reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Anmika trudno zrozumieć facetów. Może szczera rozmowa rozwieje Twoją niewiedzę czemu nie chodzi.
Dużo kobiet w ciąży chodzi same na usg.

Palemko mnie od 2 dni takie skórcze łydek nad ranem łapią, że aż mnie bolą nogi. Ale kazała mi ginka brać póki co 2 tabletki na noc.

Lotka nie mów nawet ja mam takie 2 pęknięte naczyynka na łydce które wyglądają jak 2 siniaki i obawiam się, że nic krótkiego na lato nie ubiorę.

Monaliza to ja chętnie na pogaduchy i kawałek ciasta z kawcią ;) Zero smutków - dobre postanowienie na każdy dzień.

Fasolka no to uczyniłaś radość mamusi ;) Mi się chciało śmiać jak mała zaczęła sikać :)))

FutureMummy jaka mała zdolniacha

Mój raz poszedł w 4mc pani doktor wszystko dokładnie mu opisywała przez co monitor nie był zwrócony w moją stronę i mało co widziałam ;/ a teraz to już nie opuszcza żadnej wizyty. Poszedł z ciekawości i nie wiem czy przy drugim dziecku chciałby też chodzić.

A ja nie piekę w ogóle choć na początku małżeństwa piekłam, a czemu? Bo nie ma kto jeść. Raz w miesiącu idziemy sobie do kawiarni na 1-2 kawałki ciacha i to nam w zupełności wystarcza.

Moja córa chyba nie lubi odkurzacza, bo tak mnie kopie jak go słyszy kilka razy pod rząd :)

Ostatnio przy szybszym chodzeniu miałam wrażenie, że mam kolke, ale ta kolka się przemieszczała z lewej strony na prawą :D i nie było to dla mnie do końca przyjemne - musiałam zwolnić tempa.

Idę na spacer do lidla. Może jakieś zapasy lodów zakupię ;)

reklama
a moj byl z helenką na usg polowkowym o 3d, a pozniej ani razu nie mogl. teraz na polowkowym tez bedzie w pracy. bez sensu. zeby bral zwolnienie, a urlopu nie moze wziac, bo w szkolnictwie nie ma urlopu. ale jakoś mi to nie przeszkadza, nie nakręcam się.
Facet to facet. inna planeta.

dzisiaj Hesia nie mogla się od niego oderwac, widzę, ze zmęczony, ale ona na nim wisiala co chwilę. w koncu jak wzielam ją na dwór to się zdrzemnął trochę, (bo wczoraj mielismy małą imprezkę i kacyk go męczył). ale z drugiej strony, to ja też nie mam odpoczynku, wiec cóż......... nie ma lekko.

dziewczyny, mam pytanie, tylko sie nie smiejcie... czy pozycja w jakiej siedze ma wplyw na dziecko? znaczy czy jak np siedze po turecku to czy dziecko jest uciskane w jakis niebezpieczny sposob? bo tak zaczelam dzis o tym myslec...

marta nie fisiuj. dzidzi jest najlepiej w Tobie jakkolwiek byś nie siedziała gupolu!

ale powiem ci, ze jak zimą musialam rozpalić w kominku bo męża nie było a mi wygasło i ukucnęłam to poczułam jak się mi ponapinalo w srodku i szybko wstałam.
a teraz jak jechalam na majówkę w góry, i musiałam siusiu i nie bylo czasu na szukanie ubikacji, wiec poszłam w krzaczki i...... jak ukucnęłam, to poczułam jak się dziecko obniżyło i straszny ból mnie dopadł. w rezultacie nawet nie dosikałam do końca tak się wystraszyłam. i tak zabolało.

ale teraz siedze po turecku na fotelu i piszę i jest ok.
ściskam Cię martuś i idz sobie odpocznij, poczytaj cos ;***

no hej, dzisiaj ja pierwsza.

jeszcze w piżamie, ale makijaż perfekcyjny wyjściowo - komunijny jest ;) paznokcie koloru jasny beż, ale kawa i bb musi być ;)

całuję was najmocniej na ten upalny dzień.

Hesiek śpi...wstałam przed moim dzieckiem aaaaaaaaaaa

reklama
a ja druga :-D

Hejka future - udanej imporezy życzymy, ja tez już z kawa, ale ja z Inką od 3 dni, ze względu na skurcze brzuszka, ah oh !!! Pić - nie wolno ! Palić - nie wolno ! i du.....;-) też mi kuzwa nie wolno :-D:-D!!!! Co za życie ?!!!! :szok: Za to leżeć wolno :shocked2: No i gratulejszyn,że przed dzieciem własnym osobistym udało się wstać i do nas zawitać

:)

Apeluję, że w Lidlu od 24.05 getry ciążowe są za 17.99 zł , a spodnie ciązowe za 39,90 zł a tunika ciązowa za 24 zeta :tak: oraz proszę mi doradzić w sprawie termometra do ucha i czoła dla dziecia bo jest za 49 zł , a normlane w aptece 100 wkę kosztuje, wiec chce go kupić, czy on dobry dla dziecia jest ????????????????????????

Ostatnia edycja:
Do góry