reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej Mamusie,
dzisiaj czuję się lepiej, nastrój mam lepszy. Wczoraj dostało się i mojemu M i Teściowej. Mój M jest jedynakiem, Teściowa zaczęła opowieści hipotetyczne na temat Jego chorób..a że byłam zdenerowana..to i na Nią się zdenerwowałam, że mi z chłopa robi kalekę i mnie tu straszy, bo się boję o dziecko!
Dałam do pieca wszystkim;)
Dzisiaj jestem spokojniejsza. Muszę sprzątać....ech... gości mam mieć a dom duży! hmm a raczej to ja coraz większa i szybciej się męczę ;)
Pajkaa - super z tą kosmetyczkę... mogę też wpaść ;)

aaa jutro idę na ten test glukozy...brrr czylki dzisiaj od 19 zero jedzenia. Lekarz mi powiedział, że 12 godzin przed nie mogę jeść. Kurcze ja jak nie zjem to mam zaraz ból głowy - poranek czwartkowy może być ciężki

Miłego dnie

reklama
Witam
pajka zazdroszcze tej kosmetyczki która przychodzi do domu. Już dawno nie byłam u mojej jakoś cężko mi znaleźć czas żeby się wyrwać.
przed chwila kurier przywiózl mi bluzki z C&A i muszę powiedzieć że za tą cene całkiem fajne. Mam nadzieje że uda sie w nich pochodzic do końca ciąży bo wzięłam rozmiar 36/38 ale dosyc rozciągliwe są
Dziewczyny wy prostujecie wlosy a ja zawsze marzylam o lokach bo moje wlosy to nawet po trwałej wyprostowały sie po 2 tygodniach takie ciężkie są

Ostatnia edycja:
a uwierzycie, ze ja nigdy nie bylam u kosmetyczki?????? never ;)

henne sama sobie robię, i wszystkim wokoło, a cery nie oczyszczam mechanicznie... nie wiem po co jeszcze można tam chodzić szczerze mówiąc ;)

Hej Mamusie,
dzisiaj czuję się lepiej, nastrój mam lepszy. Wczoraj dostało się i mojemu M i Teściowej. Mój M jest jedynakiem, Teściowa zaczęła opowieści hipotetyczne na temat Jego chorób..a że byłam zdenerowana..to i na Nią się zdenerwowałam, że mi z chłopa robi kalekę i mnie tu straszy, bo się boję o dziecko!
Dałam do pieca wszystkim;)
Dzisiaj jestem spokojniejsza. Muszę sprzątać....ech... gości mam mieć a dom duży! hmm a raczej to ja coraz większa i szybciej się męczę ;)
Pajkaa - super z tą kosmetyczkę... mogę też wpaść ;)

aaa jutro idę na ten test glukozy...brrr czylki dzisiaj od 19 zero jedzenia. Lekarz mi powiedział, że 12 godzin przed nie mogę jeść. Kurcze ja jak nie zjem to mam zaraz ból głowy - poranek czwartkowy może być ciężki

Miłego dnie
ja ide na glukoze w piatek. ale pierwsze slysze,ze nie wolno jesc.... poprzednio jadlam i teraz tez mam zamiar, inaczej tez bym sie zle czuła.
ktoras tez miala takie zalecenia zeby nie jesc??

halo babeczki czy miewacie juz cos takiego jak takie jakby SKURCZE? takie tam w srodku jakby rosniecie i twardnienie i odpuszczanie? nie bolesne, tak jakby wielki bąbel powietrza Wam balonik nadmuchał i puścił?
bo ja to od jakichś dwóch tygodni czasem wyczuwam, czy to moja macica trenuje? ;)

ja ide na glukoze w piatek. ale pierwsze slysze,ze nie wolno jesc.... poprzednio jadlam i teraz tez mam zamiar, inaczej tez bym sie zle czuła.
ktoras tez miala takie zalecenia zeby nie jesc??

ja zawsze na głodniaka piłam ja a potem po godz.pobieranie krwi ale że wieczorem juz np od godz.19 nie jesć to tez pierwsze słysze...

He Dziewczyny :*
Dłuuuga tu moja nieobecność - brak internetu a chyba też względy psychiczne, miałam mega kłótnię z teściem yhhh już kolejna i nie wierzę mu że to się zmieni .. Remont ku końcowi po wielkich burzach a ja dziś spałam do 11 musiałam odpocząć po tym wszystkim ... Wczoraj z mężusiem obchodziliśmy pierwszą miesięcznice ślubu - cudowna kolacja genialny film i życzenia aby następny miesiąc był lżejszy...
aha w końcu dostałam aktywację konta allegro i zamawiam dziś łóżeczko

Spróbuję was nadrobić :) mam nadzieję ze u was spokojniej i dobrze czujecie się wy i wasze maleństwa :*

reklama
ja zawsze na głodniaka piłam ja a potem po godz.pobieranie krwi ale że wieczorem juz np od godz.19 nie jesć to tez pierwsze słysze...
no na glodniaka to pewnie tez, bo to w sumie u nas pobieraja ok 7 rano, a ja sniadania jadam nieco pozniej. :-) no ale wlasnie te 12h mnie zdziwilo...

Do góry