reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ufff.. dałam rade Was nadrobić :) Tyyyyle stron do przeglądnięcia!
Ciesze się, że u Was wszystko dobrze :)
Nadal pracuję więc różnie to z czasem ale powoli powoli przekazuje swoje obowiązki innym. Upały mnie męczą, apatyt nieco mniejszy, tylko pić się chce, nogi troszkę puchną.. :/

Miłego wieczorku! :)

reklama
Matko jak Wy dużo produkujecie...
Ja alkohol ostatnio piłam w 2dzień Świąt a w Sylwestra robiłam test i piliśmy piccolo :-D
Za aklo wcale nie tęsknie tylko jak jest gorąco mam nieraz ochotę na zimnego Redsika ;-)
demetrios- ja też tak mam, że jednocześnie dostaje kopniaki na dole brzucha i na górze, albo z obu stron brzucha i też się zastanawiam jak to możliwe :-)
Palemko- super, ze z Małą wszystko dobrze, trzymajcie się "razem" jak najdłużej ;-)
Jasminum- ja też bardzo dużo czasu spędzam przed kompem (laptop na stoliku) co do szkodliwości to nie wiem jak to jest :cool:
*martusia*- ja też mam taką fajną sąsiadkę że jak idzie rano do pracy to tak wali "kopytami" że mnie budzi, a nieraz jak czegoś zapomni to w tą i spowrotem biegiem i wali jak opętana, mieszkam na 1 piętrze a jak wychodzi z domu to już mnie budzi :wściekła/y:
Co do usg to ja jakbym miała taką możliwość zrobienia bezpłatnie to bym się skusiła na to 4D wiesz na NFZ będzie tylko zwykłe usg a tak jednak 4D :tak: i tak jak mówisz pooglądasz sobie Malucha :-)
maluszek2012- kładź się do łóżka i wygrzej, życzę zdrówka :tak: daj namiary na tą aptekę.
Pajkaa- gratuluję braku bakterii :tak: i pochwal się zakupami dla Maluchów :tak:
Co do porodu rodzinnego to my też chcemy :tak: mój M mówi że chce ale się boi, no cóż zobaczymy jak to wyjdzie :tak:

Zaanetkaa obecnie nie maja nic w sprzedazy wiec zapisz i sprawdzaj moze lada dzien powystawiaja bo zawsza mieli duzyy wybor :) Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze tutaj przed ciaza kupowalam leki
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dzis u nas deszczowo wiec chetnie spedzam czas w lozeczku, trzeba wyzdrowiec raz dwa:-) chcialam zrobic sobie gorace mleko z miodem wstawilam kubek z mlekiem do mikrofali jak zawsze, wyciagam a tam normalnie zrobil sie ser!!! sprawdzamy mleko niby nie kwasne probuje a ono normalnie ochyda!!! dziwny smak nie do opisania nie wiem co to az kazalam mojemu sprobowac to zeby myl dwa razy

Fasolka u mnie też duchota straszna. A jeszcze dziś musiałam na szkołę rodzenia się wybrać i normalnie darmowa sauna.

Maleństwo spróbuję, ale nie wiem bo sztyftu nie można, a to z alkoholem, ale jak będę u szczytu desperacji to zaryzykuję.
Muszę dotrwać do środowej wizyty.

Maluszek ja aż się boję jaką prawdę mi powie waga w środę, ale żeby się nie denerwować nie ważę się w domu. A jem normalnie, ale poza tym puchnę bardzo.

Poza tym, że jest duchota to nadal męczę się z zatkanym nosem i jak tu mieć dobry humor???
Męczarnia...

jednak ide do Wola Park na ta akcje, dalam sie przekonac za lody o smaku bialej czekolady :) poza tym moze kolezanke spotkam tez ciezarna ale po terminie juz, w srode przyszla wywoluja jak sie nic nie ruszy... juz sobie wyobrazam co ona przezywa...

znowu ogladalam tlc razem z M. stwierdzil ze nie bedzie przecinal pepowiny bo lekarzy pokaleczy z nerwow tak mu sie beda rece trzesly :p panikarz jeden :p

fajnie sie blyska :D

kolorowych snow mamuski :*

witam
wczoraj czułam się tragicznie na dodatek synek nadepnął mi na brzuch nie wiem czy dzisiaj nie bede miała dodatkowej wizyty

Do_iT ja też brałam nasivin dłużej

Maluszek ja szłam do porodu strasznie spanikowana bo się nasluchałam, naczytałam itd...jak lekarz mi powiedział, ze mam 7 cm rozwarcia i rodzę to ja mu wmawiałam, ze się myli i iść do domu chcialam...jednak warto posłuchać opinii nt szpitala itd bo to bardzo pomaga w wyborze:tak:a wcale nie ejst powiedziane, ze bedziesz rodziła 20 h... rownie dobrze mozesz i 5 h:) trzeba nastawić się pozytywnie, ale wybrać dobrą opiekę szpitalną.:)no i bede trzymala kciuki za znalezienie lepszej pracy :)

Fasolko no mam to samo tylko ja sie chlodzę ze smykiem:-D wzięłam spryskiwacz do kwiatków i się chlapalismy :-D dzisiaj u mnie leje:-D

Zanetko wkleję dzisiaj zakupy na wątki zakupowym :)

Martusia mój też nie chciał a jak przyszło co do czego to przeciąl :-D

WITAM:)

I ponarzekam:/

Cięzko mi się chodzi to krocze zaboli a to plecy aj aj:/

PAJKAA uważaj...

Co do porodu ja byłam spanikowana ale jak leżałam na patologi to już nie mogłam sie go doczekac i jak szłam to happy byłam ze to JUŻ!:))z Alankiem to też szłam happy ze to JUŻ gdzie w sumie myslałam ze idę na cc :/mina zmieniła się gdy usłyszałam sn :p a teraz będe chciała jak najdłuzej chodzić tzn tak długo aż zauwazę że Domis spokojnie bedzie chodizł do zerówki i dopiero wtedy moge iść na porodówke:)

Pogoda deszczowa:/tzn.deszcz nie pada ale wyglada jakby zaraz miało padac...tylko 1 dzień ciepłoty był u nas :/

Witajcie porannie. u mnie deszczowo w pracy ale przed deszczem zdążyłam do pracy.
dziś wyjątkowo wyspana ale mimo tego ziewam jak najęta.

a jak tam u Was poranek??

reklama
dziewczynki, dziękuję za miłe słowa :tak: i wsparcie :)

Powiem, Wam szczerze, że na mnie nawet relanium nie działa, pani w laboratorium powiedziała mi dzis bym go nie brła skoro nie działa ;) bo się tylko uzależnic można , fenoterol tez nic mi nie daje, a może mi sie wydaje, że te leki nic nie dają, a gdybym ich nie brała, byłoby jeszcze gorzej ;)
Oh oby do końca lipca i będę spokojna :)

gorgi - wszystkiego najlepsiejszego z okazyji imieninek:tak:Zobacz załącznik 476613 , a wiesz co ja mam dziś 4 rocznicę ślubu :) hehe więc razem świętujemy:-D no i powodzenia na wizycie :)

maleństwo - raniutko wczesnie lałooooo, a teraz na Śląsku wieci słoneczko :) przynajmniej w Katowicach :-)

Do góry