reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

lenkka myślę o Tobie. oszczędzaj się kochana. mnie też boli brzuch, nie ma chwili, zebym nie czuła, ale mi gin ostatnio powiedzał, ze to moze byc, że po cesarce się znów rozciąga i że zrosty...
mam nadzieję, że dotrwamy ;) musimy ;)))

reklama
ja tylko na momencik przerwa w pakowanku:)dobrze ze zajrzalam bo widze ze fasolcia sie melduje super ze juz sytuacja ustabilizowana teraz lez i wypoczywaj Kochana laptka zawsze moze Ci do lozka eMek przytachac:)super ze jestes:*

lenka oj to uwazaj na siebie i Malenstwo i melduj lekarzowi kazda watpliwosc czy ewentualny bol:*bedzie dobrze:)

poki co tyle z mojej produkcji wazne ze z reszta oki zmykam dalej pakowac bo mnie polnoc zastanie a jutro od rana przeprowadzka:(

Milego popoludnia i wieczorka jakby co:)

marta no to trzymaj sie jutro, Ty masz 20 minut szybciej wizyte niz ja
Futuremummy moj lekarz tez mi tak tlumaczy bole, ze to po cesarce
joasia udanej przeprowadzki

ja sie juz zegnam na dzis, jutro jade autobusem na 8.50 do dentysty, prosze o kciuki zebym przetrwala te cierpienia, takze pewnie bede dopiero wieczorkiem, buziaki, milej srody

Witam moje drogie wrzesnióweczki:-)
Przepraszam ze nie dawałam znaku życia ale od piątku znowu jestem odcięta od świata,ledwo co zreperowałam komputer to siadł mi teraz modem od netu,poszedł na gwarancję wiec pewnie dwa, trzy tyg im zejdzie naprawa,bo tyle czekała moja siorka to i ja nie licze ze będzie szybciej.Dzis pożyczyła mi siostra swój bo i tak komputer zabrał jej men do Wawy i przywiezie w piątek wiec mam okazje się odezwac ze żyję całkiem niezle,kilogramy lecą,dzidz grasuje,a wczorajsze połówkowe superos:tak::-D:-)
Jutro będe próbowała choc po czesci poczytac co u Was,bo dzis to pewnie padne na ryjek bo dopiero o 20 zlądowałam z ogródka.Dzis w koncu nie padało ,ziemia obeschła,to szalałam grzebałam,pieliłam,układałam,sadziłam i dostałam opierdziel od mamy w między czasie jak zajechała i zobaczyła co dzis robiłam,a i tak jeszcze nad wieczorkiem poszłam dokończyc swoja robotke.Oj bede spała jak zabita :tak:.
To lece troszku podczytac

Beacia tylko sie nam nie przepracuj, wspolczuje kompa,ja tez nie mialam kilka dni to myslalam, ze zwariuje bez Was

witam sie dzis ja pierwsza, i uciekam "na sciecie" do dentysty matko jak ja sie boje

Witam się w ten pochmurny dzionek.
Joasia życzę udanej przeprowadzki żeby wszystko szybko i sprawnie poszło.
Mam pytanie czy Wy często odczuwacie ruchy malucha?ja slabo je wyczuwam czasem cisza spokój czy to że słabiej odczuwam ruchy może być spowodowane że łożysko jest umiejscowione na przedniej ścianie?ostatnio przed wizytą przez 2 dni nie czułam nic a maluszek szalał w brzuszku.
Miłego dzionka:)

Hejka :))
Misiaczek18 - z ruchami jest różnie, w zależności też od tego co zjem, czasami Malutka jest bardziej aktywna w nocy, niekiedy czuję ją często w ciagu dnia a są dni kiedy czekam chociaż na słabiutkie motylki
Lenka - życzę zdrówka
marta, martusia - trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty u dentysty, ja swoją ostatnio odwołałam ale muszę umówić się w maju...a nie lubię ..oj nie!
Beacia - Ty to masz zdrówko , takie ogródkowe szaleństa ;)
Lotka - ponoć optymizm jest najlepszy w czasie ciąży :)staram się zarazić ;)
Jumbe - mam nadzieję, że synek czuje się lepiej i Ty też. Uważajcie na siebie! Trzymam kciuki.
Axarai - co do jeansów - mam te same uwagi. Wolę legginsy.
Do-ti - to miałaś udane zakupy na allegro, też sobie muszę czegoś poszukać :)

Fasolka - dobrze, że już jesteś z nami, coś mi się wydaje, że do września czas nam szybko zleci i tylko patrzeć jak będzie się powiększać galeria zdjęć naszych dzieci :)

Dzisiaj planuję sprzątanie i spacerek. Wczoraj koleżanka dała mi 2 paczki ciuszków - zaraz je zacznę oglądać i segregować po rozmiarze :) Słodkie są, oj słodkie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Fasolka bardzo się cieszę, że już do nas wróciłaś. Myślałam o Tobie. Życzę Ci by wszystko było dobrze. Trzymam kciuki! Będzie dobrze, dasz radę. Już prawie półmetek mamy, więc do września nam przeleci.:tak:
Lenkka też trzymam kciuki. Żeby nie bolało nic a nic. I zdrówka dla dzidzi.
Ja też mam schizy, że moja dzidzia za mało kopie, bo 10 razy na dzień to raczej nie. Teraz się odezwała kilka razy pod rząd, ale to się liczy jako 1 ruch tak?

Do góry