reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
ryba roznia sie plozami, ten moj ma taka podporke do rozstawiania i mozna ja chowac a wtedy dziecko moze sie samo bujac, w tym Twoim zastanawiaja mnie te stopki za plozami czy da sie je chowac??
Future tulam dobrze, ze sytuacja juz opanowana

Future dobrze że już wszystko opanowane. a skąd te duszności?? chorowałaś jakoś coś z oddychaniem??
a jak maleństwo nie wpłynęło na niego ?? tato i mąż musieli naprawdę być mocno w strachu.
oby to się więcej nie powtórzyło. zdrówka zdrówka i zdrówka raz jeszcze.
Tulam Cię, buziaki.
Hesia się pogodzi jak zobaczy braciszka. napewno.

ryba roznia sie plozami, ten moj ma taka podporke do rozstawiania i mozna ja chowac a wtedy dziecko moze sie samo bujac, w tym Twoim zastanawiaja mnie te stopki za plozami czy da sie je chowac??
Future tulam dobrze, ze sytuacja juz opanowana

tak może się samo bujac :)albo masz na sztywno do siedzenia/karmienia albo bujaczek:)ja wolałam ten bo jednak jak mój synek(Domiś)majac 3 latka siadał to jednak mocniejszy jest...no i wizualnie ładniejszy:)

lotka az sie musialam cofnac heh bo przeoczylam ten post Malenstwa

lekarz mi powiedzial, ze jak tabletki nie beda pomagac to mam natychmiast jechac na oddzial do szpitala
ale to juz wogole nie rozumiem. lekarz CI kazal jechac do szpitala od razu, a Ty nie dosc, ze sama odstawiasz no-spe, "bo wydawalo CI sie ze lepiej" i "naczytalas sie ze no-spa nie jest obojetna dla plodu"...... po czym sprzatasz i masz bóle i nie reagujesz na nie..... no chyba ze piszesz do nas jadac do lekarza/szpitala??

sorki ze troche ostro, ale sie zdenerwowalam... osobiscie wolalabym dziecko ze skutkami ubocznymi no-spy, ktore sa do opanowania i wyleczenia, niz go wogole nie miec, bo by mi sie urodzilo przed czasem, majac male szanse na przezycie...

reklama
dzięki laseczki, sama nie wiem skąd to się wzięło. ważne, ze za nami. Antosiowi nie przeszkadzają już w tej chwili duszności, i mam nadzieję, ze już nie wrócą takie jak były...

zaraz bedzie obchód może coś więcej powiedzą...

Do góry