reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej dziewczyny
Nie czytałam Was od piątku, także nie dam rady odpowiedzieć każdej z osobna. Sobotę miałam zalataną, jak wyjechałam z domu po 8, to wróciłam o 15 a na 18 znów do szwagiery na imprezkę z okazji 30-tki. Wczoraj miałam połówkowe - relacje na odpowiednim wątku. Dziś za to było leniwie. Całe popołudnie z mężem i synkiem na kocyku w ogródku - ale grzało. Z moim M już trochę lepiej. Za to Starszak ma straszliwy katar i 37 stopni, także jeszcze nie wiem co z jutrzejszym przedszkolem.
Poza tym po staremu, teraz zalegam przed telewizorkiem i czekam na M, bo gdzieś na chwilę pojechał. Idę zrobić sobie jakąś kolacyjkę, tylko, że sama nie wiem co bym tu zjadła.

reklama
Stokrotka ale przed glukozą to nie mozna tylko z tego co wiem to winogrona... bo ono szybko podnosi cukier i szybko spada po nim cukier

dobranoc

Dobry wieczór :)
Co do glukozy to nie trzeba jakoś szczególnie pościć. Tylko winogrona, bo one mogą nieco zafałszować wynik.

My po urodzinach już i ledwo na oczy patrzę. Mały chyba też zmęczony, bo siedzi cicho. Pewnie znowu w nocy zacznie szaleć.

Marta- mam dwa suwaki, bo jeden-ten górny- jest z OM, a ten drugi jest z któregoś usg. Nawet nie wiem, z którego tygodnia, ale chcę mieć do tego też odniesienie.

Loonka- z tymi facetami... oby się poprawił. Trzymam &&&&&&&&

Mam straszne uczulenie na skórze głowy....męczę się z tym już 1,5 roku, ale kiedyś brałam zyrtec i dawałam radę, a teraz samo wapno nie wystarcza. Na każdy szampon mam alergię :(

Spokojnej nocy.

dobranoc Kochane, milego poniedzialku, ja jutro bede pozniej bo jade do miasta uzupelnic braki w lodowce i pewnie rano pojade z m i wieczorem z nim wroce

aa wieczorem po 20tej od wczoraj zaczela misie uaktywniac alergia kicham jak szalona,
a ja tak kocham zapach tego wieczornego, lesnego, cieplego powietrza

Ostatnia edycja:
czesc :wściekła/y:

Mimo leków i leżenia mam cały czas twardy brzuch , boje się strasznie, bo w necie czytałam, że to nic dobrego nie znaczy ... kurrrr ... !!! Dlaczego nie może być dobrze ?

witam się,

Palemko bądź dobrej myśli...a bierzesz nospe? dali Ci jakieś mocniejsze leki na te twardnienia?

reklama
Do góry