reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

A ja sie dopiero witam, wstalam dopiero o 11.30 :szok: tylko o 5 bylam chwilke na nogach zeby mala ubrac do przedszkola, eh kocham spac i moglabym tak 24 na dobe ale wtedy zycie przeleci mi miedzy placami, jutro mam dentyste na 8.50 strach sie bac

pajkaa slodkie wplywa na ruchy, nie wiedzialam, no to teraz juz wiem czemu moje malenstwo drugi dzien kreci sie jak oszalale
polisia gratki wizyty i poznania plci, udanych zakupow, ja tez nie wiem nic o chlopcach,
misiaczek nas rodzice zabieraja na majowke do canpolu kolo Czluchowa, na szczescie wstep tam jest darmowy
joasia tak w lumpie sukces, fotki na odpowiednim watku
ansure udanej majowki
zanetkaa jak spotkanie z polozna?
FutureMummy bleeeee z tym zjadaniem lozyska, ja chodze w getrach, troche szkoda mi kasy na te ciazowe dzinsy, bo takie rurki sa dosc drogie, no i ja nosze rozmiar 34 to tez ciezko jest dopasowac
gorgusia duzo sily dla dzieci siostry
jumabe zdrowka, uwazaj na siebie, moja cora tez niedawno miala zapalenie pluc, bedzie ok :tak:
doti dobre z tym wapnem :-)
fasolka ja tez sie pomodle, bedzie oki, musi, a ceny lekow faktycznie sa kosmiczne

reklama
Martusia- ja też uwielbiam spać :tak: co do spotkania z położną było bardzo fajnie, uczyliśmy się kąpać dzidziusia, w sumie proste to to nie jest :sorry:
Fasolka- trzymaj się dzielnie, dużo wypoczywaj, trzymamy &&&& za Ciebie i Maleństwo ;-)

Hallo Kobitki!!!!
Lotka, no no optymizm godny pozazdroszczenia:-D Było by miło wcisnąć sie w jeansy z przed ciąży po porodzie:-D
Ja zakupiłam jeansy, krótkie spodenki materiałowe i legginsy z H&M Mama. legginsy jak druga skóra, spodenki też rewelacja, ale jeansy juz mniej. Kupiłam takie elastyczne cieniutki, ale jak chodzę to mi trochę spadają, a najgorzej jak się siedzi, ten jeansowy pasek na wysokości spojenia jednak mnie uwiera:confused2:
ja optymizmu zawsze mam w nadmiarze, moge sie podzielic ;-)
poprzednio jak zaszlam w ciaze to ....uwaga... wazylam 75kg. od razu mi polecialo -5kg, potem do konca ciazy stalo w miejscu, po porodzie bylam z tomem tydzien na oddziale(mial zoltaczke, i jak wiadomo na oddziale matki maja glodowa diete hehe) i wracajac do domu wazylam... 60kg :-) nigdy jeszcze takiej figury nie miałam - no oprocz wiszacego "brzucha" ;-) ale tego nie przewidzialam i nie wzial mi maz normalnych ubran i wracalam w takich "workach" ciazowych ze szybko uciekalam co by mnie nikt pod blokiem nie widzial :-D
Lotka Twój optymizm jest naprawdę zaraźliwy! :D

Gorgusia - rozbryka się! :))) trzymam kciuki byś dała jakoś radę z maluchami!

Future ja ciążowe jeansy mam już długo, kupiłam w c&a i jestem zadowolona :)

Axarai mi te z hm włąśnie nie pasowały, bo jakoś mi opadały itd. :) rany Ty piszesz, że nie wiesz nic o dziewczynach a ja o chłopakach :D hahah będzie zabawnie.

Junabe trzymaj się zdrowo!

doti dziękuję :)

a ja dzisiaj mam planach kupić pierwsze COŚ dla maluszka, pewnie jakieś ubranko, jeny, ja nic nie wiem o chłopcach :))))))
to zarazajcie sie ile chcecie ;-) podziele sie :-)

fasolka, bedzie dobrze, trzymam &&&&&&&

Martusia ja tez nie wiedziałam :-D ale jak byłam na tych badaniach prenatalnych to ginka sie mnie pyta co zjadłam, ze dziecko tak szaleje? a ja jej mowie co zjadlam a tam same słodkie:) a ona no to wiadomo i jeszcze cieple mleczko do tego :-D i prosiła zebym nie jadła slodkiego przed wizytami :-Di faktycznie tak mam i teraz jak zjem 2 cukierki to po jakimś czasie zaczyna sie :-D

hej Mamusie! ja w piątek trafiłam do szpitala z silnymi bólami podbrzusza, nom i w tempie ekspress znalazłam się na oddziale. Prawdopodobnie albo były to zrosty po operacji, albo tak silnie rozciągała się macica. W ciągu 4 dni 2 razy miałam usg, Mała ma się dobrze, rośnie i kopie, tylko ja teraz mam schizy czy znów nie zacznie mnie boleć, bo w szpitalu faszerowali mnie zastrzykami i tabletkami, a dziś wyszłam do domu, i zobaczymy jaki będzie tego skutek. Doktorek powiedział, że przy jakichkolwiek bólach w moim przypadku mam 1 godz. żeby być albo na oddziale albo u swojego lekarza, bo nic nie należy lekceważyć. Poza tym miałam styczność z różnymi dziewczynami i różnymi problemami w ciąży także z wrażenia głowa mi pęka.
Fasolka dobrze że u Ciebie też opanowali sytuację :)
Pozdrawiam Was wszystkie

jeeeestem dopiero.

fasolka cieszę się że już lepiej ściskam za Ciebie kciuki &&&
jumabe żebyś Ty się nam nie zaraziła tylko :)
lenkka uważaj na siebie

ja dziś doturlałam się po 2h (bo remont Dw.Centralnego) do Bielańskiego, weszłam na chwilkę do gabinetu i powiedziałam co mi dolega. śmiechowy pan doktorek obejrzał moje biedne dziąsło i mówi że coś tam z korzeniem się zrobiło i ropień nadchodzi. dał karteczkę do rejestracji i jutro na 8:20 mam zabieg co mi koliduje z kontrolą u ginka na 9:50 bo nie dam rady dojechać, więc albo przełożę na następny tydzień albo na późniejszą godzinę - zobaczymy... tylko teraz ten weekend majowy długo trwa... :(

reklama
Do góry