reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Gorgusia Ty dobra ciocia jesteś, że zajmujesz się dzieciaczkami siostry :). Przykro mi z powodu Twojej znajomej
Kupuj, kupuj kochana ja też czekam na wypłatkę i zaszaleję ;)
Na majówkę nie mamy pomysłu. Ale pewnie będzie jakiś spontan. Na szkołę rodzenia najchętniej wybrałabym się tam gdzie będę rodzić, ale tam mają najdrożej, więc idę do szkoły o dziwo bezpłatnej.
I bardzo się cieszę, że lekarz Cię uspokoił i z dzidzią wszystko ok :)

Pajeczko jutro badanie moczu - wyniki badań niestety będą w poniedziałek - a byłam święcie przekonana, że dziś środa ;) a puchnięcie skonsultuję na następnej wizycie za 2 tygodnie

Cyniczna a czemu Twój nosek nie wysmarowany był???

Martusia dobrze, że tylko pouczenie. Daj znać jakie kwiaty dostałaś :)))

reklama
doti pewnie nie dostane heh

przeczytalam wlasnie co napisalyscie od wczoraj i tak
pajkaa ja tez mam ciagle bakterie w nerkach
maluszek dobrze ze juz masz ta kontrole za soba
future ok csi a nie boisz sie, ze zus Cie sprawdzi?
marta tak to juz jest z ludzmi ze nie widza ciezarnej a mnie dzis rozwalil kierowca w autobusie ktory okrzyczal staruszka ktory ledwo szedl ze tu jest wejscie a nie wyjscie z autobusu wrrr
doti ja mam taka masarnie w miescie u mamy gdzie moznakupic wyroby domowej roboty dzis sobie kupilam taka galarete

Dobry Wieczor moje Piekne Mamuski:)
Przyturlalam sie specjalnie dla Was do laptka chociaz brak mi juz sil 2 dni intensywnego pakowania i rozpakowywania to dla ciezarowki z moimi ambicjami szczerze za duzo:-Ddzis juz definitywnie zakonczylam rozpakowywanie ufff..... postanowilam sie wiec zameldowac zebyscie sie nie martwily bo nie wiem czy na week dam rade sie odezwac moj plan na najblizsze dni
jutro zakupy przed weselem,
sobota-niedziela weselicho,
poniedzialek imieniny Psiapsiolki+polowkowe po ktorym wieczorkiem na pewno sie odezwe i prosze o &&& za zdrowko Dzidzia no i za plec bo mam nadzieje w koncu poznac:)

Natomiast dlugi week od wtorku do niewiadomo kiedy jedziemy z Rodzicami nad jeziorko gdzie maja domek tam jest rozpoczecie sezonu takze tez odcieta od swiata:)

Beacia gratki polowkowego zaraz zerkne na watek lekarzowy czy sa jakies focie, ciesze sie ze Malenstwo zdrowo rosnie:)

misiaczek ja jeszcze tych konkretnych ruchow nie czuje juz zaczynam fiksowac bo w sobote zaczynam 20 tydzien a tu nic, nie wiem jak z moim lozyskiem ale zapytam na poniedzialkowej wizycie, bo dziewczyny pisaly ze jest tak wlasnie jak piszesz ze jesli lozysko jest na przedniej scianie ruchy mozna wyczuwac bardzo rzadko:-(

fasolka no to masz w domku prawdziwego Pomocnika piatka dla Niego za to:)

Merlin powodzonka z remontem:)

jumabe zdroweczka:)

martusia hehe ja mam ten sam sposob pocieszania po dentyscie ...zakupki:-)ajj Ty to sie biedna najezdzisz wiecznie zaganiana, nawet sie porzadnie nie wyspisz w tej ciazy;)

Pajka jak juz sa to dobrze, ze nieliczne ja 8 maja na wizycie dopiero odbiore ciekawe czy mi wyparowaly ja niestety mialam liczne:/

cyniczna to Twoja i moja Bratowa moga sobie 5-tke przybic co prawda moja ma termin na koniec maja a tez ma dopiero lozeczko i kilka ciuszkow:szok:

szysza &&& za dobre wyniki wymazisk;)

maluszek i jak tam kolezanka zdala??upaly dzis w lubuskiem co:cool2:

mantezowa mysle ze jak poprosisz to na pewno da raczej nie odmawiaja:)

Lotka i jak tam kolezanka urodzila??

Ansure widze dzien pieknosci sobie sprawilas super, mi tez by sie przydal;)ja tez jutro lece z PITami nie Ty ostatnia:)

marta ludzie czasami sa dziwni jak mozna byc tak obojetnym...ehhh brak slow a Ty nas nie zamartwiasz, wiesz ze gdzie jak gdzie ale tutaj zawsze mozesz sie wygadac:*

do_ti hehe niezle fajna przygoda i darmowe lody rzeczywiscie na oslode po niewypalonej zapiekance:-D

gorgusia skoro czesto masz te omdlenia moze wytlumacz siostrze ze nie czujesz sie na silach zeby brac za nich odpowiedzialnosc skoro miewasz takie dolegliwosci:/ i oszczedzaj sie Kochana nie wychodz sama z domku:*wspolczucia dla Kolezanki:( dla Jej Malenstwa
[*]dobrze, ze z Twoim Maluszkiem oki:)powodzenia z Mkiem wieczorkiem hihi

no wlasnie co z Palemka???

Slodkich snow postaram sie wpasc jutro wieczorkiem:*

Joasia, misiaczek, wiecie co? Jak tak myślę o tych Waszych "słabych odczuciach", to mi się kojarzy, że ja podobnie z Tycią miałam. Niby wcześnie pierwsze ruchy czułam, ale potem jakby słabsze były i w ogóle dziwne takie odczucia miałam. Potem mnie gin oświeciła, że Tycia jest do ludu plecami odwrócona i mnie kopie czy smera po jelitach, stad nie zawsze czuję ruchy i nie o takim natężeniu jak bym sobie życzyła. Nie miało to nic wspólnego z łożyskiem. Może u Was jest podobnie? Nie jest to czasami takie dziwne uczucie "przelewających się kiszek", "nagłego parcia" i takie tam? A może po prostu za dużo chodzicie i kołyszecie ciągle swoje Maleństwa, więc One sobie zyczajnie śpią większość czasu? Niekoniecznie się z Wami synchronizując... Podsumowując: za miesiąc pogadamy o tym, jak to otrzymałyście kopniaka po którym bolą Was żebra :tak::-D;-)

Nos mnie piecze... No, właśnie (Do_ti), czemu ja tego nosa sobie nie wysmarowałam????

gorgusia, to zawsze jest straszne, ale trzeba mieć nadzieję, że następnym razem jej się uda - znam dokładnie taki przypadek. Wiele lat starań, poronienie, i zaraz szczęśliwa, udana ciąża :tak:
joasia, trzymam kciuki, przyłączaj się do naszej niebieskiej drużyny haha - ja od rana spać nie mogę z radości, chłopcy są super słodcy haha:-D
Co do moczu, ja miałam już nieco lepsze wyniki po urosepcie, ale nadal gdzieś coś nie tak, bo latam do kibelka jak nakręcona - ale czy to drogi moczowe, czy dalej stan zapalny pochwy to nie wiem ( u mnie często tak to się objawia ). A przez ten długi weekend przepadnie mi wizyta u gin i muszę czekać dwa tygodnie.

Ja również apeluję do palemki - odezwij się kochana!!!

łooooo matkoooooo :szok::szok::szok:

Się zapomniałam zameldować, mielismy wiosenne porządki na ogródku, gości z Irlandii i tak zleciało, że nie miałam czasu wejhsc na forum - wybaczta :-)

U nas wszystko dobrze, czujemy się super :) 11 maja wizyta, modlę się tylko, żeby mi sie szyjka znów nie skróciła, bo to nie wskazane :)

Pozdrawiam wszystkie :-D:-D:-D

ps. jak sie bada listeriozę ?

Witamy sie słoneczne :)
Co do opieki nad szkrabami siostry to ja nie mogłabym się nimi nie zajmować. Kochani są i mieszkają przez płot ze mną. Muszę chyba tylko bardziej uważać na swoje możliwości.

Palma- ty o meldowaniu to nie zapominaj. Ja Ci dobrze radzę :p

Po wczorajszej wizycie Zymek jest mocno aktywny. Ciągle niemal kopie. W nocy spał,a Od 7 rano to z lewej to z prawej. Nawet tatusia uraczyl pierwszym kopniakiem :)

A emek po przyjemnej nocy wstał rano cały zadowolony ;) wystarczy sie zestroić w sexi koszulkę i jest fajniej :) a jak mi biust urósł to te koszulki wyglądają bardzo smacznie ;)

tiramisu dziś pypłam. wpadacie?

Witam:) znowu cudny dzień się zapowiada:) Za chwilę śniadanko i biorę się za porządku w domu i na podwórku bo jutro grilla urządzamy i sporo znajomych się zejdzie:)
Muszę też pochwalić moją maleńką Adunią;) bo to chyba strasznie silna baba będzie;) nie które z Was się skarżą na słabe ruchy a Ją już widać:szok: wczoraj i dzisiaj jak sobie leżałam na plecach to tak mocno kopała że odkryłam brzuszek a tu taka guleczka rośnie na moment jak kopie:-) Oczywiście nie każdy kopniak taki silny jest, ale zaczynam się obawiać co będzie za miesiąc lub dwa;)

Kasiaczek- póki co nad to cieszy,a wczoraj położna mi mówi,że będę miała tego dość :)
Zymek też tak kopie,że na brzuchu widać. chyba do wizyty miałam jakąś blokadę psychiczną,że nie czułam. aż jestem w szoku!

reklama
witam sie
mnie niestety mało bedzie bo synus chory :(:(

Palemko dobrze, ze sie odezwałaś:)

Do_It skonsultuj te puchniecia wcześniej bo to nie jest normalne szczególnie, ze nie ma jeszcze aż takich upalow...

Do góry