reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ależ się wkurzyłam wczoraj na mężulka - wziął mój laptok z internetem w trasę i pojechał do Wrocławia na cały dzień, a mnie zostawił bez dostępu do neta i forum :(
Wiedziałam, że dużo naskrobiecie i ciężko Was będzie nadrobić.

U mnie cudna pogoda od wczoraj - mam nadzieję, że taka dopisze też w weekend i majówkę bo mój M ma wolne i może byśmy się gdzieś wybrali :)

reklama
a mnie nie było bo nie wiem, dziwnie mi było. padłam po tym znieczuleniu jak już odeszło na godzinkę bo M musiał mnie obudzić potem wszystko i wszyscy mnie drażnili a wczoraj prawie cały dzień płakałam z niewiadomego mi ani nikomu powodu i M kupił mi kwiaty i Magnum w białej czekoladzie :)

tak się cieszyłam, że już czuję moje małe, a tu nic, po północy ledwo ledwo poczułam. nie wiem, pewnie panikuję, ale czy Wy też tak miałyście?

Pajka nie daj się zdrówka dla Ciebie i synka :)
demetrios musisz mieć swojego osobnego lapka ;)

Kasieq całe szczęście,że ja już mam prawko 4 lata :) to koleżanka nie zdała... a co do ochoty to wiesz i tak zle i tak nie dobrze tak mysle... w szoku jestem,że w ciąży mozna miec wiecznie ochote?!! ale niby przy chłopcach w ciąży ma sie wiekszą ochote może jest ktos z dziewczyn kto to potwierdzi :)
Ciekawa teoria z tą większą ochotą przy chłopcu:-). Może w takim razie nosze w brzuszku dziewczynkę bo jak pamiętam to w tamtej ciąży miałam większa ochotę a teraz to tak jakoś...

Marta ja raz czuję małego raz nie, czasem kopie mocno czasem słabo, także wydaje mi się to normalne. Nie panikuj więc na zapas - zobaczysz niedługo kukśance będą takie mocne, że będziemy marzyły o chwili bez kopniaków ;)))

Co do laptopa to właśnie wziął mój bo mniejszy i wygodniejszy i modem do internetu, wiec zostałam odcięta od wirtualnej rzeczywistości :)

Ja noszę chłopca, a z ochotą u mnie kiepsko...

Martusia nie dawaj za wygraną. Mają być kwiaty i koniec!!! Smacznego - zrobiłaś mi jeszcze większego smaka na tą galaretkę ;)

Asiu no to życzę dobrej zabawy, tylko nie przemęcz się wcześniej wypakowywaniem, bo nie będziesz miała czasu tańcować i szaleć ;). Trzymamy razem z dzidzią kciuki za Twoją wizytę &&&

Cyniczna no ja nie wiem czemu, ale pewnie następnym razem będzie aż za bardzo wysmarowany :) Ja dużo faktycznie się przemieszczam i chodzę. Może dlatego czuję tylko trochę ruchy dzidzi :).
A do wizyty jeszcze całe 2 tygodnie :/

Gorgusia jasne, że tak - kawałek dla mnie :D

Kasieczek no to zdrowa baba rośnie. Ada ładne imię - gratuluję i chwal się ile tylko możesz. A za 2 miesiące może dzidzia nie skopie aż tak mocno mamusi ;)

Pajka skonsultuję na wizycie za 2 tygodnie, a dziś poszłam zrobić wyniki moczu. Chociaż wczoraj prawie cały dzień miałam lekkie skurcze w okolicach krocza i dziś też są więc nie wiem czy nie zadzwonię. Tylko, że muszę czekać do poniedziałku z wynikami ;)

Fasolka jak nie masz sił to nie rób nic. Przyjdą - posprzatają. A co do Twojego nastroju - hormony, hormony. Mój M mi na nerwy działa nawet jak nie jestem w ciąży :)

Maluszek no nieźle, biedny ten Twój chłop :). U mnie ochota = brak ochoty.

Moje drugie śniadanie - niestety literka D została zjedzona :D

To nie tak ze ne mam siły poprostu nie moge mam lezec i tylko do toalety wstawac:crazy: i z tego ten humor i nerwy bo dobija mnie to lezenie:eek:

Kasieq herbatkę z pokrzywy znaczy się ;)
lekarz kazał mi zakupić Cyklo 3 ford - tablety ziołowe i łykać 2 wieczorem.
Kolejne tablety :(

Ansure do szybkiego zobaczenia ;)

Maluszek nie wiem jak tam Twoja teoria, ale ja przy dziewczynce nie mam ochoty wcale ;) Biedny mój M wyposzczony :D

Demetrios odpoczęłaś sobie od komputera. Siedzenie przy nim nie jest takie zdrowe ;)
My mamy na szczęście 2 i 3 malutki :).

Marta kwiaty i magnum - szczęściara :)

Fasolka jak mus to mus. Dla dobra dzidzi. Musisz zająć czymś główkę i rączki ;)

Do_ti tak:) herbatkę, polecam z cytryną bo sama smakuje jak trawa:/ blee no i wit.C pomaga wchłaniać żelazo:) Ja też nie lubię prochów łykać wolę naturalne składniki. Jak to dobrze mieć mamę pielęgniarkę która dodatkowo jest naturoterapeutką i się zna:) Dobrze że przynajmniej ziołowe dostałaś:)

reklama
Do góry