Dziewczyny pomóżcie mi i poradźcie co jeszcze mogę brać na przeziębienie, bo zwariuje. Gardło mnie boli straszliwie i męczy kaszel dość mocny, taki "głęboki". Byłam u lekarza i powiedział, że w sumie to nic mi nie może zapisać. Kazał tylko brać calcium i rutinoscorbin. Płuczę gardło wodą z solą, jem czosnek i cebulę, piję mleko z miodem i czosnkiem (choć jest fuj), ale więcej pomysłów nie mam. Co jeszcze może mi pomóc?
reklama
D
Doloress
Gość
Maluszek ja po drugim wkłuciu uciekłabym 
Monaliza no nie pogadasz - super
Gorgusia wyszło jakoś romantycznie
Martusia super
Serduszka same tak wyszły...
Alebur moja ginka jak i lekarz pierwszego kontaktu nawet mi kazali łykać rutinoscorbin
FutureMummy ale nikt tak nie uważa.
Jaka fajna dzidzia z loczkami
Ansure rozumiem i serce mnie boli.
Szanuję Twoją decyzję odnośnie chrztu i wg mnie w Waszej sytuacji jakbym się znalazła też poczekałabym ze chrztem - a Twojej mamie przejdzie, a inni niech se mówią, miej to w nosie
Asiu mi takie sklepowe wyszły. Smacznej kolacji życzę
Palemko bądź dobrej myśli!!!
Fasolka to dobrze, że już lepiej. Powolutku wracaj do spacerków. A co do Twojego syna hmmm nie jeden facet głupieje przy kobiecie, a on jeszcze dojrzewa. Dzieciaki potrafią takie rzeczy dziwne robić w tym wieku, no a my nie mamy zbytnio na nie wpływu tylko gadać i gadać mimo, że odbija się jak grochem o ścianę - no nie jeden raz się było wychowawcą
Pajeczko ale ja się martwiam o Ciebie
... to Cię czeka od razu wizyta, ale po porodzie taki ból u dentysty to nie ból 
*Martusia* tak to jest jak się jest kawoszem, a poszłabym sobie na jakiś kurs baristy. Teraz się rozleniwiłam, bo mam ekspres dolce gusto, ale wcześniej miałam - schowany w szafie - ariette, ale wrócę do niego
Misiaczek hormony, hormony...
Monaliza no nie pogadasz - super
Gorgusia wyszło jakoś romantycznie
Martusia super
Serduszka same tak wyszły...
Alebur moja ginka jak i lekarz pierwszego kontaktu nawet mi kazali łykać rutinoscorbin
FutureMummy ale nikt tak nie uważa.
Jaka fajna dzidzia z loczkami
Ansure rozumiem i serce mnie boli.
Szanuję Twoją decyzję odnośnie chrztu i wg mnie w Waszej sytuacji jakbym się znalazła też poczekałabym ze chrztem - a Twojej mamie przejdzie, a inni niech se mówią, miej to w nosie
Asiu mi takie sklepowe wyszły. Smacznej kolacji życzę
Palemko bądź dobrej myśli!!!
Fasolka to dobrze, że już lepiej. Powolutku wracaj do spacerków. A co do Twojego syna hmmm nie jeden facet głupieje przy kobiecie, a on jeszcze dojrzewa. Dzieciaki potrafią takie rzeczy dziwne robić w tym wieku, no a my nie mamy zbytnio na nie wpływu tylko gadać i gadać mimo, że odbija się jak grochem o ścianę - no nie jeden raz się było wychowawcą
Pajeczko ale ja się martwiam o Ciebie
*Martusia* tak to jest jak się jest kawoszem, a poszłabym sobie na jakiś kurs baristy. Teraz się rozleniwiłam, bo mam ekspres dolce gusto, ale wcześniej miałam - schowany w szafie - ariette, ale wrócę do niego
Misiaczek hormony, hormony...
R
RiSiA
Gość
Anmik na gardełko możesz brać tamtum verde... jako chyba jedyny specyfik taki dostępny... na kaszel to chyba tylko syrop z cebuli...
Do_It powiem Ci, ze taka jazda byla jak mi pilowal tego zęba do zera, ze masakra
takie atrakcje
dziekuje:*
Moj smyku coś ma glutowaty katar :-(oby się z tego nie zrobiła angina:-(
Patrysia ukradlam Ci suwaki bo mi sie spodobaly
Do_It powiem Ci, ze taka jazda byla jak mi pilowal tego zęba do zera, ze masakra

Moj smyku coś ma glutowaty katar :-(oby się z tego nie zrobiła angina:-(
Patrysia ukradlam Ci suwaki bo mi sie spodobaly

szysza1
Fanka BB :)
Witam(y) się wieczornie, jak zawsze
Ja tak tylko na chwilkę, poczytałam ale weny brak :|
Dzisiaj klientka przyszła do nas ze swoim 1,5m-cznym synkiem. Ależ super bobo a jaki grzeczny!
Strasznie nie mogę doczekać się naszego Bubka
Jeszcze nie ma 22ej a mi już chce się spać... Upał i duchota mnie wykańczają...
Palma - będzie dobrze! Trzymam kciuki!
Ja tak tylko na chwilkę, poczytałam ale weny brak :|
Dzisiaj klientka przyszła do nas ze swoim 1,5m-cznym synkiem. Ależ super bobo a jaki grzeczny!
Jeszcze nie ma 22ej a mi już chce się spać... Upał i duchota mnie wykańczają...
Palma - będzie dobrze! Trzymam kciuki!
maluszek mmm kaszanka z grilla ale smaka narobilas
za rade ziekuje na pewno zakupie najwieksza cytrynke jaka uda mi sie upolowac
martusia i jak paczka pochwal sie ciuszkami
zakupki z allegro?
Pajka ufff dobrze ze teraz sie za niego nie bral, jednak lekarze to tez ludzie
Future sliczna ta Twoja Hesia a jakie ma cudne loczki(to dziedziczne czy ma je bo ma hehe tak pytam bo bardzo mi sie loczki u dziewuszek podobaja i ciekawa jestem czy Nasza ma na nie szanse bo my "prosci" z Mkiem
):-)i tak jak Ciotka z bb uwielbia arbuzka jak widac
stokrotka mnie ostatnio tez na poczcie Pan przepuscil fakt ze mial sterte paczek dowyslania a ja jeden list ale jak tylko zobaczyl ze stanelam w kolejce przepuscil sam poszedl pod inne okienko przedemna tez juz obslugiwana byla ciezarna ktora mysle ze tez przepuscil to mial dzien Facet hehe ale takich ludzi sie chwali:-)
anmika niestety nie mam pojecia ale zdrowka i tulam:*
Dobrej i spokojnej nocki:*
martusia i jak paczka pochwal sie ciuszkami
Pajka ufff dobrze ze teraz sie za niego nie bral, jednak lekarze to tez ludzie

Future sliczna ta Twoja Hesia a jakie ma cudne loczki(to dziedziczne czy ma je bo ma hehe tak pytam bo bardzo mi sie loczki u dziewuszek podobaja i ciekawa jestem czy Nasza ma na nie szanse bo my "prosci" z Mkiem

stokrotka mnie ostatnio tez na poczcie Pan przepuscil fakt ze mial sterte paczek dowyslania a ja jeden list ale jak tylko zobaczyl ze stanelam w kolejce przepuscil sam poszedl pod inne okienko przedemna tez juz obslugiwana byla ciezarna ktora mysle ze tez przepuscil to mial dzien Facet hehe ale takich ludzi sie chwali:-)
anmika niestety nie mam pojecia ale zdrowka i tulam:*
Dobrej i spokojnej nocki:*
Tygrysek1985
dobranoc Kochane, moj plan na jutro pobudka 6.20, potem jade o 7.10 z sasiadem zawiezc Oliwke do przedszkola, oddac mocz i krew do badania, i po 15tej powrot z mala autobusem do domu
a Oliwka nadal nie spi, zaraz zeswiruje, co chwile cos chce,chcoiaz juz chwile jest cicho, moze zasnela w koncu
stokrotka trzymam &&& zeby Ci tez sie udalo odzyskac Rodzine, tak jak mi, tylko mi udalo sie dopiero po 6 latach malzenstwa, nie liczac pol roku, teraz bedzie trzeba wszystko poukladac od nowa bo my nie jestesmy kompletnie pryzwyczajeni do wspolnych wieczorow i wekendow, ale ciesze sie baaardzo; fajnie z ta kolejka
joasia gratuluje widocznych ruchow, slodkie to co nie??
FutureMummy sliczna focia i slodki krecony Aniolek
misiaczek tulam
pajkaa zdrowka dla synka
ansure dziwny ten lekarz, mi lekarz zapisal w ciazy antybiotyk jak mialam angine, a jakos w 1 trymestrze to bylo
heh tak sobie mysle ze mnie od pazdziernika beda czekac studia mgr bo mowilam sobie ze jak nasza sytuacja materialana sie ustabilizuje to pojde dokonczyc studia heh
a Oliwka nadal nie spi, zaraz zeswiruje, co chwile cos chce,chcoiaz juz chwile jest cicho, moze zasnela w koncu
stokrotka trzymam &&& zeby Ci tez sie udalo odzyskac Rodzine, tak jak mi, tylko mi udalo sie dopiero po 6 latach malzenstwa, nie liczac pol roku, teraz bedzie trzeba wszystko poukladac od nowa bo my nie jestesmy kompletnie pryzwyczajeni do wspolnych wieczorow i wekendow, ale ciesze sie baaardzo; fajnie z ta kolejka
joasia gratuluje widocznych ruchow, slodkie to co nie??
FutureMummy sliczna focia i slodki krecony Aniolek
misiaczek tulam
pajkaa zdrowka dla synka
ansure dziwny ten lekarz, mi lekarz zapisal w ciazy antybiotyk jak mialam angine, a jakos w 1 trymestrze to bylo
heh tak sobie mysle ze mnie od pazdziernika beda czekac studia mgr bo mowilam sobie ze jak nasza sytuacja materialana sie ustabilizuje to pojde dokonczyc studia heh
*martusia*
zostalam obudzona przez malza tak sie darl przez tel [on juz tak ma-przygluchy chyba] i juz nie zasne 
future slodkiego masz Zenka
martusia a co za studia jaki kierunek?
Joasia jutro wstawie zdjecie bo dzis to juz nie bede swiatla palic niech burak spi
stokrotka widzisz sa dobrzy ludzie
Pajka a tak nowy nick Ty jedna zauwazylas
anmika na gardlo tantum verde, strepsils [lekarka mi pozwolila jak bylam chora i bralam strepsils intense] poza tym domowe sposoby. acha na gardlo mozesz wszystko co nie ma w sobie jako skladnika salicylanow. z ziolami ostroznie jakby Ci przyszlo do glowy plukac szalwia. no i moze *spam* - nie pomaga az tak bardzo ale to zamiast czosnku, cebuli itp. a i moze stodal na kaszel -lekarka sama zapisala i mozna w ciazy. mam nadzieje ze pomoglam troszke
buziaki i do jutra
future slodkiego masz Zenka
martusia a co za studia jaki kierunek?
Joasia jutro wstawie zdjecie bo dzis to juz nie bede swiatla palic niech burak spi
stokrotka widzisz sa dobrzy ludzie
Pajka a tak nowy nick Ty jedna zauwazylas
anmika na gardlo tantum verde, strepsils [lekarka mi pozwolila jak bylam chora i bralam strepsils intense] poza tym domowe sposoby. acha na gardlo mozesz wszystko co nie ma w sobie jako skladnika salicylanow. z ziolami ostroznie jakby Ci przyszlo do glowy plukac szalwia. no i moze *spam* - nie pomaga az tak bardzo ale to zamiast czosnku, cebuli itp. a i moze stodal na kaszel -lekarka sama zapisala i mozna w ciazy. mam nadzieje ze pomoglam troszke
buziaki i do jutra
R
RiSiA
Gość
witam się
katarek u maluszka to masakra
budził się z płaczem do godziny 3 jak w koncu usnął to o 4 chwycił mnie taki skurcz nogi, ze masakra... jestem nieprzytomna...
dzisiaj przychodzi do mnie kosmetyczka do domu
życzę miłego slonecznego dzionka
katarek u maluszka to masakra
dzisiaj przychodzi do mnie kosmetyczka do domu
życzę miłego slonecznego dzionka
P
patrysia*
Gość
WITAM
PAJKAA spoko
Alanek tez ma katarek ale na razie wodnisty i nie az tak uciazliwy...pulmexem się ratujemy i jest ok
PALEMKO kurcze
(nie wiem a może ty masz bakterie w moczu?bo wiem że jak jest jakas infekcja to tak czy siak działa na szyjke...
FUTURE słodziutka córcia
)
PAJKAA spoko
PALEMKO kurcze
FUTURE słodziutka córcia
reklama
Tygrysek1985
*martusia* integracyjna pedagogika wczesnoszkola i przedszkolna
pajkaa milej wizyty kosmetyczki, co Ci bedzie robila??
pajkaa milej wizyty kosmetyczki, co Ci bedzie robila??