reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Pajka mam nadzieję, że nic się nie stało, ale nasze maleństwa są dobrze chronione w naszych brzuszkach.
Póki co przerzuciłam się na eupherbium, ale średnio pomaga. Przemęczę się do wizyty i zobaczymy co ginka powie.

Palemko, Gorgusia wszystkiego najlepszego :D

Monaliza bez sensu ta nagana, przecież w przerwie to robił ;/
A poza tym jeżeli chcą rozdzielić przyjaciółki to dlaczego Twoja córa jest bardziej poszkodowana i przenoszą właśnie ją do innej klasy? Nie rozumiem i nie zgodziłabym się na to nigdy w życiu. Da sobie radę Twoja córcia, Ty też.
Mam nadzieję, że z tym czynszem jak najszybciej się wyjaśni. Głowa do góry!!!

Maluszek zdrówka życzę ;)
na pewno się wyjaśni ;)

Hej :-)
cos nie tak z moja klawiatura,tam gdzie z mam y a tam gdzie y man z,i wogole problem ze znakami mam:wściekła/y:nowa klawiatura 2miesiace ma.
Ansure dziekuje,jeszcze nie zastanawialam sie nad polozna czy brac czy nie,pewnie raczej bedzie bez.O Inflandzkiej wasnie slyszalam ze nie odsylaja,troche sie jednak boje bo to 42kilometry w tym kilka przez Warszawe.No nic jeszcze troche czasu jest bede myslec intensywnie.
merlin miedzylewski tez mam najblizej jesli chodzi o Warszawe,ale duzo blizej do Minska Mazowieckiego,pisalas ze masz 20 min do szpitala moze jestesmy prawie sasiadkami;-)

syn moj dzis szaleje w kaluzach a ja tylko go przebieram:-D
U mnie ok ale ciezko mi wiecej pisac z ta klawiatura

Hej Dziewczyny:)
Wybaczcie moja 2 dniowa nieobecnosc ale przez te burze wylaczyli mi neta- mam radiowy- na cale 48 h czy oni powariowali:-Dzamartwialam sie co u Was ale podczytalam i jestem spokojniejsza.
Zapracowanym zwolnienia tepa:)
Lezakujacym wytrwalosci:*
Obchodzacym swoje swieta Wszystkiego naj naj naj !!!!
Chorowitym powrotow do zdrowia:*
Ja dzis tez caly dzien poza domem jak juz pisalam we wtorek ale to plus ta pogoda rowna sie katarek i cos gardelko zaczyna szczypac no nic mialam jechoac do Chrzestniaka ale umowilam sie juz ze jak bedzie sloneczko to przyjade i mi wybaczyl:-)

Zegnam sie mam nadzieje ze od jutra bede na biezaco buziaczki:***

witam sie po intensywnym dniu :D

Gorgusiu
wszystkiego naj z okazji imienin:)

Palemko wszystkiego naj z okazji rocznicy

Monaliza
wspołczuję sytuacji

Lotka wracaj szybko do nas

Maluszek pospałam dzisiaj 4 h i mi lepiej chociaż zaczęłam puchnać... nogi i ręce...

Maluszek mam nadzieje, ze sie wyjaśnilo z tą pościelą

Do_iT
no ja też mam taką nadzieję, mlody się wyciaga w brzuchu więc liczę na to, ze jest ok

Beacia czasami wystarczy wylogowac i zalogować się ponownie:)

Joasiu cieszę się, ze powróciłaś:)

Hej :-)
cos nie tak z moja klawiatura,tam gdzie z mam y a tam gdzie y man z,i wogole problem ze znakami mam:wściekła/y:nowa klawiatura 2miesiace ma.
Ansure dziekuje,jeszcze nie zastanawialam sie nad polozna czy brac czy nie,pewnie raczej bedzie bez.O Inflandzkiej wasnie slyszalam ze nie odsylaja,troche sie jednak boje bo to 42kilometry w tym kilka przez Warszawe.No nic jeszcze troche czasu jest bede myslec intensywnie.
merlin miedzylewski tez mam najblizej jesli chodzi o Warszawe,ale duzo blizej do Minska Mazowieckiego,pisalas ze masz 20 min do szpitala moze jestesmy prawie sasiadkami;-)

syn moj dzis szaleje w kaluzach a ja tylko go przebieram:-D
U mnie ok ale ciezko mi wiecej pisac z ta klawiatura
beacia, nacisnij jednoczesnie z lewej strony CTRL i SHIFT. ;-)

tom mi usnal, ja troszke odpoczywam z tego upalu.... ale masakra jakas, gdzie te obiecane burze?
lece cos podczytac co sie dzialo ostatnio ;-)

Beacia tak jak napisala Lotka powinna taka kombinacja pomoc ja nie raz cos przestawie wiec sie nauczylam jak to cofac:-D
Pajka nic sie nie wyjasnilo z ta posciela:-( tel nie odpowiada, fakt narzekali na kontakt ze sprzedajacym ale bez przesady zeby dwa dni zero odzewu na gg, email czy kom masakra zobacze jutro jak nie to nie wiem chyba przez allegro bede sprawe wyjasniac... a Ty kochana moze powinnas wiecej odpoczywac co? nie za duzo bierzesz na siebie?

Joasia to zycze zdrowka!! zeby Cie nic nie dopadlo... bo mnie meczy jak juz lepiej bo z noska mniej leci to goraczke mialam teraz miesnie mnie bola dziwne...ale co sie dziwic albo upal 30st albo 15 pochmurno i leje

A ja jutro ide zrobic mocz zeby miec wyniki na poniedzialkowa wizyte, i jade na msze za babcie na 8 takze budzik przed 7 trzeba nastawic:-D to juz 20 lat i skoro jestem w domku to wypada jechac:)

witam sie :)

ja tylko na chwilke bo jestem snieta, przespalam pol dnia. w przyszlym tygodniu glukoza, toxo, rozyczka i mocz no i usg-ciekawa jestem ile glodomorek juz wazy i mierzy :) jeszcze jutro wyciagam malza do reala [juz widze jego uszczesliwiona mine :p] i do przychodni na chwilke.

dla Palemki mam cos :)
Rocznica Slubu 05_t.jpg
i dla Gorgusi tez :)
imieniny04ls7.jpg

dla pozostalych mamus buziaki w brzusie :)

reklama
Dzięki dziewczyny za pomoc juz jest gites:-D
Pewnie synus mi pomagał cos tu pisac i wyszło jak wyszło;-)
maluszek ja na badankach byłam wczoraj a wizyta tez w poniedziałek.Osz jaka kolejka do zabiegowego była,jak byłam w gabinecie to w tym czasie dwie babki sie pobiły az korale jedna drugiej porwała:-Dja sie na akcje nie załapałam tylko cynk recepcjonistka sprzedała jak przyszła do zabiegowego;-)
Lotka twoje burze sa u mnie,w nocy niezle waliło,swiatło wyłonczyli,u mamy wywaliło jakis korek i silnik od wody spaliło,sasiadka tez dzwoniła do mnie czy wode mam i obie fazy bo cos im sie narozrabiało,nas na szczescie oszczedziło a w dzien tez ładna burza była.Narazie spokój to moze w twoja strone poszło
Lece do toalety i w kimono bo chyba czas najwyzszy na spanko,nie no jeszcze do męza zadzwonie bo pracuje na nockę

Do góry