reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dziewczyny pomóżcie mi i poradźcie co jeszcze mogę brać na przeziębienie, bo zwariuje. Gardło mnie boli straszliwie i męczy kaszel dość mocny, taki "głęboki". Byłam u lekarza i powiedział, że w sumie to nic mi nie może zapisać. Kazał tylko brać calcium i rutinoscorbin. Płuczę gardło wodą z solą, jem czosnek i cebulę, piję mleko z miodem i czosnkiem (choć jest fuj), ale więcej pomysłów nie mam. Co jeszcze może mi pomóc?

reklama
Maluszek ja po drugim wkłuciu uciekłabym :D

Monaliza no nie pogadasz - super ;)

Gorgusia wyszło jakoś romantycznie ;)

Martusia super :)
Serduszka same tak wyszły...

Alebur moja ginka jak i lekarz pierwszego kontaktu nawet mi kazali łykać rutinoscorbin

FutureMummy ale nikt tak nie uważa.
Jaka fajna dzidzia z loczkami :D

Ansure rozumiem i serce mnie boli.
Szanuję Twoją decyzję odnośnie chrztu i wg mnie w Waszej sytuacji jakbym się znalazła też poczekałabym ze chrztem - a Twojej mamie przejdzie, a inni niech se mówią, miej to w nosie

Asiu mi takie sklepowe wyszły. Smacznej kolacji życzę ;)

Palemko bądź dobrej myśli!!!

Fasolka to dobrze, że już lepiej. Powolutku wracaj do spacerków. A co do Twojego syna hmmm nie jeden facet głupieje przy kobiecie, a on jeszcze dojrzewa. Dzieciaki potrafią takie rzeczy dziwne robić w tym wieku, no a my nie mamy zbytnio na nie wpływu tylko gadać i gadać mimo, że odbija się jak grochem o ścianę - no nie jeden raz się było wychowawcą :D

Pajeczko ale ja się martwiam o Ciebie :D... to Cię czeka od razu wizyta, ale po porodzie taki ból u dentysty to nie ból ;)

*Martusia* tak to jest jak się jest kawoszem, a poszłabym sobie na jakiś kurs baristy. Teraz się rozleniwiłam, bo mam ekspres dolce gusto, ale wcześniej miałam - schowany w szafie - ariette, ale wrócę do niego ;)

Misiaczek hormony, hormony...

Anmik na gardełko możesz brać tamtum verde... jako chyba jedyny specyfik taki dostępny... na kaszel to chyba tylko syrop z cebuli...

Do_It powiem Ci, ze taka jazda byla jak mi pilowal tego zęba do zera, ze masakra :-Dtakie atrakcje :-Ddziekuje:*

Moj smyku coś ma glutowaty katar :-(oby się z tego nie zrobiła angina:-(

Patrysia ukradlam Ci suwaki bo mi sie spodobaly :-D

Witam(y) się wieczornie, jak zawsze ;)
Ja tak tylko na chwilkę, poczytałam ale weny brak :|
Dzisiaj klientka przyszła do nas ze swoim 1,5m-cznym synkiem. Ależ super bobo a jaki grzeczny! :) Strasznie nie mogę doczekać się naszego Bubka :D
Jeszcze nie ma 22ej a mi już chce się spać... Upał i duchota mnie wykańczają...

Palma - będzie dobrze! Trzymam kciuki!

maluszek mmm kaszanka z grilla ale smaka narobilas:p za rade ziekuje na pewno zakupie najwieksza cytrynke jaka uda mi sie upolowac:)

martusia i jak paczka pochwal sie ciuszkami:)zakupki z allegro?

Pajka ufff dobrze ze teraz sie za niego nie bral, jednak lekarze to tez ludzie:-D

Future sliczna ta Twoja Hesia a jakie ma cudne loczki(to dziedziczne czy ma je bo ma hehe tak pytam bo bardzo mi sie loczki u dziewuszek podobaja i ciekawa jestem czy Nasza ma na nie szanse bo my "prosci" z Mkiem:-D):-)i tak jak Ciotka z bb uwielbia arbuzka jak widac:)

stokrotka mnie ostatnio tez na poczcie Pan przepuscil fakt ze mial sterte paczek dowyslania a ja jeden list ale jak tylko zobaczyl ze stanelam w kolejce przepuscil sam poszedl pod inne okienko przedemna tez juz obslugiwana byla ciezarna ktora mysle ze tez przepuscil to mial dzien Facet hehe ale takich ludzi sie chwali:-)

anmika niestety nie mam pojecia ale zdrowka i tulam:*

Dobrej i spokojnej nocki:*

dobranoc Kochane, moj plan na jutro pobudka 6.20, potem jade o 7.10 z sasiadem zawiezc Oliwke do przedszkola, oddac mocz i krew do badania, i po 15tej powrot z mala autobusem do domu
a Oliwka nadal nie spi, zaraz zeswiruje, co chwile cos chce,chcoiaz juz chwile jest cicho, moze zasnela w koncu

stokrotka trzymam &&& zeby Ci tez sie udalo odzyskac Rodzine, tak jak mi, tylko mi udalo sie dopiero po 6 latach malzenstwa, nie liczac pol roku, teraz bedzie trzeba wszystko poukladac od nowa bo my nie jestesmy kompletnie pryzwyczajeni do wspolnych wieczorow i wekendow, ale ciesze sie baaardzo; fajnie z ta kolejka
joasia gratuluje widocznych ruchow, slodkie to co nie??
FutureMummy sliczna focia i slodki krecony Aniolek
misiaczek tulam
pajkaa zdrowka dla synka
ansure dziwny ten lekarz, mi lekarz zapisal w ciazy antybiotyk jak mialam angine, a jakos w 1 trymestrze to bylo

heh tak sobie mysle ze mnie od pazdziernika beda czekac studia mgr bo mowilam sobie ze jak nasza sytuacja materialana sie ustabilizuje to pojde dokonczyc studia heh

zostalam obudzona przez malza tak sie darl przez tel [on juz tak ma-przygluchy chyba] i juz nie zasne :(

future slodkiego masz Zenka :)
martusia a co za studia jaki kierunek?
Joasia jutro wstawie zdjecie bo dzis to juz nie bede swiatla palic niech burak spi
stokrotka widzisz sa dobrzy ludzie ;)
Pajka a tak nowy nick Ty jedna zauwazylas :p
anmika na gardlo tantum verde, strepsils [lekarka mi pozwolila jak bylam chora i bralam strepsils intense] poza tym domowe sposoby. acha na gardlo mozesz wszystko co nie ma w sobie jako skladnika salicylanow. z ziolami ostroznie jakby Ci przyszlo do glowy plukac szalwia. no i moze *spam* - nie pomaga az tak bardzo ale to zamiast czosnku, cebuli itp. a i moze stodal na kaszel -lekarka sama zapisala i mozna w ciazy. mam nadzieje ze pomoglam troszke :)

buziaki i do jutra :)

witam się

katarek u maluszka to masakra :(budził się z płaczem do godziny 3 jak w koncu usnął to o 4 chwycił mnie taki skurcz nogi, ze masakra... jestem nieprzytomna...

dzisiaj przychodzi do mnie kosmetyczka do domu :D

życzę miłego slonecznego dzionka:)

WITAM:)

PAJKAA
spoko :D Alanek tez ma katarek ale na razie wodnisty i nie az tak uciazliwy...pulmexem się ratujemy i jest ok;)
PALEMKO kurcze:((nie wiem a może ty masz bakterie w moczu?bo wiem że jak jest jakas infekcja to tak czy siak działa na szyjke...

FUTURE słodziutka córcia:))

reklama
Do góry