reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

a ja przy sniadaniu bo pozno wstalam ;)

w koncu slonko wyszlo, troche mi lepiej juz ale zobaczymy do wieczora, w razie co w lodowce mam czekoladke wedla o smaku toffi :). dzis maly jakis leniwy jest, ale w nocy dawal czadu az spac nie moglam. i zabawne jak chce zeby M poczul i jak juz przylozy reke to maly nic cicho siedzi :p

martusia nie wiem dlaczego tak sie dzieje z nami ten placz i w ogole bo wszystkiego na hormony nie mozna zwalic... (wiecej na watku prywatnym)
Merlin to dobrze ze juz nie boli i oby bol nie powrocil
patrysia udanego grilla :)
stokrotko a kiedy sie przeprowadzasz? i to taka juz 100 % decyzja?

zycze dziewczynki slonecznej soboty :*

reklama
Ale fajnie na dworze:))spacerek dłuższy z dzieciaczkami zrobiłam :))

Narwałam bzu i na stoliku gdzie mam laptopa położyłąm i tak fajnie mi teraz pachnie ach:))

MARTUSIA dokładnie ehhe ja uwielbiam nosić leginsy tak wygodnie i do tego modnie :D

Moje malenstwo ma czkawki wasze tez?w nocy nieźle mi czkało w brzuszku :D

witanko sobotnie
słonko jest, ale temperaturowo szału nie ma :no:
jeden spacerek leśny mam za sobą, pranie i obiadek też
zrobiłam sernik na zimno bo nie mam piekarnika :no:
no do Rybnika to my często jeździmy jak jesteśmy w Żorach :tak:
co do towarzystwa TZ-jeździ ze mną wszędzie, na badania, wizyty i usg obowiązkowo, chyba,że akurat jest poza granicami kraju :sorry2:
a mnie łapie skurcz łydki rano jak leżę w łóżku i sie przeciągam...
magnezu póki co nie łykam, zapytam ginke czy nie powinnam...

aaaaaaaaaaaaaaaa
siedzimy sobie dziś w ogrodzie, jemy kanapki z pomidorem i arbuza i w pewnym momencie Hesia sie odwraca i mowi TIESET!!!!
ja się odwracam a tam idzie kot nasz, ale to nieważne. jej pierwsze poważne słowo, mało znaczyć piesek. ale się cieszę. i tak wyraźnie to powiedziała. ale jestem dumna.

Witajcie:D
U mnie niby słonecznie, ale jednak nie jest cieplutko i marznę dziś. Do tego gardło mnie boli i na wieczór znowu płukanka z wody utlenionej. Mam nadzieję,że tym razem też pomoże...

Mój M chodzi ze mną na wizyty jak tylko może, a do tego jeszcze na większość zajęć w szkole rodzenia. Rano przed pracą gada do Syncia i czeka jak go kopnie.

Patrysia- ja ostatnio też bzu narwałam. Uwielbiam ten zapach.

Future- gratuluję zdolnej córuni :)

Ale mi chęci narobiłyście tym ciachem! Ale nie będę teraz robić, bo jutro kinder bal z okazji drugich urodzin mojego Siostrzeńca. Jaki on już duży! I ciągle powtarza "Ikus to taki piekny popes" :-D Ale będzie dużo pyszności! Dziś robie deserki bezowe i tiramisu w pucharkach. Mniam!

Patrysia- mój Mały też miewa czkawkę :D Fajne uczucie!
I w ogóle jest teraz od kilku dni mocno aktywny. Wypina różne części ciała, pręży się i pokazuje jaki jest silny i duży :-D

AAAAAAA! Mamy porozumienie w kwestii imienia. Mały dziś kopniakiem sam je przyjął do wiadomości- kopnął Mka w samo ucho :-D Będzie Kacper :-)

Miłego weekendu Brzuchatki.

Witam i ja:)

praca odrobiona, posprzątane, pościel wywietrzona, Małż autko umył. Ciepło, słonecznie choć cały czas mam zimny nos i dłonie...
Teraz czas brać się za pieczenie sernika i może jeszcze szarlotkę...:-)

Miłego późnego popołudnia!

witam sie popoludniowo Oliwka byla na podworku od 12.30 do 15.30 sasiedzi- wlasciciele meiszkania mi jej pilnowali a ja sobie w tym czasie chalupke posprztalam teraz zjedlismy obiadek i odpoczywamy

bez tez lubie heh a i ciasto niech ktora mi podrzuci

A mnie dzis owocami wszyscy zarzucili:-) moj m był na zakupach i kupił winogrona gruszki banany arbuza i soczki :-D a przed chwila na kawke wpadli moi rodzice z ........ ciastem rabarbarowym telepatia czy jak:szok::-p do tego przywiezli truskawki mandarynki i jabuszka:-D.

reklama
Do góry