reklama
Witam się! Oj marnie ze mną dzisiaj, nie wiem czy bardziej choróbsko mnie męczy, czy ta gorączka.
Normalnie nie ma czym oddychać, chyba sobie leżankę do pracy przywiozę i będę robiła sobie przerwy.
Poza tym gardło dalej boli, kaszel męczy i jeszcze na dodatek katar się przypałętał, a co tam nie może być za dobrze. I głowa mnie tak napiernicza, ale to chyba z tej duchoty. Muszę tu wytrzymać jeszcze niecałe 3 godziny. Chyba dam radę...
Tak sobie pozrzędziłam, bo nie mam komu.
Normalnie nie ma czym oddychać, chyba sobie leżankę do pracy przywiozę i będę robiła sobie przerwy.
Poza tym gardło dalej boli, kaszel męczy i jeszcze na dodatek katar się przypałętał, a co tam nie może być za dobrze. I głowa mnie tak napiernicza, ale to chyba z tej duchoty. Muszę tu wytrzymać jeszcze niecałe 3 godziny. Chyba dam radę...
Tak sobie pozrzędziłam, bo nie mam komu.
demetrios
Fanka BB :)
Witam się po długiej nieobecności.
Nie wiem czy jestem w stanie Was nadrobić ale postaram się.
Biorę się za czytanie
Nie wiem czy jestem w stanie Was nadrobić ale postaram się.
Biorę się za czytanie
maluszek2012
Zauwazylam co lekarz to inna opinia. Ja mialam byc tylko na czczo i tyle. Dzien wczesniej jadlam jak zawsze o 24 jeszcze suchara podjadalam a o 8 poszlam na pobranie krwi. Dieta i cudowania nic nie dadza chodzi o to zeby sprawdzic jak sie u nas metabolizuje cukier i czy trzustka jest w stanie wyprodukowac insuline wiadomo nie ma co sie opychac np winogronem ale slodkie ja tam jadlam dzien wczesniej tak jak zawsze:-)
Pajka oo to sie zrelaksujesz troszke
ja teraz nie moge nawet henny zrobic moj synus sie buntuje swedzi mnie i placze tak mi lzy leca wiec co to za relax 
Weronkazz ja tez takie cos czasem odczuwam... dziwne uczucie i w pon powiem o tym lekarzowi moze mi wyjasni co to jest
Pajka oo to sie zrelaksujesz troszke

Weronkazz ja tez takie cos czasem odczuwam... dziwne uczucie i w pon powiem o tym lekarzowi moze mi wyjasni co to jest
weronikazzz to sa skurcze braxtona-hicksa, macica sobie trenuje przed porodem 
przeszlam dzis kolejna fizjoterapie i akupunkture, tym razem w dwa poldupki- dwa jezozwierze. Spytalam sie babki czy skoro sie tak zneca , zdaje sobie sprawe jak to pobolewa. Usmiechnela sie i powiedziala, ze oczywiscie bo gdy sie douczala do zawodu to z innym terapeuta musieli sobie robic takie igielki na calym ciele, wiec mam jej na slowo uwierzyc, ze robi mi najmniej bolace miejsce. Podobno miesnie rak i nog sa najbardziej bolesne
. tak z nia pogadalam i moze mi sie uda ze wzgledu na te moje felerne skrzywienie kregoslupa zalatwic zwolnienie juz do konca ciazy. OBY
. Uciekam zmoczyc te moje poldupki troche pod prysznicem. Buzka babki
przeszlam dzis kolejna fizjoterapie i akupunkture, tym razem w dwa poldupki- dwa jezozwierze. Spytalam sie babki czy skoro sie tak zneca , zdaje sobie sprawe jak to pobolewa. Usmiechnela sie i powiedziala, ze oczywiscie bo gdy sie douczala do zawodu to z innym terapeuta musieli sobie robic takie igielki na calym ciele, wiec mam jej na slowo uwierzyc, ze robi mi najmniej bolace miejsce. Podobno miesnie rak i nog sa najbardziej bolesne

stokrotka.af
doberek
ja na poranny spacer ubrałam się w kolorową hinduską sukienkę, japonki w kwiatki i kapelusz, wyglądałm jakbym szła na plażę ale co mi tam ;-)
odbieramy dziś znajomych z lotniska a jutro jedziemy do Radomia, mam zamiar spędzić koniec tygodnia na mojej działce, będę bez netu, więc Was nie nadrobię
ja na poranny spacer ubrałam się w kolorową hinduską sukienkę, japonki w kwiatki i kapelusz, wyglądałm jakbym szła na plażę ale co mi tam ;-)
odbieramy dziś znajomych z lotniska a jutro jedziemy do Radomia, mam zamiar spędzić koniec tygodnia na mojej działce, będę bez netu, więc Was nie nadrobię

weronkazzz
tulęTolę
weronikazzz to sa skurcze braxtona-hicksa, macica sobie trenuje przed porodem![]()
no, tak myślałam że to te braksony hiksy właśnie
R
RiSiA
Gość
dziewczynki ja robiłam manicure hybrydowy 
super się zrelaksowałam 
pani przychodzi do domciu wiec super
nie ma problemu z dzieckiem 
pani przychodzi do domciu wiec super
jasminum82
halo babeczki czy miewacie juz cos takiego jak takie jakby SKURCZE? takie tam w srodku jakby rosniecie i twardnienie i odpuszczanie? nie bolesne, tak jakby wielki bąbel powietrza Wam balonik nadmuchał i puścił?
bo ja to od jakichś dwóch tygodni czasem wyczuwam, czy to moja macica trenuje?![]()
o jeżeli chodzi o bąble powietrza w brzuchu to ja jestem specjalistka. Pisałam już o tym na forum, ale nikt nie miał pojęcia, co to może być. Lekarza też pytałam, to też tak jasno mi nie wytłumaczył, wyglądał, jakbym była pierwszą osobą, która coś takiego ma. Ja to dokładnie odczuwałam jakby mi tam w brzuchu we wnętrznościach urosła bańka z powietrzem i się przemieszczała, a potem zanika. Trochę to nieprzyjemne było, ale mi przeszło już na szczęście. ja to miałam tak między 12 a 16 tc. Tak powyżej pępka.
reklama