reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Palemko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.
Gorgusia wszystkiego naj z okazji imienin.
U nas dzis pochmurno a ja jestem mega nie wyspana przez nocną burze.Ja sie boję burzy a w nocy byłam sama z małą.
Co do porodu to chciałabym żeby mąż był tym razem przy mnie zobaczymy jak to będzie bo jak mnie złapie w nocy to on będzie w pracy chyba że dadzą mu urlop no ale jeszcze mamy trochę czasu.
Idę ogarnąć troszkę mieszkanie.
Miłęgo dzionka życze:)

reklama
deszcz, deszcz, deszcz.. a jeszcze wczoraj bylo tak ladnie. Mam ciezkie dni wiec sie nie odzywalam i tak za duzo wam juz tu marudzilam. Czekam do nastepnej soboty i lece do Polski na 2 dni, zeby tylko moja corcie zostawic z dziadkami. Boje sie leciec w ciazy ale nie mam wyjscia bo moj B nie ma wystarczajaco urlopu, zeby to zrobic za mnie. Martwie sie tez jak podolam az 3 tygodnie bez niej, to pierwszy raz kiedy zostajemy rozdzielone. Do tego wszystkiego moj B. dostal nagane z pracy za przyjazdy na przerwie do domu (?!) wiec teraz musi sie pilnowac-bylo ryzyko, ze w ogole prace straci.:szok::szok::szok::szok: Wlasciciel domu nic sie nie odzywa co do obnizenia czynszu, jak dzwonie do agencji to tylko slysze, ze wkrotce oddzwoni i dalej cisza. A na dodatek w szkole chca rozdzielic moja corcie z jej najlepsza przyjaciolka bo sie ZA BARDZO PRZYJAZNIA. Nie ma to zupelnie wplywu na szkole bo ucza sie w miare dobrze jak na 5latki na obczyznie, sama pani tak powiedziala. Problemem jest wiec ich przyjazn. Myslalam, ze popra mnie Weroniki rodzice zeby sie na to nie godzic, ale w ich rodzinie hegemonem jest ojciec i on stwierdzil, ze jego Weronisia ma sie uczyc angileskiego wiec takie rozdzielenie wyjdzie im na dobre. I nie dociera do niego, ze i tak w kazdej klasie bedzie po 5 dzieci polskich. Nie rozumiem tutaj ludzi na obczyznie, ci Polacy w Polsce to nie ci sami co za granica.:no::no::no:Boje sie o Alicje jak sobie da rade, bo jest ona bardzo zywa i wygadana ale i ogromnie wrazliwa. Do tego wszystkie zmiany maja zajsc we wrzesniu, bo nowy dzidzius w domu i zupelnie inna klasa w szkole. Wydaje mi sie, ze troche za duzo zmian jak dla tak malego dziecka w tym samym czasie. Aj, mialam sie nie zalic a i tak to zrobilam:-:)-:)-(

GORGUSIA:)

46d9c29fa432a843cc50375d51a0ddba.jpg

PALEMKO :)

Rocznica%20Slubu%2001.jpg

Palemko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)))

Pajka ja przestudiowałam forum internetowe na temat porodówki w szpitalu, w którym chcę rodzić. Opinie są różne, ale większość pozytywnych, zwłaszcza tych dotyczących położnych. Także mam nadzieję, że trafię na jakąś fajną :)

Martusia* to trzymam kciuki, żeby udało Ci się dostać na to USG 4d &&&
Co do męża, to mój powiedział, że ze mną pójdzie do porodu, ale boję się, że w pewnym momencie spanikuje i zwieje... ;)

Maja, Do_ti, Maluszek - zdrówka :)

Gorgusia - najlepszego z okazji imienin :)

Pajkaa - gratki, że nie ma w moczu bakterii :)))

Monaliza - nie rozumiem o co chodzi z tym rozdzielaniem dzieci bo się przyjaźnią - no paranoja jakaś. Trzymam kciuki coby z czynszem się szybko wyjaśniło &&&

witam sie i ja. okazalo sie ze u tesciow zrezygnowali z neta i podpielam sie chwilowo komputerem przez swoja komorke. wiec bedzie mnie tu mniej, raczej tylko wieczorami. wiec pewnie pozniej podczytam co i jak...
melduje sie tylko, ze zyje, jakos znosze upaly. wczoraj w koncu odebralam wozek dla Macka. jestem nim oczarowana, moze potem wkleje Wam linka. ;-)
milego dnia i trzymajcie sie cieplutko :-)

Dziękuje :*

Monaliza- ale się porobiło. Trzymam kciuki aby się poukladalo.

Palemko- dużo,dużo miłości dla Was! Gratuluję!

U mnie duchota jak nie wiem. A ja ciasto 3bit robię. I jeszcze grzanki i siatkę,bo wieczorem mam zapowiedzianych gości. Wizytę mi przesunęli na 17.15 i nie wiem czy M zdąży. A tak mi zależy... bo to ostatnie takie duże usg.

Witam sie :*

U Nas dzis znow deszczowo i pochmurno, tylko spac. Ja niby czuje sie lepiej bo mniej z noska leci ale mialam dzis w nocy goraczke wstalam cala mokra i mialam 38.6 takze wcale nie mala temp.

Monaliza no co za ludziska, co im przeszkadza,że małe tak sie przyjaznią przeciez to dobrze maja siebie nawzajem, a teraz mysla,że tak oo ich rozdziela? nie dosc,że im ciezko bedzie to przeciez i tak bedzie ich ciagnac do dziecka polaka wiec znajda sobie "zastepstwo" paranoja!!!

Gorgusia 100 lat!!!! spełniena marzeń :* i oby mąż zdarzył na wizyte &&&&&&&&&&&
myszka.gif

Palemka oby jak najwiecej wspólnych latek :*
Zobacz załącznik 476663

Pajka jak brzusio?? wszystko okej mam nadzieje,że wizyta jednak niepotrzebna bedzie

Wpadłam sie przywitac:-)

Palemko graulacje z okazji rocznicy slubu:-):-):-)

Gorgusia sto lat:-):-):-)

Palemko jak tam brzusio?
Ja juz po wizycie relacje wiadomo gdzie...

reklama
Ale jestem złaaaaaaaa:/ zamowilam ostatnio komplet poscieli na allegro cały zestaw, poszewki, ochraniacz, kołderke i podusie, i przyszlo wszystko oprocz kołderki i poduszki a ze sprzedajacym zeroooo kontaktu a od wczoraj probuje:-:)-( gg, email i tel i nic.... nie po to szukalam i porownywalam ceny,żeby przepłacic :/ wrrrrrrrrrr mam nadzieje,że sie jakos wyjasni i wysla reszte

Do góry