reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Oj ja dzisiaj mega zmeczona. Jechalam 100km w jedna strone potem 100 w druga tylko po to by z dobrym kumplem siasc na goraca czekolade, lody i poplotkowac. Poki jestem na zwolnieniu staram sie ponaprawiac wszelkie zaniedbane kontakty, jak sie Oliwka urodzi to znow nie bede miala na to czasu. Klade sie spacku, wam szystkim tez zycze spokojnej bezsiusiowej :) nocki:-) dobranoc

reklama
Witam sie pierwsza:-)

Mantezowa to ja czekam też na dostawę z c&a a jak sprawdzałam na stronce to mi pisało, że paczka jest w Niemczech ;/
ty chudzina jesteś
Nie taka chudzina, chyba taka średnia jestem tydzień temu na wizycie miałam 64,5kg przy wzroscie 172cm. kiedyś już kupowałam w C&A i wiem że ich rozmiarówka nie jest taka mała.
Co do dostawy to jak sprawdzałam we wtorek to też była w paczka w Niemczech a w środę o 6 rano już w Polsce a o 11 już u mnie:-)

Dzień dobry przy kawce
niestety tylko zbożowej
słoneczko świeci
wiaterek wieje, a mężuś śpi ;)

Z samego rana coś na wesoło:

Mantezowa to ja miałam!!! 65kg przy wzroście 175 :D ale noszę rozmiar 40 ;)
Już się nie mogę doczekać tej dostawy, zaraz sobie sprawdzę, gdzie jest...
No jest już w Polsce, może dziś dojedzie ;)

oj Pajeczko kochana zdrówka życzę - dla Twojego synusia też, niech ten lekarz się Tobą też zajmie.
Dzięki za linka, zaraz poczytam :)))

Pajkaa, zdrówka! :-)

witam sie przy kawce z mlekiem ;-) zaraz idziemy z Tomim na jaki spacerek, no i po rabarbar ;-) naszlo mnie na to ciasto jak malo kiedy :-)

WITAM:)

Juz odczuwam obciążenie krzyża...a nogi nawet zrelaksować sie nie chciały po wczorajszym spacerze zabawach...

Ciepło ale chlodniej...

PAJKAA zdrówka Sebusiowi!!
SYSIA zdrówka!!kurcze:((
JOASIA to super!

no hej ho.

u nas masakra. kot zjadl wczoraj trutkę na myszy, cały dom na nogi, i kot oczywiscie oberwał, że durny jest i jak mógł to zjeść, rzecież jedzenie ma. i koło polnocy przyjechał weterynarz i dał odtrutkę. no szok normalnie. co za dzien, co za noc. i jeszcze przez tydzien tabletki dla kota witaminowe. ale jaja normalnie dzien jak z horroru. nasza ostatnia kotka, i w dodatku zwie się Hela ;) jak nasza Helenka. bo Mariana tego persa w domu nie liczę, bo ten nie wychodzi prawie.

no dobra, lece do roboty

całuski ;***

ps. u nas 22 stopnie, po deszczu....mhm love

reklama
kurcze, martwię się, bo zauważyłam, że mała coś od wczoraj taka niemrawa. Zawsze miała stałe pory kiedy kopała i to były wyraźne kopniaki, a teraz tylko czkawkę odczuwam :((((

Do góry