reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
a my poszlismy do lumpka na dol i kupilam ubranka za 12,78 i bluzke na moje cycki za 15zl. i M stwierdzil ze jest chory, kaszle dudniaco i ma podgoraczkowy ale do lekarza nie pojdzie bo czasu nie ma. zagrozilam ze jak mnie znowu zarazi to mu jajka urwe :-D

gorgusia rozumiem i tulam mocno
martusia a nikt w sasiedztwie nie moze podwozic? bo sie umeczycie strasznie....
patrysia oj brudne dzieciaki to najszczesliwsze dzieciaki
ansure &&& za glukoze

acha, M stwierdzil ze jednak umiera. a co do ginka to sie namyslam do niedzieli, bo nie ukrywam, ze to dobry lekarz, i nie chce zeby mi jakies problemy robil ze skierowaniem na badania czy cos...

Pajka Ty Szczesciaro kosmetyczna do domu no, no jaki luksus czyzby M zafundowal:p

Ansure ciesze sie, ze juz troszke emocje zeszly i jestes spokojniejsza a co za tym idzie Dzidz tez:)

Future hehe tak to jest jak ktos ma naturalne loki to prostuje a ja np mam proste jak drut wiec marzy mi sie taka burza lokow:-)

mantezowa gratki udanych zakupow:)

Lotka mi tez dal skierowanie na glukoze jade w przyszlym tygodniu tez nic nie mowil o niejedzeniu dzien wczesniej tylko ze przed i po wypiciu te 2 h nie mozna bo pozniej znowu pobieraja krew

weronkaz mozliwe ze to juz macica cwiczy jak piszesz tzw. skurcze przepowiadajace:))

Merlin spokoju ducha zycze hehe tulam i udanych zakupow:*

anmika troszke deszczyku by sie przydalo u nas tez zaduch;/

monaliza hehe to moze za to hemoroidy Cie w ciazy omina:)

stokrotka udanego weekendu:)

martusia ja tez bylam prywatnie na polowkowym i pokazalam powiedzial ze bardzo dobrze ze czasami warto zaplacic za komfort i lepsza wizualizacje:)

patrysia widze aktywny dzien;)u nas na dworze dzis jedynie w cieniu mozna bylo wytrzymac:/

gorgusia u mnie kazda zmiana konczy sie lupiezem a glowe i tak musze myc codziennie:/

A u nas podobnie jak u martusi duuuza zmiana w pracy Mka, dzis sie dowiedzial ze 1 czerwca zaczyna prace w Holandii juz tam kiedys pracowal tym razem kumpel tez nie zawiodl, wiem ze bedzie ciezko bo dodatkowo teraz nasza ciaza ale to dodatkowy "grosz" i raczej popracuje tam do porodu, chyba ze naprawde bedzie tu ciezko z praca. Z jednej strony sie ciesze bo wiem ze na remont mamy odlozone ale nie bede sie musiala martwic o lozeczko, kosmetyki, wozek itp. ale kosztem tego ze Mka nie bedzie w domku codziennie bedzie zjezdzal raz na m-c na kilka dni jak Mala sie urodzi to chce wziasc 2-3 tyg urlopu i albo z powrotem albo zrywa kontrakt i szuka tutaj...no nic mam nadzieje ze jakos damy rade musimy dobrze ze jest net wiec czesto bedziemy rozmawiac jakos to bedzie....

Wiecie ze wchlonelam wlasnie chyba z pol 5 litrowego sloika ogoraskow kiszonych ktore mama zachowala dla mnie w piwnicy hehe plus chlebek z pasztecikiem pyyyyychota:)

Spokojnej nocki:***

Joasiu nie :):) ale M nie ma nic przeciwko :):) zawsze mowi, ze jak mam ochotę to mogę, ale mnie zawsze szkoda kasy...ale wiesz jak to jest na siebie szkoda, a na pierdoły sie wyda..,.

Hej czy mogę z wami popisać mam dzisiaj takei nerwy na wszystko. Byłam przed wczoraj u lekarza. Dowiedziałam się że mam ciążę zagrożoną. Ale to nei koneic stersów wczoraj moja córcia wylądowała w szpitalu z zapaleniem płuc, a zaadoptowana córeczka 10 letnia złamała rękę w nadgarstku oby dwie lerzą jeszce w szpitalu, a ja się nei rozerwe, a sama siebie też powinnam oszczędzać i co teraz ?? ;(

*martusia* zdrowka dla m, nie ma takiej mozliwosci zeby ktos z sasiadow ja podwozil, kombinujemy cos z m zeby ja wiozl z 2-3razy w tygodniu o 5.30 do przedszkola i zeby wyjezdzal wtedy z ekipa 10 minut pozniej bo ja nie dam rady w tych upalach codziennie jezdzic, a Oliwka bez przedszkola sie zaplacze i kolo sie zamyka
joasia ja bym sie nie zdecydowala na rozlake, ale zycze Wam wszydtkiego dobrego
sysia tule, pewnie, ze mozesz z nami popisac, co nie dziewczyny ;-)

dobranoc Kochane, jutro bede pozno bo jade z mala na wycieczke, potem mam gina i jeszcze zakupy i dopiero zjade do domciu

spaaaaaaaaaaaac

Pajka współczuję z tym ząbkiem, ale jak mus to mus
Zdrówka życzę dla Twojego synusia
Super z tą kosmetyczką :) a ile taka przyjemność kosztuje i co to jest hybrydowy :D

Też od 4 dni nie mogę spać przez zatkany nos

Ansure a czasem się przydaje taki opieprz dla innych, bo inaczej do nich nie dociera

FutureMummy tak to jest jak się ma kręcone to się prostuje, a jak się ma proste to chce się je pokręcić. U mnie wszyscy w rodzinie mieli kręcone - nawet tata, oczywiście oprócz mnie ;)

Mantezowa to ja czekam też na dostawę z c&a a jak sprawdzałam na stronce to mi pisało, że paczka jest w Niemczech ;/
ty chudzina jesteś

Lotka ja nie wiem, ale i tak będę robiła ogólnie morfologię i poziom magnezu oraz żelaza więc muszę być na czczo, ale nie wiem jak wytrzymam potem 2h

Merlin to prześlij linka jakie łóżeczko zakupiłaś
nie zazdroszczę tych kłótni, odechciewa się wszystkiego

Anmika zdrówka życzę, a wygaduj się i marudź ile wlezie ;)

Stokrotka miłego wyazdu :)

Martusia ja bym nie pokazywała, bo może się sugerować wynikami czy czymś

Sysia witaj, no nie ciekawie masz, a może ktoś z rodziny mógłby ci jakoś pomógł

Idę pod deszczownicę :D i lulać
karaluchy pod poduchy
miłych snów

reklama
alooo :-D

Sysia - trzymaj się!

Ja dzisiaj troche pozmieniałam;) kolor włosów, na paznokciach nowa hybryda. Od razu lepiej człowiekowi :p
Wciąż odliczam dni i godziny do piątkowej wizyty... Jutro już czwartek! aaaaaaaaaaaaaaa! :D:D
Wszamałam kawał arbuza i nie moge przewrócić się na drugi bok :p

Miłej nocki!

Do góry