reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzieki:)

Ja polecam leżaczek super sprawa:))maleństwo sobie poleżakuje później jak starsze pobawi...zajmie sobie czyms czas albo np.poleży sobie w tym a ty może coś zrobic chociazby w łazience bo róznie bywa z dzieciaczkami(czyt.bez widoku mamy płacz) :))

J

A teraz dla odmiany chcę taki:)

lezaczek_zielony_2.jpg

Ja mam taki po córci i sprawdzal mi sie super. Ma fajne dzwięki i zajmuje czas dziecku a ja mogłam wtedy cos zrobić przy sobie.

Patrysia oszczędzaj się chociaż wiem ze nie jest to łatwe przy dwójce dzieci

Mnie tez Play nęka telefonami bo za miesiąc kończy mi sie umowa z orange i chcą mnie naklonic do zmiany operatora

reklama
witajcie dziolchy! widze, ze wszystkie mamy dzisiaj ciezki dzien ach... tez mam nerwa na wszystko bez wiekszego powodu. Dwie kawy czyli limit wypity a ja dalej chodze nietomna...:sorry: i te plecy... kregoslup mi peka, ani lezec, ani siedziec, ani stac...jeszcze mi biodro zaczyna szwankowac. Jutro fizjoterapia i igielki w poldupki-mam nadzieje, ze bol choc troche odpusci... Wypijmy dzisiaj wszystkie po szklanie melisy i podzielmy sie wrazeniami :-D:-D:-D:-D

Witam dziewczynki:-)

Amy witaj nas tu nie tylko oszczedzajacych sie ale i plackiem lezacych jak ja jest kilka ,:sorry:

Ja dzis podreptałam (dwa bloki obok) do fryzjera ,miałam ambicje zapuscic włosy ale poległam :-p wypadaja mi masakrycznie i poszłam sie obciac :-D od razu lepiej:-p.A i wczoraj po wizycie zaliczyłam lumpek i sklep ,,Maluszek '' i poszalałam:szok::-D jak weny dostane to zdjecia wkleje na watku odpowiednim:tak:

MANTEZOWA jak długo go używałaś tzn. do ilu kg przy córci używałaś?podoba mi się ta "fontanna":)ciekawa jest tak i w realu czy nic specjalnego?
FASOLKA ty uważaj z tym dreptaniem po mieście ;)

chyba bedzie u mnie padac.

oj fasolko fasolko nie za duzo tego dreptania?
Pajka oj tulam Cie
monaliza no kregoslupy nasze sa biedne moj tez czasem umiera

dziewczyny mam problem chyba. ostatnie usg mialam w 19 tc z dokladnym opisem dziecka tylko ze prywatnie. wczoraj dostalam skierowanie na usg na NFZ. i teraz sie zastanawiam czy nie za pozno sie zapisalam bo na 28.6 a wizyte mam 2.7 i nie wiem czy to nie za dlugi termin bo to bedzie cos kolo 26tc albo i dalej. wiec te usg w 19tc mam traktowac jako polowkowe czy jak? chyba ze mi hormony mozg zalaly i nie rozumiem co sie do mnie mowi...

Dzieki dziewczyny za mile przyjecie. Fajnie wiedziec ze nie jestem odosobniona w tym lezakowaniu chociaz przykre to jest ze nas tak duzo:(.

Znow jakis glupawy objaw doszedl ...mam nadzieje ze to dziecko tak napiera na boki mojego brzucha i te kostki w miednicy. Macie cos takiego? taki nacisk jakby? brzuch przytym nie twardnieje. Wogole Dominik tak mocno sie rusza ze wypina mi tak brzuch ze podobnie sie czuje jak sie "stawia". Na razie nie jest jeszcze taki duzy wiec nie wiemco to bedzie pozniej. Nie zawsze jest to bowiem przyjemne.

Pajka lacze sie w bolu ja glukoze odchorowalam dwudniowym bolem gardla.

Lotka - ja mam kontrole po dwoch tygodniach we wtorek...boje sie...:(

martusia to gin Ci skierowania nie daja lub na wizycie USG nie robi? ja przynajmniej co 2 wizyte mam USG a tak to serduszko posłucham i waga cisnienie i wgl zbada. a jak krew w normie to też co 2 miesiac

Dziewczynki nie przesadzam:-) bo ja do lekarza mam 5 min a w moim złowim tempie góra dziesiec minut a obok rzadek sklepów min lumpek i 'maluszek':-p ale dzieki za troske :tak:.A ze moj m ma przymusowe wolne to nawet obiadku nie musze robic:laugh2: wiec calutki dzien leze:eek: bo jak wstane to moj m burczy na mnie , ostatnio spytał mnie czy ja do tej toalety tak czesto musze wstawac:szok::-D

Hej Kobietki;)

U nas dzis pochmurnie ale oczywiscie bez deszczu a zapowiadaja od 3 dni, przydalby sie:/
Moja Mala dzis ma spokojny dzien bo od ranca malo ruchliwa Psiapsiolka mowi ze ma dzis lenia widocznie a ja mam sie nie przejmowac i tak tez zamierzam, a jutro juz USG na 15 ta wiec sobie Kruszynke obejrzymy:)

anmika powodzonka u lekarzy zdaj relacje po:*

Kasia P-P faceci i ich Mamusie hihi fajnie ze zadzwonila i zapytala pewnie zrobila to po to zeby dopytac tez czy takie sie przyda i poprosic o rade a Twoj M boi dupka hehe pewnie by nie miala nic przeciwko jakby powiewdzial ze sa lepiej wyposazone za ta sama kase i jak chce to pokaze jej w necie i razem cos wybiora i zamowia tylko trzeba jakos to Mamusi przekazac a faceci z reguly boja sie cokolwiek powiedziec mamie na "nie":-Dnie przejmuj sie i moze sama jej zaproponuj to rozwiazanie pokaz na allegro jakie sa "wypasy" w tej cenie jeszcze podziekuje ze nie wydala tyle kasy za takie "badziewie" ot i ja sie wygadalam:)

Ansure moja Psiapsiolka ma taki wlasnie bujaczek jak pokazala patrysia i bardzo sobie chwali:)

Lotka super sprawa taka rodzinna wyprawa:)

patrysia ja tez to mam(bol jak na @) lekarz uspokajal ze to normalne bo macica sie rozrasta i wiezadla ale to nie moj gin a swojemu tez powiem na wizycie 5-go:)

marudka z czopkami nie mam pojecia zapytalabym gina lub w aptece....powodzonka z egzaminami i obrona:*

amy &&& zeby szyjka sie wydluzyla i tak jak gin zalecil oszczedzaj sie :*

*martusia daj sobie troszke na luz poczytaj ulubiona ksiazke albo obejrzyj filmik:*nie stresuj sie za duzo bo Dzidz tez to czuje i uwazaj na siebie:*

Pajeczko wypoczywaj sobie odezwij sie pozniej jak bedzie Ci lepiej:*

monaliza widze ze wszystkie dolegliwosci ciazowe Cie na raz chwycily biedactwo wypoczywaj:*

fasolka no to super gratki zmiany fryzu to zawsze pomaga na lepsze zamopoczucie no i wycieczki hehe pewnie sie cieszylas ze troszke powdychasz powietrza:*

Zmykam do Psiapsiolki milego popoludnia:)

reklama
Martusia ja mysle ze nie chodziło mu o konkretny tydzien tylko o to zebys przed wizyta miała zrobione,ja chodze prywatnie srednio co trzy tygodnie a usg miałam cztery razy tylko robione ( w tym dwa genetyczne)i nastepne usg dopiero bede miała robione ok 30 tyg ciazy tak mi lekaz ostatnio powiedział .... A przed kazda wizyta połozna mi tetno dzidziusia sprawdza wage ,cisnienie,temperature a wyniki jak sa ok to raz na dwa miesiace mam

Do góry