męża do IKEI - już widzę jego minę ... ;)

Maluszek trzymam kciuki coby się wyjaśniło z tą pościelą &&&

U mnie dziś od rana deszczowo, ale przynajmniej powietrze po tych upałach i dusznościach takie rześkie się zrobiło.
Byliśmy wczoraj u teściowej i dała mi 100 zł cobym maluszkowi coś kupiła :) Może w końcu zakupię jakieś przybory higieniczno kosmetyczne...

Hejka:-)
U nas pochmurno ale nie pada jeszcze,jest przynajmniej czym oddychac.Ja wczoraj miałam lenia a dzis tez cos weny na robote brak i i jakas słaba sie czuje i bezsilna.Moze by jakas kawke wypił to by sie rozruszał..
Mały w piasku siedzi to mam chwilke wytchnienia,bo tak to skacze mi po głowie zacałował by i zasciskał mnie na smierc najchetniej.Oj bedzie zazdrosc jak sie mały urodzi.No i juz wrócił do mnie tulis mały.
Ja dzis pączka i truskawki z cukrem wciągnełam i wystarczy tej słodyczy bo sie w drzwi niedługo nie zmieszcze:zawstydzona/y:
Mykam bo synek meczy o czytanie gazety

Witam niedospana :D

muszę skorygować swoją roboczą listę na dziś, bo niedojrze oczy mi się zamykają to jakoś brzuch dziwnie mnie boli, więc póki co odpoczywam
pojadłam
a teraz popijam :) kawę zbożową

Wreszcie nie świeci, nie jest duszno i jest czym oddychać.

Palemko ja podskakuję na ciacho z rabarbarem :)
Trzymam kciuki za egzamin &&&

Patrysia życzę słoneczka

A teraz chyba się ruszę jakiś obiad zrobić i zjeść :)

reklama
U mnie słonko wreszcie wyszło... Śpię po 12 godzin dziennie i jeszcze mi mało... mam nadzieję że ta senność minie po porodzie, bo chyba już nie będzie na to czasu :-D
Muszę się pouczyć bo jutro mam przedostani egzamin... ale robię wszystko tylko się nie uczę. No więc nogi wydepilowane, henna zrobiona, manicure i pedicure french zrobione... teraz umyję podłogi, wyjdę z psami i potem... zamierzam napisać ściągi, bo uczyć mi się pewnie nadal nie będzie chciało :-D co za umysłowe lenistwo mnie dopadło. A no i kilka razy dziennie oglądam sobie rzeczy maluszka, przekładam, składam, planuję :rofl2: ale mi odbiło... niech te wakacje już szybciutko mijają bo nie wytrzymam.

Beacia, mam nadzieję że mój też takim tulisiem będzie :))))

Do góry