reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
ja dzis sie witam bez humoru, bez sensu to wszystko, nie wiem nawet co ja moge zrobic chate by trzeba bylo wysprzatac bo m nie ma moge czy nie? kaszel mam jak piernik, nie wiem co za syrop moge brac...
obiad zrobic ale tego to mi sie nie chce :-(

leje i wieje na dworzu co chwile i jakos tak podobnie dzis w moim serduchu

buziaki dla Was i lepszego humorku niz u mnie

czemu w serduchu źle co jest??
w aptece powinni Ci doradzić jaki syrop możesz. może się spytaj a jak nie to może domowe sposoby- babcine. syrop z cebuli, lub czosnek z chlebem. chociaz nie wiem czy mozna.

witam sie

zle se czuje wiec malo mnie...

Martusia
powinnas lezec....jak sie nie bedziesz oszczedzała sama luteina Ci nie pomoze

czemu źle. coś nie tak?? czy pogoda tak wpływa??

Witam sie:-)
Pajeczka ciasto zrobione:-)z truskawkami:-) i pysznosci. Mam nadzieje,że lepsze samopoczucie powroci raz dwa
Martusia masakra wspolczuje Ci. Odpoczywaj bo sama luteina nic nie da jak napisala Pajka. Nie ma co sie przemeczac i dzwigac pamietaj
Do-ti tulam Cie:* niezle zaczelas dzien, mam nadzieje,że nie boli i jest ok
Patrysia jak tam imprezka? minela juz? teraz odsypia? hihi

A ja dzis pilnowalam mojej chrzesnicy. Niby 6 godzin w tym godzinke spala, zrobilam obiadek i ciachoo wlasnie pojechala a ja leze tak mnie plecy bola na dole z lewej strony a mi zaraz idzie w dupke i ciezko mi sie chodzi:-:)-( niestety teraz mam coraz czesciej tak, a dzis to nie daje rady az sie poryczalam:-( jak pracowalam to wiecznie mialam z tym problem teraz mialam spokoj 5 miesiecy az no ale juz chyba brzus robi swoje...

Dzis przyjechal moj braciszek z zonka z zagranicy tylko na 1 dzien bo musial egzamin zaliczyc wiec musieli przyjechac ale sie nie moge doczekac spotkania z nimi:-Dspotkamy sie u rodzicow bo nie maja czasu zeby jezdzic i wszystkich odwiedzac alez ja sie za nimi stesknilammmmm a minal dopiero miesiac:-D

A mi tez jakos sie smutno zrobilo moj mezulek ciagle cos grzebie, naszczescie juz jestesmy przy koncu panele polozone itd teraz same dokonczeniowki zostaly no i szkoda mi go,że nie dosc,że robi to jeszcze potem sprzata tak jak teraz odkurzyl bo cial drzwi wiec sie nakurzylo myje podlogi a ja leze jak ta krolewna i mu nie pomagam :-:)-( a ja tak nie nauczona a teraz to sie jednak oszczedzam po poronieniu wiec w tej ciazy uwazam dzis akurat nie pomoge bo przez te plecy to czuje sie jak polamana:-( a tak to zawsze cos porobie pomoge ehhh wyzalilam sie

a ja znowu nikogonie posluchalam i teraz mam za swoje, posprzatalam chalupe i znowu mam bole kuzwa mac! chcialam byc dobra dla emka zeby sie nie pzemeczal, bo dopiero za jakies pol godziny wroci no ale obiad to juz bedzie musial zrobic a ja potem zrobie ciasto z truskawkami jak troche odpoczne kurcze a juz wczoraj no spe odstawilam bo wydawalo misie ze jest lepiej a naczytalam sie ze no spa nie jest obojetna dla plodu

pajkaa co sie dzieje tulam
malenstwo chyba hormony u mnie dzialaja
maluszek milego spotkania z Braciszkiem super

a ja znowu nikogonie posluchalam i teraz mam za swoje, posprzatalam chalupe i znowu mam bole kuzwa mac! chcialam byc dobra dla emka zeby sie nie pzemeczal, bo dopiero za jakies pol godziny wroci no ale obiad to juz bedzie musial zrobic a ja potem zrobie ciasto z truskawkami jak troche odpoczne kurcze a juz wczoraj no spe odstawilam bo wydawalo misie ze jest lepiej a naczytalam sie ze no spa nie jest obojetna dla plodu

zjadłabym ciasta z truskawkami lub rabarbarem. podeślij kawałek.

ja tylko witaminy w ciąży biorę. żadnych przeciwbólowych. nie chce zaszkodzić. dla mnie sen spacer, lub jakieś inne sposoby wolę. jak juz naprawdę ból by mi nie dawał spokoju to lekarz ale nie tabletki. :no:

pajkaa co sie dzieje tulam
malenstwo chyba hormony u mnie dzialaja
maluszek milego spotkania z Braciszkiem super
marta, jak juz masz no-spe od lekarza zlecona, to nam sie tu nie wyglupiaj i nie baw sama w odstawianie....

MALUSZEK hehe chyba odsypia bo cisza :D

Kobitki oszczędzajcie się!po porodzie można nawet biegać a teraz najlepiej sie oszczedzac :))

Ja mam ciasto pleśniaka w domku:))niezły zapas M kupił:))

lotka ma rację, martusia oszczędzaj sie bałagan w domu to nic strasznego lepiej dbaj o siebie a porządki zostaw sobie na potem

Musze sie wam pochwalić że z okazji dnia dziecka dostalam od mamy sliczna bluzke koszulową z top secret. Jeszcze z miesiac w niej pochodzę bo jest taka przedluzana i lekko rozszerzana ale fajna będzie na potem tj po porodze

Ostatnia edycja:
reklama
Montezowa fajny prezent na dzień dziecka :))) Ja niestety nic nie dostałam, ale jutro jedziemy z teściową i rodzeństwem mojego M do Zakopanego na pstrąga z okazji dnia dziecka :)

Martusia i Pajka życzę lepszego samopoczucia, a Ty Martusia oszczędzaj się.

Maluszek narobiłaś mi smaka tym ciastem z truskawkami. Miłego wieczorku z bratem życzę :)))

Ja z mężem jedziemy dziś odwiedzić tą moją przyjaciółkę co w poniedziałek urodziła, a jutro Zakopane także weekend zapowiada się fajnie. Szkoda tylko, że pogoda średnia.

Do góry