*martusia*
Fanka BB :)
jestem i ja znaczy my 
i na wstepie bardzo gratuluje Ci Martusiu i sie ciesze z Toba
moj M stwiedzil ze teraz mam mu piec ciasta i ciasteczka, jak wczoraj sprobowal tego z przepisu Pajki. no to sie teraz nie oczepi ode mnie
. poza tym upaly mnie wykanczaja, nawet jak leze to cala mokra jestem. wczoraj i dzis prawie zemdlalam i mam nakaz siedzenia w domu jak M w pracy - zanudze sie przeciez. poza tym jak jest niskie cisnienie to tez sie zle czuje -ach, meteopaci...
Pok a moze daj juz spokoj z tymi wywodami co? Ty masz swoje zdanie, ma je Pajka i ma je kazdy i naprawde nie ma sensu robic z tego jakiegos kabaretu. uszanujmy kazda czyjes zdanie i kropka. nie burzyc sie tu zaraz.
Do_ti widze art latte cwiczy z rana, ja tylko caramel macchiato umiem ozdobic z mojej kariery w coffee heaven
alebur ale nic powaznego sie nie stalo Wam? to pewnie przez pogode. ech.
Pajka az 100km? ze Ci sie chcialo
mam jakis niefajny bol w lewym boku, mialam go prawie cala noc, teraz leciutko cmi, ale zastanawiam sie co to jest. moze na IP pojechac sprawdzic? rany zaraz panikowac zaczne!
i na wstepie bardzo gratuluje Ci Martusiu i sie ciesze z Toba
moj M stwiedzil ze teraz mam mu piec ciasta i ciasteczka, jak wczoraj sprobowal tego z przepisu Pajki. no to sie teraz nie oczepi ode mnie

Pok a moze daj juz spokoj z tymi wywodami co? Ty masz swoje zdanie, ma je Pajka i ma je kazdy i naprawde nie ma sensu robic z tego jakiegos kabaretu. uszanujmy kazda czyjes zdanie i kropka. nie burzyc sie tu zaraz.
Do_ti widze art latte cwiczy z rana, ja tylko caramel macchiato umiem ozdobic z mojej kariery w coffee heaven
alebur ale nic powaznego sie nie stalo Wam? to pewnie przez pogode. ech.
Pajka az 100km? ze Ci sie chcialo
mam jakis niefajny bol w lewym boku, mialam go prawie cala noc, teraz leciutko cmi, ale zastanawiam sie co to jest. moze na IP pojechac sprawdzic? rany zaraz panikowac zaczne!