reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam sie :*

Ale ja dzis mialam ubaw, puściłam mojemu synkowi Mozart i przylozylam słuchawki do brzusia i normalnie bobardowal mi w brzuszku no i teraz nie wiem czy tak mu sie nie podobalo ?? czy podobalo hahaha bynajmniej reaguje :)

reklama
Ansure mi też spanie na lewym boku nie wychodzi, no nie pasuje mi i koniec. Zazwyczaj śpię na prawym, bo w mojej ulubionej pozycji na brzuszku już nie da rady.
Dziewczyny ja już jestem 5 kg na plusie i mam teraz 60kg przy wzroście 165cm. No to do września strach myśleć:eek:.

Poza tym grzeje dziś chyba niesamowicie. Nie wiem, bo ja "zamknięta" w pracy siedzę i się gotuje.
Uffffffffffffffff

Ansure -spróbuj ciepłym i zimnym prysznicem - takim mocniejszym ciśnieniem rozmasować - ja miałam ta dolegliwość jakoś na początku około 10 tyg jak dużo kucałam i schylałam sie - ograniczyłam te czynności no i pomagało siedzenie z podpartymi - wypełnionymi plecami i wyprostowaną nogą...

Co do spania to ja przez tą nerke muszę cały czas leżeć na lewym boku - i podpieram sie z każdej strony poduszkami i zwiniętym kocem..

anmika - ja od grudnia przytyłam 10 kg - wcześniej sporo schudłam - znam wiele mam które wróciły do wagi nie ma co sie przejmować tylko jeść zdrowo

dobry wszystkim my na chwilke sie przywitac :)

Ansure z mojego jeszcze czasami wychodzi egoista, mysli tylko o sobie i takie tam. ale naprawde sie zmienil odkad jest ze mna i chwala mu za to :) on bardzo lubi moja mame a mama jego takze tu spokojna jestem ;).

buziaki dla kazdej mamusi bo my dzis duuzo spraw mamy :*

witam kochane:)
ja dopiero zasiadłam do kompa... bo siedzieć nie mogę a na leżaka leb mnie boli :szok:
czuję się w miarę dobrze... czasami pobolewa mnie brzuch i ginka włączyła mi nospę...
szukam nowego telefonu bo mój po ostatniej kąpieli w herbacie i lataniu po domu przestaje dzialać... nikt się do mnie dodzwonić nie może...M znerwicowany bo sie boi, ze cos się dzieje bo ma normalny sygnal a ja nie mam w ogole od niego połączeń...

Pajeczka a telefonowi ty skrzydełka dałas ze latał:-p,ja na tel sie nie znam ja pokazuje jakie mi sie podobaja a moj wybiera z tego taki najmadrzejszy;-) a twojemu nie dziwie sie ze znerwicowany jak dodzwonic sie nie moze...

witam sie, pogoda sliczna, jestem u mamy, rozciaga mi dzis brzuch strasznie i bola mnie kosci miednicowe i mialam dzis dziwne zjawisko, otoz chcialo mi sie siusiu i nie moglam nic wycisnac, po trudach takich jak przy zaparciu sie udalo, i zrobilam duzo, potem mialam mega bol z lewej strony w dole juz myslalam ze bede karetke wzywac i o dziwo pomoglo wypicie soku, teraz juz siusiam normalnie nie mam pojecia co to bylo, raz tak mnie zabolalo, ze az zgielam sie w pol na srodku chodnika, na 17.25 ide do lekarza to zapytam co to za cholers... bylo tylko pewnie znowu uslysze ze to szwy po pierwszym cc
aaa i widac juz ruchy mocno przez powloki brzucha na zewnatrz, dzis siedzialam i normalnie brzuch sie ruszal

gorgusia ja tez mam wizyty po poludniu i nie bardzo mi to pasuje, bo ja jeszcze dojechac i wrocic 8km musze, a wizyte mam na 17.25 dopiero
polisia super, ze udalo Ci sie zalatwic ta szkole rodzenia
pajkaa mi tez telefony sie bardzo szybko psuja, jakis model typu plywajacy ceglofon by mi sie przydal heh

reklama
Anmika przykro mi. Niestety tak to jest z życiem. Dziś jesteśmy, a jutro nas nie ma... Więc "śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą..."

Asiu no to super... Fryteczki, rybka... My wszystkie w ciąży piękniejemy :)

Gorgusia pychotka... Super, że glukoza ok. To niestety jeszcze przede mną ;)
Za wizytyę &&&

Maluszek maluszki lubią muzykę poważną ;) ja też :D

Marta super teściowa :) teść też...

Martusia u mnie teściowa i teść śp.

Pajeczko trzymaj się dzilna dziewczynko. Kombinuj szybko ten telefon bo źle mieć znerwicowanego męża.

Ja zasypiam na lewym i przez całą noc jest lewy plecy, prawy plecy... :)
Ja mam +6kg :) Będę się lepiej unosić na wodzie :))))))))))))

Do góry