reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ansure, to tez ladnie sie wozisz ;-)
ja jechalam do tesciow 9h, ale ja zawsze tak miałam. poprzednia ciaze chyba do 7 mca tak jezdzilam, ale u mnie jest ok, zadnego puchniecia, sikac tez nie musze latac.

reklama
gorgusia ja tez nie cuzję nie martwq się. jak na usg usłyszałam ostatnio bicie serca to mi się łzy zakręciły bo już mialam głupie myśli...
w pierwszej ciązy czyłam jakoś od 21 tygodnia. ale nie wiem co z łożyskiem. jak mam ułożone. jakoś mnie to nie interesuje. ma być zdrowy dzidziek i już.

a co do łożyska to dwa dni temu oglądałam program o kobietach zjadających swoje łożysko po porodzie. i pokazali jak to łożysko naprawdę wygląda. cholera to kupa mięcha tam jest. a my się dziwimy, ze tyle ważymy haha.

ja jestem na etapie szukania spodni ciązowych na allegro. nie chce dać duzo, z 5 dych. chociaż nie wiem, bo w pierwszej ciązy kupiłam sobie spodnie i ani razu ich nie ubrałam. całą ciąże przelatałam w legginsach. no ale jakoś się tak napaliłam na rurki ;)))

Ansure, to tez ladnie sie wozisz ;-)
ja jechalam do tesciow 9h, ale ja zawsze tak miałam. poprzednia ciaze chyba do 7 mca tak jezdzilam, ale u mnie jest ok, zadnego puchniecia, sikac tez nie musze latac.

heheh woże woże..To M mnie wyciąga twierdząc właśnie, że to ostatni dzwonek :)
maluszek - u mnie jeansy się nie sprawdziły - faktycznie niewygodnie było; nawet Malutka się bardzo wierciła ;)

Ja juz dawno w dzinsach ciazowych smigam. leginsow nie lubie, a ta guma w pasie działa cuda. jak dla mnie super wygodne. jeszcze tylko 4 mce i wracamy do normalnych ubranek ;-)

Dzień doberek :) Słońce dziś świeci! Już nawet spacer zaliczyłam.

Co do dalekich podróży to u mnie najwięcej w ciąży to na samym początku do Zakopanego pojechaliśmy, a tak to 60km w jedną stronę do Warszawy się zdarzy, a tak to siedzę w domu. W lipcu może gdzieś jeszcze się wybierzemy.

Joasia- super,że Twój M zdał! Gratulacje!

Future- ja kupiłam spodnie ciążowe w HappyMum i jestem bardzo zadowolona. Wygodne i właśnie- rurki!

Dziś wieczorem moja siostra ma zabieg na żyły- po ciąży jej strasznie powyłaziły- i zostaje z jej dwójką dzieci. trochę się obawiam jak dam radę, bo brzuch mnie pobolewa ostatnio, ale jakoś musze dać radę.

Aaaaa....dziś o 5 rano Zymek dał o sobie znać. Przewalał się w brzuchu. Nie było to raczej tyle kopanie ile takie przewalanie, ale całe szczęście,że dał znać,bo już mi się krwotoki i inne głupoty śniły. Niedługo się rozrusza, prawda?

Miłego dnia Kochane. I dzięki za wsparcie. Nikt mnie nie rozumie jak Wy :*

Hallo Kobitki!!!!
Lotka, no no optymizm godny pozazdroszczenia:-D Było by miło wcisnąć sie w jeansy z przed ciąży po porodzie:-D
Ja zakupiłam jeansy, krótkie spodenki materiałowe i legginsy z H&M Mama. legginsy jak druga skóra, spodenki też rewelacja, ale jeansy juz mniej. Kupiłam takie elastyczne cieniutki, ale jak chodzę to mi trochę spadają, a najgorzej jak się siedzi, ten jeansowy pasek na wysokości spojenia jednak mnie uwiera:confused2:

Witam się tylko króciutko bo ostatnio nie mam czasu na bb. Mój synuś ma zapalenie płuc więc jest dość absorbujący. Męczy się bidulek ale już jest trochę lepiej.
Ja oczywiście też albo od niego złapałam albo coś innego próbuje mnie dopaść: kicham i smarkam się.
Wybaczcie, ze nie napiszę więcej.

reklama
Witam się tylko króciutko bo ostatnio nie mam czasu na bb. Mój synuś ma zapalenie płuc więc jest dość absorbujący. Męczy się bidulek ale już jest trochę lepiej.
Ja oczywiście też albo od niego złapałam albo coś innego próbuje mnie dopaść: kicham i smarkam się.
Wybaczcie, ze nie napiszę więcej.
Trzymajcie sie cieplutko mam nadzieje że synuś szybko dojdzie do siebie a ty niczego przy nim nie zalapiesz

Do góry