reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Zgadzam sie z KASIĄ co do usg...

Ja mam za damro bo na NFZ chodze co 4 tyg.a później pewnie co 2 i usg pewnie juz tak nie będe mieć...hmm tak myslę skoro częstsze wizyty?

reklama
A ja nie moge sie dziś dobudzić - masakra, wypiłam witaminy - robię drugie śniadanie :p coś na ciepło i może postawi mnie to na nogi

hej ho :)

podokuczalam wczoraj malzowi i dzis zdecydowanie jest mi lepiej. pogoda akuratnia, tylko sie strasznie nudze, wszyscy albo w pracy albo na uczelni albo niewiadomo gdzie. czekam na M i rozmawiam sobie z Oliwierkiem ;).

palemko czy Ty spac nie mozesz? przypominam Ci ze masz byc grzeczna :p
gorgusia czy usg nie za czesto masz? i tak sporo placisz wiec moze tak zasugeruj doktorkowi ze raz w miesiacu Ci starczy, bo wnioskuje ze nie ma wskazan u Ciebie do czestszego badania, prawda?

buziaki dla brzusi :)

Dlatego chcę poprosić o mniejszą ilość wizyt z usg. U mnie przez plamienia usg jest częstsze,no ale jak już wiadomo,że to ciagle nadzerka to chyba już nie trzeba tak często sprawdzać. Ciągle mam plamienia niby,ale z Dzieckiem nie mają one ponoć nic wspólnego. Póki nie czułam ruchów to bez usg bym oszalała... teraz jest lepiej.

Jestem dzis z siebie baaardzo dumna! Przerobilam do konca ostatni dzial psychoterapii uzaleznien!!!Teraz tylko musze napisac 3 prace zaliczeniowe i final!!!Mam nadzieje, ze skoncze wszystko do konca nastepnego tyg i w koncu bede mogla sie relaksowac. A mam tyyyyle roboty w domu. Oby tylko mi zwolnienie juz do konca przedluzyli. I w domku tez sielanka, jednak wstrzasoterapia na mojego B bardzo podzialala-znow z Aluska sa tak bardzo ze soba blisko i dla mnie taki kochany, ze szok.

reklama
Hej Bebolki:)
My juz po usg foto i relacja na wiadomym watku:) Dzis szykowanie Mka do wyjazdu smutno mi jak pomysle ze jutro bede sama zasypiala ale wiem ze to czasowe rozwiazanie i ze robi to dla Naszej Corci :)

martusia to deszczyku zycze zeby przegonil astme:*

Palemko my wozek myslimy kupic dopiero we wrzesniu jako jeden z ostatnich "*******ek" dla Malej:)

gorgusia no co Ty:szok:to jeszcze na prywatne Cie kieruja co 2 tyg to, to jest naprade bez sensu, to dobrze piszesz i popieram raz w m-cu zupelnie wystarczy no i za zaoszczedzona kaske zawsze mozesz cos Synkowi sprezentowac:)fajny eksperymencik z tym swiatelkiem trzeba bedzie sprobowac:-D

patrysia popieram widzialam takie watki na innych miesiacach nawet jak zaczna sie porody to bedzie latwiej cos wywnioskowac:)

maluszek 2012to super ze masz tak dobra kumpele ciuszkow nigdy za duzo tym bardziej ze jak piszesz mialas wszystko kupowac;)

Kasia P-P to niezle tych drobnych mieliscie hihi fajna sprawa tak sie nie odczuje codziennie a teraz bedzie spora kaska dla Maluszka

stokrotka milego dzialkowania:)

monaliza widze ze wszystko sie uklada supcio:*

Zmykam na watek wizytowy a pozniej dokanczam pakowac Mka:(

Do góry