reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
a ja wstalam niedawno znaczy o 14:45 a co :D

duchota straszna i maly jakos sie mniej rusza chyba ze tak twardo spalam ze nie czulam. niech sie ochlodzi bo ja oszaleje, ide do kuchni wracam z niej i cala mokra jestem no ;/

future tez chce burze te powietrze po niej jest super :)
weronka wiesz ja calkiem inaczej odczuwam te skurcze
anmika oj biedactwo. a probowalas sie leczyc troche tym co Ci pisalysmy?

sie doczekac wizyty u ginka nie moge, a mam w poniedzialek, ciekawe co mi powie nowego. i sie zastanawiam czy pokazywac mu usg z 19tc, bylam prywatnie...

Martusia ja byłam na połówkowym USG 3d u innej ginki i zastanawiałam się czy powiedzieć o tym mojej prowadzącej ciąże. Nie chciałam, żeby wyszło, że jej nie ufam albo coś w tym stylu. W końcu jej nie powiedziałam.

Pajkaa zazdroszczę relaksu :)))

Martusia ja byłam na połówkowym USG 3d u innej ginki i zastanawiałam się czy powiedzieć o tym mojej prowadzącej ciąże. Nie chciałam, żeby wyszło, że jej nie ufam albo coś w tym stylu. W końcu jej nie powiedziałam.

no wlasnie z tego wzgledu chyba tez nie powiem...

heh, no to ja tez bylam na polowkowym 4D u innego, ale wczesniej mojemu powiedzialam ze ide - on i tak nie ma sprzetu do tego. a potem pokazalam mu opis tego badania i spisal sobie jakies dane z tego ;-)

Spacer zaliczony plac zabaw zaliczony podwórko zaliczone :D teraz baje im włączyłam(Toy story uwielbiają ją) woda się grzeje do kąpieli(brudaski niezłe z mych smerfów hehe) :)

Witajcie Kochane:D

Pajkaa- mam nadzieję,że z Synkiem już lepiej. Katar u dzieci to jakaś masakra...Dorosłemu ciężko sobie poradzić, a co dopiero dzieciaczkowi.
Fajnie,że ze swojego relaksu jesteś zadowolona. Ja też muszę się umówić na pedicure, bo już mi brzuch przeszkadza przy robieniu paznokci u stóp.

Mantezowa- to mamy podobne włosy :D Mogę całą noc spać na wałkach/papilotach, a włosy nadal proste ;) A teraz jak mam to uczulenie to nawet żadnej pianki nie używam i przez to wyglądam jak stara indianka, bo te włosy to takie chlapnięte druty...

Weronikazzz- to pewnie te skurcze przy których macica ćwiczy :) też czasem je miewam.

Anmika- a może jak nic nie przechodzi to przejdź się do lekarza? Czasem takie przeziębienia bardziej mogą maleństwu zaszkodzić niż leki przepisane przez lekarza.

Monaliza- ja kiedyś do tybetańca chodziłam na akupunkturę. Wbijał mi igły w uszy, brzuch, nogi i chyba gdzieś na twarzy. Nie wspominam tego dobrze :no:

Patrysia- dzieci umorusane to dzieci szczęśliwe ;) Mój siostrzeniec wczoraj z piaskownicy jak wyszedł to wyglądał jak murzynek :-D A moja siostra oducza go pieluchy... Młody nic nie rozumie i ciągle sika w majtki. Ani trawka, ani kibelek do niego nie przemawiają :-p

A ja dziś byłam tradycyjnie na spacerze. Jak wróciłam to upiekłam ciasto rabarbarowe ( Dzięki Pajkaaaa :-)) i ugotowałam kompot z truskawek i rabarbaru. Teraz włączyłam sobie wiatrak i Was nadrabiam. Plecy mi dziś wysiadają. A jutro mam wizytę :)
Smutno mi teraz ciągle, bo mojego M w ogóle nie ma. Tak za nim tęsknię... Nawet pogadać nie mamy kiedy...
A wczoraj zrobiłam kolejne podejście do nowego szamponu do włosów i w nocy chyba przez godzinę swędzenie głowy nie dawało mi spać :wściekła/y: kiedy to się skończy?!

eh cos sie obawiam ze bedzie mi za ciezko wozic Oliwke 8km autobusem do przedszkola, dzis mam dosc, a jutro jeszcze musze z nia jechac na przedszkolna wycieczke, a mala rano plakala jak zobaczyla, ze Taty nie ma, bala sie, ze nie pojedzie do przedszkola

Martusia ja tak jak Lotka, jak byłam na badaniu usg takim lepszym to potem pokazałam i spisał sobie wyniki, bo i tak nie ma sprzętu do tego :)

Weronkazz ja mam często takie twardnienie, napinanie brzuszka, ponoc to normalne, ale gin zaleca mi brać nospę, by nie było tego za dużo.
Czasem też tak Maluszek się układa u mnie, jak go podeprę ręką to się przesuwa :D

reklama
Do góry