reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
no to zależy od firmy... ale zawsze im mniejszy rozmiar tym pampków wiecej :)

ostatnio widzialam w Realu w przecenie byly papmers za 24 zl

dzien dobry.
ja wlasnie popijam kawe, zaraz do apteki marsz po luteinke ;-)
pewnie jeszcze kaczki z Tomem pojdziemy nakarmic, nie wiem co w nich jest, ze dzieci tak ciągną... mnie te stworki strasznie denerwuja ;-)
Witam się z rana.
Ja spać nie mogę jestem podłamana i beczałam wczoraj caly wieczór bo okazało sie że jakimś cudem wyparowały z kompa wszystkie zdjęcia jeszcze z czasów narzeczeństwa, 6 lat malzenstwa, wspólnych wyjazdów, z narodzin i pierwszych 18 miesięcy naszej corki. Cały czas mi sie chce płakać. Nie wiadomo jak i kiedy to sie stalo bo od przeprowadzki do naszego domu czyli od września nikt z nas nie zagladal w ten folder. Podejrzewamy że to sprawka naszej coreczki, która zrobila to nieswiadomie podczas zabaw z głupim dziadkiem, który na wszystko jej pozwala.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że mój M jest informatykiem i przyslowie że szewc bez butow chodzi sie sprawdzilo bo nigdy nie mial czasu żeby zarchiwizowac fotki
mantezowa, fotki da sie odzyskac. moj maz tak robil. troche to zajmuje i po wszystkim wpadaja one do jednego wielkiego zbiorczego folderu, ponumerowane od 1 do... i wtedy jest jeszcze roboty, bo trzeba je posegregowac(tam sie odzyskuja nie tylko fotki ale wszystkie usuniete kiedys pliki, wiec jest okropny misz-masz), trwa to dlugo, ale warto.
jak malzon wstanie po nocce, to go moge podpytac jakim to programem bylo, bo ja mam skleroze ciazowa i nie pamietam.

Mantezowa bardzo mi przykro
przytulam
sama pamiętam jak pisałam pracę inżynierską i nie zapisywałam na bierząco, a prąd wyłączyli i kilka godzin pisania uciekło w eter

a teraz to człowiek jest mądry
najpierw zgrywaliśmy na dvd
mamy kilka pendrivów
i 2 dyski przenośne

Mam nadzieję, że mężowi uda się coś odzyskać

ja fotki wywoluję :D nie lubię mieć fotek na kompie:D bo już jeden nam poszedl... więc zawsze coś się może stać:(

Nam kiedyś padł dysk...w głupi sposób..upadł. Musielismy skorzystać z usług firmy odzyskującej dane..i UDAŁO SIĘ :)

mantezowawpisz w gogle "recovery" znajdzie Ci programy do odzyskiwania plików - ja kiedyś korzystałam i trzeba było wpisać nazwę pliku/folderu i tyle:) jeśli miejsce w którym były zapisane zdjęcia nie zostały zapisane nowymi danymi to powinien je odzyskać

Mantezowa- strasznie mi przykro :-( też niestety kiedyś mnie to spotkało :wściekła/y:
Pajkaa- myślę że Rybie chodziło o Pampersy firmy Pampers bo właśnie w rossmanie będa w promocji, rozm. 1 -43szt za 19,99zł, a roz. 2- 108szt. za 49,99zł

Lotka - ja lubie kaczuszki tez dokarmiac a dzieckiem od dawna nie jestem haha:)

Montezowa pamietam co przezylam gdy laptop na ktorym mialam prace licencjacka nie chcial sie wlaczyc...:/ naszczescie okazala sie byc to mala bzdurka i wszystko odzyskalam, ale przez dwa dni chodzilam jak struta....

Kochane macie czasem takie parcie na obyt albo uczucie jakybscie cos mialy w pochwie...martwi mnie to a wizyta dopiero we wtorek....przez ta moja szyjke i twardnienia brzucha zwariuje...

reklama
Witam moje kochane:-)

Ale u nas dzis dzien zapowiada sie brzydko, chlodno niby 15st ale jak dla mnie jest mniej i pochmurnooo!! bleee a ja dzis bym spala i spala niestety mam dzis troche spraw do zalatwienia i dluzej niz 8.30 nie moglam ponynac. Jak ja sie teraz wierce dziewczyny na łozku a boki jak zmieniam przez noc to chyba z 30 razy normalnie masakra sie robi:-D

Amy ja miewam takie uczucie "smyrania,gilania" w pochwie i to jest jak najbardziej normalne

Lotka moja chrzesnica uwielbia chodzic na kaczuszki ma wtedy taka frajde a ja razem z nia :-D bo te kaczuszki sa takie dzikie jedna z gruga bija sie o chleb:-D

Mantezowa 3 mam kciuki,żeby foty sie odzyskaly ja niestety swoich nie odzyskalam bo format byl zrobiony drugi raz itd a tez mialam foty z zareczyn, poprawin no i ze wsplnych wypadow wakacji:-(ehh

Do góry