reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie i ja deszczowo :(

pogoda pod psem, dobrze ze nie pojechalam na to pobranie krwi. pojade w poniedzialek tak to jest dobry plan :) i z okazji dnia dziecka pijemy dzis cherry coke pierwsza od prawie 6 miesiecy tatusiek nam pozwolil :)

do_ti tez mam takie obawy ale chyba kazda matka a zwlaszcza ta pierworodka ma. to chyba normalne bo dziecko wywraca swiat i zycie do gory nogami ;)
martusia oszczedzaj sie pamietaj o tym i nie przejmuj sie niczym poza soba i Malenstwem
Ryba a do szkoly rodzenia chodzisz? albo zamierzasz chodzic? bo tam wlasnie ucza jak ubierac male. ale tez mysle ze pielegniarki w razie co pokaza albo inne mamy na sali.
gorgusia tak to juz jest czlowiek sie poswieca i ma kopa w tylek za to... ;/

i z okazji Dnia Dziecka ja tez zycze naszym brzuszkom i maluszkom zeby zdrowo rosly i byly najpiekniejsze na calym BB :):)

reklama
Hej kobitki wy moje! Kiepski mam dzisiaj dzien. rano znow dostalam boli po prawej stronie podbrzusza i plecow, poszlam do lekarza ogolnego-jako ze to moja prowadzaca, i... napisala mi zwolnienie tylko na dzis i wyslala do szpitala. krew w moczu. Dalsze badania wszystko wykluczyly i jak zwykle oni sami nie wiedza co mi jest. Nie mam wiec wyjscia i musze jechac w niedziele 100km do polskiego gina. Coz, on i zwolnienie da i powie co znow nie tak. A z tym zwolnieniem to sie wsieklam, ze mi tylko na jeden dzien dala !!!skoro wie o moich dolegliwosci z kregoslupem to juz mogla sie wysilic i napisac mi na dluzej -liczylam do konca ciazy... nerwa mam grr!!!

MONALIZA współczuję :/ogólnie zwolnienie i tak się dostaje najwyżej na miesiąc i tak nowe trzeba wypisywac ale sam fakt u ciebie tylko na jeden dzień :0 jedź jedź do gina polaka bo tak to masakra:/
MARTUSIA idź idź :)

Martusia u mnie w przychodni robią już od 28 tygodnia ciąży na każdej wizycie a przy końcówce to każą czasem przyjeżdżać nawet na samo ktg raz na tydzień a zdarza się i częściej jeśli jest coś niepokojącego. Ale wiem, że nie wszędzie tak wcześnie robią już ktg.

Martusia u mnie w przychodni robią już od 28 tygodnia ciąży na każdej wizycie a przy końcówce to każą czasem przyjeżdżać nawet na samo ktg raz na tydzień a zdarza się i częściej jeśli jest coś niepokojącego. Ale wiem, że nie wszędzie tak wcześnie robią już ktg.

no ja sie tez dowiadywalam i akurat u znajomej okolo 26tc robili. podobno jesli nie ma wskazan to nie u kazdej ciazy ktg jest robione. ale nie wiem jak to jest w praktyce, lekarza teraz nie zapytam bo wizyta za ponad miesiac. ale widze ze jak cos to jeszcze mam czas :)

Ostatnia edycja:
martusia lezakuj i daj znac czy Ci sie polepszylo:*

monaliza Biedactwo wspolczuje co tam za lekarze sa chorobowe 1 dniowe dziwni jacys tym bardziej ze w ciazy krew z drog rodnych to dla kazdej z Nas stres:(zycze aby polski lekarz okazal wiecej zrozumienia i podszedl do sprawy jak nalezy:*

zmykam poczytac inne watki i oddac laptka tacie troszke denerwujacy ten brak stalego dostepu:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry