reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
WITAM:)

Słoneckzo to zaraz pranie na balkon się wywiesi:))

Wózeczek no pewnie ze jak jest okazja to juz można kupowac :))ja pojadę na początku lipca po swój do kupeli...miałam etraz w czerwcu ale jednak w lipcu :)

Dobrze ze z FUTURE lepiej!

Słuchajcie(hehe tzn.czytajcie:D) a moze taki watek zrobic"Wieści ze szpitala(bez komentarzy)" aby wiedziec co sie dzieje z każą w raize czego a tutaj na ogólnym zgubi się to...a tak każda bedzie wiedziała...

WITAM:)

Słoneckzo to zaraz pranie na balkon się wywiesi:))

Wózeczek no pewnie ze jak jest okazja to juz można kupowac :))ja pojadę na początku lipca po swój do kupeli...miałam etraz w czerwcu ale jednak w lipcu :)

Dobrze ze z FUTURE lepiej!

Słuchajcie(hehe tzn.czytajcie:D) a moze taki watek zrobic"Wieści ze szpitala(bez komentarzy)" aby wiedziec co sie dzieje z każą w raize czego a tutaj na ogólnym zgubi się to...a tak każda bedzie wiedziała...

jestem za ;-)

Patrysia ja tez jestem zaa:)
Gorgusia musze sprobowac tego eksperymentu ze światełkiem:-D

A ja dzis od 5 jak M pojechal do pracy to krecilam sie z boku na bok i tak do 8!!! ale ostatnio spalam dobrze wiec nie ma za dobrze hehe.
Ja dzis mam spotkanko z kolezanka z pracy ma mi dac ciuszki po swoim synku:-p:happy2: bardzooo sie ciesze bo mam tylko kilka ciuszkow i wszystko mieslismy kupowac a tu taka niespodzianka:-D potem jak mamcia skonczy to jade z nia do miasta ostatnio kupila sobie butki w CCC a dzis jedziemy je zareklamowac gumy popekaly na pietach, pruja sie szybkooo maja z 2 tyg:-D

do_ti - to dziwne .... ale znam wiele matek... kolegów, znajomych, byłych które dokładnie są takie same zastraszają tych chłopaków - sama nie wiem z czego to sie bierze - boże uchroń mnei abym na starośc nie była taka dla swojego syna i synowej !!!
Moja Babcia też jest upierdliwa .. ale jej dałam zadanie "rób na drutach" kocyki, sweterki, kapciuszki itd itd... ma zajęcie na całe wakacje - kupiłam jej nici i jest szczęśliwa ;) temat kupowania został zamknięty choć ona jak na babcie jest bardzo nowoczesna ma 78 lat i piszemy do siebie maile .. umie włączyć kompa ma dodanych kilka swoich ulubionych stron i czyta je jak gazety no i pisze listy ... wie też już że lepiej kupować przez internet dodam ze mieszka na głębokiej podlaskiej wsi i jestem z niej dumna ..
Co do Mamy mojego M (z teściami nadal jestem na Pan - Pani) teścia nie cierpię ten ma tendencje podoba sie nie podoba i tak zrobię to wam - tak było przy remoncie a teściowa wiecznie - a po co Ci to, a nie potrzebne, wczoraj pół dnia mi marudziła żebym rolet nie myła po remoncie bo jak w dzień zwinięte to przecież nie widac ze brudne a wieczorem to tym bardziej no kuurr... a chata odwalona po remoncie a ja powieszę brudne rolety :D
Nie dyskutuje - tylko oświadczam że tak coś bedzie a nie inaczej
maluszek2012 ja właśnie dlatego chce kupować ubranka na koniec bo cześć dostanę i na koniec będę znała mniej więcej wagę zeby nie kupować za małych..

A ja właśnie po śniadanku z kawcią, czuje się dobrze .. trochę mnie już nudzi to "leżenie" ciągle czekam na M aż wróci z pracy

witam sie porannie

nagapalma o 5.59 na bb :szok: ja pierdziele heh
gorgusia heh nie mecz dzidzi ta latarka heh a taki koszyk owocow tez by mi sie przydal, smacznego
maluszek milego spotkania z kolezanka
Merlin fajna ta Twoja Babcia heh zdrowka dla Niej

reklama
Gorgusia, usg co 2 tygodnie - to bardzo częste masz te wizyty z usg i do tego drogie... mój doktorek zaprasza mnie na wizyty bez usg raz w miesiącu, a usg mam co 2 miesiące i kosztuje ono 90 zł... na początku też się niecierpliwiłam, chciałam oglądać maluszka najlepiej codziennie :) ale teraz jak czuję ruchy, to w ogóle nie mam potrzeby robić usg. Co 2 tygodnie to w ogóle diagnostycznie ma jakiś sens? rozumiem jakby się coś działo, ale jak nie ma wskazań to chyba trochę takie naciąganie pacjentki.
Fajnie że interes wypalił i masz na wyprawkę. Ja mój "interes" otwieram za miesiąc i zobaczymy ile się uzbierało. Już kiedyś pisałam że mamy od roku taką skarbonkę, do której wrzucamy każde 5 zł i 2 zł jakie mamy w portfelach, dodatkowo raz w tygodniu jakieś papierowe. Zobaczymy ile się uzbierało, po cichu liczę na jakieś 3 tys... żeby na mebelki wystarczyło...

Buziaki dla wszystkich :)

Do góry