reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

no to sie wcisne trzecia na forum ;-)
u nas slonce grzeje od samego rana, dziec przyszedl do nas o 8, wlasnie popijam sobie kawke i mysle jaki plan na dzis ;-)
Future - udanej imprezy :-)
milego dzionka laseczki! ;-)

nagapalma - ja nie pomoge. sama uzywalam dla Toma tego do ucha(do czola mojego sie nie da). dostal go w prezencie po urodzinach od swojej babci. kilka razy przetestowany i dziala dobrze, tylko go trzeba "odpowiednio" wycelowac w uchu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny. ja tez porannie przy kawce no i mojej drozdzowce rabarbarowej. Mniam Mniam mniam chrup chrup chrup.- to oczywiscie kruszonka:-):-):-)Pol blachy juz wczoraj wtranzolilismy. Tak. My. W koncu doszlo do konfrontacji. Oboje plakalismy, przeprosin nie bylo konca. Mam zal za ten stracony miesiac ale nie bede sie dluzej fochac bo strace kolejny a wtedy juz na wlasne zyczenie. Jest dobrze. Wszystko wyjasnione. Dzieki babki za kciukasy:tak::tak:Chlopy to jednak duze dzieci i trzeba sie z tym pogodzic;-):-);-)

witam sie porannie, pogoda sliczna, ja znowu sama z mala, przesylam buziaki dla wszystkich

FutureMummy
wstac pierwsza, przed dzieckiem, no szacun, na komunie dzis jedziecie?? no to milej gosciny
nagapalma produkty lidla sa bardzo dobre jakosciowo, sa takie tanie bo oni je robia tania sila robocza, kiedys cos moja mama czytala na ten temat, ale ja bardzo lubie lidla
lotka ja tez mysle nad planem na dzis heh, ale ja sama dzis z mala w domu to nie mam zbyt duzego wyboru
monaliza bardzo sie ciesze, ze sie poukladalo, naprawde bardzo

Witajcie!

Monaliza- super,że już lepiej. Oby tak dalej.
Ja urodziny siostrzenca szykuje. Słabo mi momentami,ale dam radę. M w pracy,a ja pichce od rana.
Miłego dnia Brzuchatki.

Witajcie:)
U nas mega ciepło, słonecznie... po prostu super!
Dzisiaj słodkie lenistwo z Małżem :))

Monaliza - super, że się ułożyło! :D

Miłego dnia! :)

Monaliza - super, że się dogadaliście i wszystko wyjaśniliście :-)

Dla odmiany teraz ja się z M nie dogaduję :( Ale to też jego wina, znalazł sobie "zastępstwo" za rodzinę... Dzisiaj już nie wytrzymałam, wygarnęłam wszystko dobitnie, ale prosto z serca. Jest w pracy więc wszystko rozegrało się sms'em. Kazałam mu nie odzywać się dzisiaj wcale, ale mimo to odpisał PRZYRZEKAJĄC, że się poprawi, ja milczę - niech ma czas na przemyślenie każdego słowa, tak jak mu napisałam...

Podły mam dziś nastrój, dajcie kawał dobrego ciacha :(

Lotka przemyślę Twoje podejście, ale boję się tego szczerze za bardzo na słońce wystawiać.
Trzeba będzie jakimiś uv 50 smarować :D, bo inaczej się ugotuję przez to lato ;)

FutureMummy nie ma lekko podział obowiązków musi być ;)
Miło spędzonej komuni życzę

Marta nie myśl tyle, bo Cię wszamią motyle :D

Palemko takie uroki bycia w ciąży. Jak widzę cała Polska w czwartek w lidlu :)
a ile dostałaś za reklamę.
Ja się wybieram i termometr zakupuję ;)

Monaliza hip hip hura :D cieszę się, że zgoda przy pysznym cieście zapanowała i oby już na jak najdłużej. Faceci to małe dzieci :)

Lotka plan na dziś lenistwo, lenistwo i jeszcze raz lenistwo. Jestem sama, a samej nie chce mi się ruszać, więc obłożę się książeczkami, pamiętnikiem dla niuni, Tv i praca wre...

Gorgusia to Ty dobra ciocia jesteś. Nie szalej za bardzo, bo ja na drugi dzień po imprezie nie mogłam się ruszyć.

Loonka przytula. Przesyłam kawał sernika mrożonego z owocami i dobrą kawkę.

hej hej :)

ogladam film na universal, ciekawy. opowiada o historii 18letniej amiszki ktora zaszla w ciaze odwiedzajac brata w innym miescie, po czym urodzila te dziecko i zostawila w stawie, dziecko zmarlo. zostala oskarzone o morderstwo I stopnia, przy czym caly czas dziewczyna twierdzi, ze dziecko samo zniklo... polecam tez ksiazke Jodi Picoult - Świadectwo Prawdy - na jej podstawie film nakrecono.

monaliza bardzo bardzo sie ciesze ze Ci ulozylo :)
future zycze udanej imprezy i mega kaca :p
palemko nie wiem co do termometrow. wiem ze czasem jak sie nie trafi w odpowiednie miejsce wynik jest tak jakby zafalszowany. a co do lidla rozmiary do L, nie wejda na moje cycki, ale pojade pomacac, moze sie da jednak je wcisnac :p
Loonka posylam czekoladke mleczna z toffi na poprawe humorku :*
do_ti no coz myslenie... czasem z tego myslenia wychodza calkiem niezle wiersze :)
gorgusia wyreguluj ten drugi suwaczek ;)

milej niedzieli Kochane :*

Loonka tule

u nas dzis piekna pogoda az za piekna bo myslalam, ze sie usmaze na tarasie heh, no, ale mala jeszcze biega na podworku a ja czytam caly dzien, zaraz ja zawolam do domu bo jutro do przedszkola

reklama
Do góry