Hej Kobietki
U nas dzis pochmurnie ale oczywiscie bez deszczu a zapowiadaja od 3 dni, przydalby sie:/
Moja Mala dzis ma spokojny dzien bo od ranca malo ruchliwa Psiapsiolka mowi ze ma dzis lenia widocznie a ja mam sie nie przejmowac i tak tez zamierzam, a jutro juz USG na 15 ta wiec sobie Kruszynke obejrzymy
anmika powodzonka u lekarzy zdaj relacje po:*
Kasia P-P faceci i ich Mamusie hihi fajnie ze zadzwonila i zapytala pewnie zrobila to po to zeby dopytac tez czy takie sie przyda i poprosic o rade a Twoj M boi dupka hehe pewnie by nie miala nic przeciwko jakby powiewdzial ze sa lepiej wyposazone za ta sama kase i jak chce to pokaze jej w necie i razem cos wybiora i zamowia tylko trzeba jakos to Mamusi przekazac a faceci z reguly boja sie cokolwiek powiedziec mamie na "nie"

nie przejmuj sie i moze sama jej zaproponuj to rozwiazanie pokaz na allegro jakie sa "wypasy" w tej cenie jeszcze podziekuje ze nie wydala tyle kasy za takie "badziewie" ot i ja sie wygadalam
Ansure moja Psiapsiolka ma taki wlasnie bujaczek jak pokazala
patrysia i bardzo sobie chwali
Lotka super sprawa taka rodzinna wyprawa
patrysia ja tez to mam(bol jak na @) lekarz uspokajal ze to normalne bo macica sie rozrasta i wiezadla ale to nie moj gin a swojemu tez powiem na wizycie 5-go
marudka z czopkami nie mam pojecia zapytalabym gina lub w aptece....powodzonka z egzaminami i obrona:*
amy &&& zeby szyjka sie wydluzyla i tak jak gin zalecil oszczedzaj sie :*
*martusia daj sobie troszke na luz poczytaj ulubiona ksiazke albo obejrzyj filmik:*nie stresuj sie za duzo bo Dzidz tez to czuje i uwazaj na siebie:*
Pajeczko wypoczywaj sobie odezwij sie pozniej jak bedzie Ci lepiej:*
monaliza widze ze wszystkie dolegliwosci ciazowe Cie na raz chwycily biedactwo wypoczywaj:*
fasolka no to super gratki zmiany fryzu to zawsze pomaga na lepsze zamopoczucie no i wycieczki hehe pewnie sie cieszylas ze troszke powdychasz powietrza:*
Zmykam do Psiapsiolki milego popoludnia