reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Co za deszcz wiatr!!

A jutro na zakupy do Auchanu i jak ma być tak to nie usmiech mi sie tak latac z auta do hipermarketu z dziećmi i zakupami :/

A ja w żadnej ciaży nie miałam ktg tzn.przy Domisiu tak bo leżałam na patologi a z Alankiem tyle co na wizyty chodizłam a w dzień terminu jechałam urodzić i urodizłam:)
Teraz w tej ciąży mam innego gina i w innym mieście(u siebie bo w tamtych ciążach dojeżdzałam)i zobacyzmy jakie praktyki mają tutaj...

reklama
Dzien dobry! ;-)
u nas tez beznadziejna pogoda, ale pewnie gdzies sie przejde z Tomim, bo on glupieje siedzac w domu ;-)

Co do ktg. ja mialam dopiero po terminie, jezdzilam codziennie do szpitala, bo lekarz nie ma do tego sprzetu. Wczesniej nie kazali mi robic, chyba w sumie bylam ok 10x, bo tyle po terminie go przenosilam.

A do mnie dotarlo, ze niedlugo sie rodzina powiekszy heheh. tzn kolezanka miala termin na 16 czerw i zawsze sie smialismy ze to kuuuuupa czasu, ze najpierw ona, a tu juz w szpitalu jest i za kilka godzin dzidzi ma byc na swiecie... nosz to kurka teraz moja kolej :-D

mantezowa oj dzieki juz poprawilam hehe ajjj to roztargnienie w ciazy wybacz:-)

Lotka nom po innych ciezarnych widac jak czas szybko leci ani sie obrocimy i jak mowisz bedzie Nasza kolej:-)

A my dzis sie obudzilysmy przed 7 rodzice na ta wycieczke wyjezdzali i chcialam zyczyc udanego wypoczynku i jak juz sie raz podnioslam to spanie mi przeszlo mam dzis w planie ostre porzadki korzystajac z tego ze ich i M nie ma a pozniej do Psiapsiolki na kawulca:-)
Mam nadzieje ze brzuszek nie bedzie dokuczal i wszystko sobie porobie w spokoju
Milego dzionka Brzusie:-)

Dzień doberek:-)
Ja juz po sniadanku,Alanek jeszcze przeżuwa,zażyczył sobie kopytka na śniadanie i cos mu wolno ruchy brodą ida.
U nas nie pada ale wiatr wieje okrutny,jak wstalismy to swiatła nie było ale juz mamy wiec ja na bb a mały bajeczki w telewizji to juz taki nasz rytuał bo baje z rana na polsacie i jedynce leca.
mantezowa ja tez brałam pod uwage tą zjezdzalnie co Wasza ale jednak długosc slizgu przewazyła i wzielismy ta little tikes.U nas tez od wczoraj stoi w salonie bo wczoraj mały sie darł i musiałam z deszczu powycierac i wciagnac.
Popisałabym cos jeszcze ale mama własnie nam chlebek przywiozła i tak głupio przy niej klikac ide herbatke jej zrobie.buziaki.

Rozwaliłam sobie palca, przeciełam dłoń i mam wysokie ciśnienie... Ale się ten dzień zaczyna :/

trzeba zacząć zaraz jakieś sprzątanie :D
miłego i słonecznego dnia kobitki

Witam Was po długiej nieobecności, ale jak na złość padł mi internet, a mąż był w delegacji, więc nie wiedziałam jak go naprawić (ja takie totalne beztalencie informatyczne jestem). Ale już wróciło połączenie i wiem też co na przyszłość robić w razie takiej awarii.
Ostatnio byłam tu w poniedziałek, ale że moja przyjaciółka rodziła to siedziałam jak na szpilkach. Na szczęście wszystko poszło dobrze i siłami natury urodziła zdrową córeczkę :)))

Teraz postaram się Was nadrobić (pozostałe wątki już nadrobiłam), ale nie wiem czy mi się uda.

Miłego weekendu Wam życzę :)))

hej. co tam??

niedawno po zajęciach. teraz w pracy. Egzamin anatomia zaliczony. ostatnie dwa zostały na jutro - kinezyterapia i fizykoterapia (laseroterapia). i ostatni wpis do indeksu. potem tylko czekać na Dyplom (certyfikat) fizjoterapeuty :-):-)

W CH w którym pracuje dziś DD. głośno i pełno ludków. przynajmniej nie ma nudy.

pogoda zmienna. przed chwilą lało a teraz słonko praży.

miłego dzionka wszystkim.

reklama
ja dzis sie witam bez humoru, bez sensu to wszystko, nie wiem nawet co ja moge zrobic chate by trzeba bylo wysprzatac bo m nie ma moge czy nie? kaszel mam jak piernik, nie wiem co za syrop moge brac...
obiad zrobic ale tego to mi sie nie chce :-(

leje i wieje na dworzu co chwile i jakos tak podobnie dzis w moim serduchu

buziaki dla Was i lepszego humorku niz u mnie

Do góry