reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Martusia mam nadzieję, że koperkowa herbata pomoże i piję siemię lniane

Maluszek to ja muszę się zwlec z krzesła i zrobić coś na obiad. Chyba będzie zapiekanka ziemniaczana :D

Gorgusia kochana już jest lepiej, ale po 2 dniach bólu boję się zjeść czegokolwiek. Idź do lekarza może jak brzuszek Ci twardnieje i nie martw się tak. Czwartek już niedługo. Trzymam kciuki.
Ty to masz siły jeszcze w lipcu się wybierać. Mój M nie chce dać się namówić nawet na jednodniową wycieczkę - boi się :/

Pajka dzięki za sposób. Też chciałabym żeby moja dzidzia najlepiej cały czas się ruszała. Na szczęście w porze obiadowej się uaktywnia.
A to normalne, że nic nie czuję do obiadu, potem może przez godzinę, a potem nic... Nie za mało tego dobrego???
Muszę czekać do wizyty aż do 7.05 ech jak ten czas się wlecze ;)

Polisia gratuluję synusia :)

Misiaczek planów brak ;)

Joasiu póki co przeszło. Ze strachem zjadłam śniadanie i spokój wieć zaraz ruszam robić jakiś obiadek, bo dzidzia coraz bardziej ruchliwa - chyba głodna :D

Szysza to zdawaj relacje jak tam wybawiłaś się na imprezce ;)

Ansure przeszły dolegliwości więc czekam cierpliwie do majowej wizyty, ale jak znów mnie napadnie to od razu idę do internisty
Twoja mama się martwi.

FutureMummy ja też kupiłam na allegro spodnie i spódnicę. Może coś znajdziesz dla siebie odpowiedniego:

PAS CIĄŻOWY UNIWERSALNY NAJTANIEJ NA ALLEGRO (2122783123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

SPODNIE CIĄŻOWE JEANS L *wysyłka gratis* PRZECENA (2158521874) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

SPÓDNICA CIĄŻOWA TWEED ''L'' Z PODSZEWKĄ 209 (2114069511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ryba dzięki za linka - pooglądamy

A co do nastrojów - ech też je mam. Tyle co ostatnio to dawno nie ryczałam, a nie rozczulałam się nigdy.

Dziś znów wykazałam się "inteligencją". Zalałam wapno do picia mlekiem :D ja nie mogę. Ale się uśmiałam. Dobrze, że nikt tego nie widział.

reklama
Lotka Twój optymizm jest naprawdę zaraźliwy! :D

Gorgusia - rozbryka się! :))) trzymam kciuki byś dała jakoś radę z maluchami!

Future ja ciążowe jeansy mam już długo, kupiłam w c&a i jestem zadowolona :)

Axarai mi te z hm włąśnie nie pasowały, bo jakoś mi opadały itd. :) rany Ty piszesz, że nie wiesz nic o dziewczynach a ja o chłopakach :D hahah będzie zabawnie.

Junabe trzymaj się zdrowo!

doti dziękuję :)

a ja dzisiaj mam planach kupić pierwsze COŚ dla maluszka, pewnie jakieś ubranko, jeny, ja nic nie wiem o chłopcach :))))))

Witam dziewczynki :-)własnie dzis wypisali mnie ze szpitala te plamienia były objawem niewydolnosci ciesniowo-szyjkowej (skracania) załozyli mi Pessar musze lezec i bardzo uwazac lekarz powiedział ze mam strasznie słaba szyjke:-(.Boje sie , z dzidzia wszystko ok łozysko prawidłowe ale grozi porod przedwczesny:crazy: teraz pozostało sie modlic o kazdy nastepny tydzien i miesiac .

Fasolka! Będzie dobrze! Całe szczęście,że szyjka już ma wsparcie. Ty będziesz na siebie uważać i będzie wszystko w porządku. Całe szczęście,że się odezwałaś. Ale w sumie tak myślałam,że na 3 doby Cię do szpitala wezmą. Trzymamy mocno kciuki!

Witam się po 3 dniach nieobecności :)

Fasolka cieszę się, że jesteś już z nami z powrotem :) Leżakuj tak jak nakazał Ci lekarz. Jestem z Tobą :)))

Polisia ja też będę miała synka i z jednej strony jestem z tego powodu prze szczęśliwa, a z drugiej mam lekkiego cykora czy sobie poradzę z obsługą chłopca ;)

Jumabe zdrowia dla Ciebie i dla synusia :)

Przepraszam, że reszcie nie odpiszę ale już dawno się pogubiłam co kto naprodukował.
U mnie wszystko dobrze - mały kopie coraz częściej i coraz więcej. Na majówkę chętnie bym się gdzieś wybrała - może jednodniowy wypad do Zakopane... Muszę to przegadać z M :)))

Fasolka jak dobrze,że jestes:* naprawde:* kochana tak jak napisala Gorgusia szyjka ma juz wsparcie:) dużo leż, odpoczywaj i musi byc dobrze!!!!!!!!! przynajmniej wiesz,żeby sie oszczedzac i tak zrob:)

Mantezowa dobre hahaha popieram :)

Fasolka oszczedzaj sie znam koleżankę, któras wytrzyumała ze szwem i jak jej zdjęli to na drugi dzień urodzila

Do_It powinno być chyba 10-20 ruchów na dzień... tylko to się nie liczy tak, ze dzidzia kopie to liczysz ile kopie tylko 10 razy na dzień powinna dać o sobie znać...np kopniaczkiem. Ja to zawsze poszturcham malucha jak sie martwie albo poleżę na lewym boku od razu kopa zaliczam :eek:

reklama
Dzieki dziewczyny poczyałam w necie troche i wychodzi na to ze dosc skuteczne to jest do tego biore luteine dopochwowo dwa razy dziennie no-spe i nystatyne dopochwowo wieczorem ,wiecie ze trzeba sobie to samemu zamówic tz krazek i zapłacic 180zł :confused2: Lekarz kazał mi unikac wszelakich skurczy nawet jak mi sie siku zachce to odrazu sie załatwic zeby zadnego parca nie było.Dzis nareszcie sie wyspie w swoim łozku:-)

Ostatnia edycja:
Do góry