Witajcie

Ansure- ja mam taki bojaczek jak pokazała Patrysia- ten pierwszy. Bardzo dobrze się sprawdza, bo już przetestowany na jej dzieciach

Lotka- mam nadzieję,że będzie ok i nie bedziesz miała nakazu leżenia. Mój Siostrzeniec uwielbia Georga

Patrysia- to pewnie domek sobie ćwiczy. Mnie trochę martwi,że nie wyczuwam szczególnie tych skurczy... da się ich nie zauważyć?
Kasia P-P - ech...moja teściowa...jakoś nie widzę Mojego dziecka pod jej opieką. Jak widzę jak swoje dzieci wychowała to ja zdecydowanie podziękuję. Tylko mamy ten problem,że ja raczej na 100% będę musiała wrócić do pracy jak Młody bedzie miał 4msc.... Nie wyobrażam sobie tego w ogóle... Żłobek w Piasecznie kosztuje 1500zł...
Fasolka- dbaj o siebie!
Martusia- myślę,że usg w 10tc można uznać za połówkowe jeśli były wykonywane odpowiednie pomiary.
Ja na kolejnej wizycie poproszę lekarza o zmniejszenie częstotliwości usg, bo mam wrażenie,że mam znacznie za dużo. Kolejne bym chciała mieć w okolicach 32tc z pomiarami.
Ja dziś jakaś klapnięta jestem... mama na wakacjach, a ja przejęłam jej obowiązki i wstaję o 6.30 codziennie. Jakoś nie jestem zwyczajna.
Mój M. ciągle w pracy i w pracy, a ja bez niego nie mam siły. Mam nadzieję,że na sobotnie targi Mamy i Dziecka uda mu się mieć dzień wolny. Chciałabym tam pojechać razem z nim.
Wczoraj na szkole rodzenia było o porodzie. Wszystko teoretycznie jasne. Dowiedziałam się,ze kobiety nie posiadające rozstępów mają ciut większe szanse na poród bez nacinania- ale tak naprawdę praktycznie zawsze pierworódki są nacinane. Dostałam też nowe ćwiczenia- ćwiczę bezdech, aby przyzwyczaić Kacpra do tego,że przy skurczach bedzie miał mniej tlenu. Mam ćwiczyć teraz co 2-3 dni i zwiększać częstotliwość do codziennie, ale tylko raz dziennie.
Dziewczyny- co powiecie na temat "Brzuszkowa aktywność naszych Maleństw"??? Sporo o tym piszemy na głównym, a wydaje mi się,że fajne na osobny temat, bo-przynajmniej ja
- uwielbiam o tym czytać :-)
I tak Wam powiem,ze nasz biznes, o którym pisałam wiecie gdzie wypadł nader dobrze. Mamy sporo oszczędności i za co kupić resztę wyprawki dla Kacpra
Widzę,że dziś nerwowe jesteście- spokojnie! 10 oddechów przeponą i będzie lepiej
Ale się rozpisałam