reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

zegnam sie na dzis Kochane, buziole, lece prasowac i puszczam m do kompa, bola mnie te zrosty po pierwszej cc jak chole..
u nas ciemne chmury walcza ze sloncem, jako alergik mam nadzieje, ze bedzie padac, w koncu
Future?? moze neich ktos napisze priv do larvunia i sie wypyta

reklama
stwierdzilam ze usg w 19tc traktuje jako polowkowe i nie szukam dziury w calym. poza tym tak jak myslalam poklocilam sie z malzem lezy odwrocony tylkiem, ech...

napisalam prv do larvuni z pytaniem co jest z Future.

dziekuje Pajka juz mam rozwiane watpliwosci na szczescie :)

a teraz slowko o Future: jest w szpitalu z powodu dusznosci o ktorych nam pisala, dostaje kroplowki i miewa sie dobrze. z dzieckiem wszystko ok, rozwarcia brak, larvunia pisze ze prawdopodobnie chlopczyk ;). Future wychodzi ze szpitala za 2 lub 3 dni i pozdrawia nas bardzo goraco :)

jejku jejku jak dobrze wiedziec ze u niej lepiej, kamien z serca :)

Hej :)

Chcialabym do Was powrocic mam nadzieje ze mnie przyjmiecie to swego grona bo wiele osob jest nowych, a ja taka ostatnio samotna sie czuje. Maz caly dzien w pracy a ja siedze i rozmyslam o glupotach. Mam przykaz od gina oszczedzania sie z powodu twardnien brzucha i tego ze szyjka sie zbuntowala i z 37 mm zrobilo sie 29 mm u gina w szpitalu na drugi dzien 32mm ale to pewnie zalezy od sprzetu i gina wiec nie jest za ciekawie.
Mam wiecej czasu dla siebie wiec bede tu wpadac:) bo kto jak nie Wy mnie zrozumie. Czy sa tu mamy ktore tak jak ja maja nakaz oszczedzania sie??:(

witaj :) musimy się wszystkie oszczędzać
ja mam L4, są leżakujące... więc nie jesteś sama

a tak ogólnie to jesteśmy chyba słabszym pokoleniem niż nasze babcie

Kasiu o ludzie, co za ludzie masakra. Z takich rzeczy robić problem.
Mnie to trafia, bo Babka od mojego m, którą toleruje chciała nam ambitnie kupić wózek.
To ja jej tłumaczę, że my chcemy taki 3w1 i tłumaczę co to znaczy.
Ona mówi, że ok.
Jak widzieliśmy ceny - samą mnie trochę zastopowało, że to takie drogie, ale w sumie ma na kilka lat starczyć i wysyłam mojego męża do jego babki niech on ją uświadomi, czy ona wie, że taki wóżek to takie około 1500.
Było to jakieś kilka tygodni temu.
I od tego czasu takich wysłu****ę komentarzy, że mi już niedobrze już mam ochotę jej powiedzieć żeby się odwaliła i sami sobie kupimy, bo przecież jego siostra-której nie strawię, nie toleruję, nie znoszę... kupiła nowy wózek za 500zł i czy my nie możemy sobie też takiego kupić.
NIE, NIE MOŻEMY...
A po co wam to, a po co wam tamto - ludzie to są upierdliwi do bólu.
Więc wdech i wydech niech sobie kupi te łóżeczko i sama w nim śpi :)
Jak się można tak bać własnej matki???

Ansure ja planuję dzidzie nosić w siodełku samochodowym.

Marudka można czopki, ale nie wiem jakie.

Wszystkim źle czującym się życzę dobrego samopoczucia

Dobranoc :D

No i witam sie wieczornie:)

Kasia P-P to moze tak jak pisalam zaproponuj ze Ty z Nia pogadasz jak kobieta z kobieta a wiadomo ze my we krwi mamy oszczedzanie jesli tylko jest mozliwosc hehe mysle ze sie przekona a przy okazji pokazesz Mkowi ze nie chcialas zle i ze mama tez to rozumie a toOn wszystko wyolbrzymia:D

gorgusia no prosze chyba jako pierwsza piszesz o zmniejszeniu czesotliwosci usg hehe ja sie ciesze ze co m-c moge Mala podgladac zwsze mnie to uspokaja i daje sile i wiare ze do konca wszystko bedzie dobrze:)super ze "biznesik" wypalil to teraz bedzie sie przyjemniej wydawalo tak zarobiona kaske a jeszcze na Malenstwo-tym bardziej:)Co to zalozenia nowego watku czemu nie ja i tak udzielam sie na tych na ktorych mam cos do powiedzenia hihih a reszte podczytuje:)

fasolcia to sie Nasze Ksiezniczki synchronizowaly bo moja tez dzis mniej aktywna:p

larvunia Future w szpitalu???? o co chodzi???ucaluj ja od Nas:*

*martusia ufff dobrze ze u Future oki pamietam ze pisala ze miala sie wybrac do specjalisty z tymi dusznosciami, niech do Nas szybko wraca, dzieki za info:*

Jutro o 15 tej usg 3majcie kciuki Mamuski dobrej nocki:*

dobranoc Kochane

nie dziwie sie ze Future trafila do szpitala, ja tez jestem astmatyczka i alergiczka i z braku deszczu, ktory jak wiadomo zmywa pylki umieram od jakiegos 1,5 tygodnia i modle sie o deszcz

joasia &&&

Dzień doberek :-D wiem, trochę wcześnie :tak:;-)

future - wracaj do nas szybko ;-)

amy - ja jestem z mam leżakujących, ja oprócz tego, że szyjka wynosiła 30 mmm w 24 tyg to mam jeszcze krążek , bo zaczęło się robić rozwarcie, no i skurczybyki mam, ale od kąd biorę leki jest trochę lepiej :tak::-), za tydzień kontrola , no i mam nadzieje, na dobre wiadomości, bo maz ma 2 tyg urlopu :happy2:

joasia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze ;-);-) , daj znać co i jak po wizycie ;)

A u nas stara bida, wczoraj trochę mało leżakowlaismy, ileż można :szok: dupa boli od leżenia ;) , ale dziś postaramy się być grzeczniejsi :))

Aha mamy moje kofane, a za jaki czas kupujecie wózeczek ??? Bo my musimy juz za miesiąc naszego buzza zamówić, bo wtedy będzie promocja w Irlandii, więc nie ma na co czekać, kolejna okazja może się prędko nie powtórzyć :)

reklama
Joasia- ja mam usg co dwa tygodnie, a raz w miesiącu zdecydowanie by mi wystarczyło. Jak już Mały się wierci to to mnie uspokaja, a to mam za darmo ;-) Bo za każdą wizytę z usg płacę 200zł, a wizyty co dwa tygodnie,więc kosztuje mnie to 400 lub 600zł miesięcznie- strasznie dużo. Szukam małej oszczędności.

Palma- spać nie możesz?!I grzeczna bądź!

U mnie jakoś tak pochmurno się zrobiło... miało być ładnie, a tu kiszka. Ale Mek wczoraj mi przywiózł całą skrzynkę owoców- ananasy, winogrona, pomarańcze :-D a dziś ma wrócić wcześniej z pracy :D

Wczoraj zrobiłam mały eksperyment- poświeciłam Małemu latareczką na brzuszek, a on tak śmiechowo kopał w to światełko :-D

Miłego dnia Brzuchatki!

Do góry