jasminum82
Fanka BB :)
dziewczyny a pisząc o paczkach tych pieluszek, to ile w paczce macie na myśli, bo rożne chyba są?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mantezowa, fotki da sie odzyskac. moj maz tak robil. troche to zajmuje i po wszystkim wpadaja one do jednego wielkiego zbiorczego folderu, ponumerowane od 1 do... i wtedy jest jeszcze roboty, bo trzeba je posegregowac(tam sie odzyskuja nie tylko fotki ale wszystkie usuniete kiedys pliki, wiec jest okropny misz-masz), trwa to dlugo, ale warto.Witam się z rana.
Ja spać nie mogę jestem podłamana i beczałam wczoraj caly wieczór bo okazało sie że jakimś cudem wyparowały z kompa wszystkie zdjęcia jeszcze z czasów narzeczeństwa, 6 lat malzenstwa, wspólnych wyjazdów, z narodzin i pierwszych 18 miesięcy naszej corki. Cały czas mi sie chce płakać. Nie wiadomo jak i kiedy to sie stalo bo od przeprowadzki do naszego domu czyli od września nikt z nas nie zagladal w ten folder. Podejrzewamy że to sprawka naszej coreczki, która zrobila to nieswiadomie podczas zabaw z głupim dziadkiem, który na wszystko jej pozwala.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że mój M jest informatykiem i przyslowie że szewc bez butow chodzi sie sprawdzilo bo nigdy nie mial czasu żeby zarchiwizowac fotki