FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
fasola a u nas wlasnie burza jupiiiiiii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martusia ja byłam na połówkowym USG 3d u innej ginki i zastanawiałam się czy powiedzieć o tym mojej prowadzącej ciąże. Nie chciałam, żeby wyszło, że jej nie ufam albo coś w tym stylu. W końcu jej nie powiedziałam.
Pajkaa zazdroszczę relaksu))
heh, no to ja tez bylam na polowkowym 4D u innego, ale wczesniej mojemu powiedzialam ze ide - on i tak nie ma sprzetu do tego. a potem pokazalam mu opis tego badania i spisal sobie jakies dane z tego ;-)Martusia ja byłam na połówkowym USG 3d u innej ginki i zastanawiałam się czy powiedzieć o tym mojej prowadzącej ciąże. Nie chciałam, żeby wyszło, że jej nie ufam albo coś w tym stylu. W końcu jej nie powiedziałam.
Pajkaa zazdroszczę relaksu))