reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Dzień dobry!
my dzis w domku. zimno i pochmurno.... podobno jutro ma wyjsc słonce, wiec czekam nadal ;-)
Tom mi juz powoli na glowe wchodzi ;-) nudzi sie pewnie :-) Młodszy szaleje na maxa, ale jeszcze przez brzuch tego nie odczuwam, wszystko w srodku. napiszlam wiadomosc do lilianny, moze sie odezwie..... :-)

Witam :-)słonko za oknem drzewka sie zazieleniły slicznie sie robi za oknem.Ja wstałam zjadłam sniadanko pokreciłam sie minutke i leze :eek: dobrze ze laptopa mamy to mi go do łozka przetransportowali:tak:.Szymon ma trzy dni wolnego bo w gimnazjum egzaminy i moje dziecko sprzata domek.Dobrze ze ma kto:cool2:.Teraz mysl co na obiad zebym nie musiała za duzo kombinowac i robic:confused:.

Miłego dzionka i ide czytac moze uda mi sie was nadrobic:-p

Lotka to daj znać ale widziałam, ze jej na BB nie było...po wizycie...

ja dzisiaj na obiad mam tortille:)
zjadlam parowki i mi niedobrze... ide połozyć smyka i chyba polożę sie z nim:-D

Fasolka bądź dzielna i rozmawiaj ze swoją dzidzią. Leż i dbaj o siebie. Bądź dobrej myśli - trzymam mocno zaciśnięte kciuki.
A to, że trzeba samemu zapłacić za krążek to żarty :/ masakryczna służba zdrowia. Czyli jakby mnie nie było stać to co... Wrrrrrrrrr...

Demetrios fajnie czuć kopniaczki - gratuluję i życzę ich coraz więcej.

Pajeczko, ale od którego tygodnia powinno się to liczyć, bo jak byłam w kwietniu na wizycie to kazała mi ginka zapamiętać tylko kiedy zaczęło się kopanie - i też nie wiem czemu ta data jest taka ważna ;)

Martusia śmieję się do dzisiaj z tym wapnem.

Lotka podziel się, bo ja to mam niedobory optymizmu cały czas.

Lenka to cieszę się że jesteś już w domku. Mniej się denerwuj. Relaks, spokój i odpoczynek. A jak się człowiek za dużo nasłucha to potem głowa pęka od nadmiaru informacji. Żeby te złe wyfrunęły Ci z głowy...

Marta najważniejsze to ten ropień zlikwidować, a gina może Ci się uda na późniejszą godzinę przestawić. Trzymam kciuki.

Joasiu pakuj się kochana tylko proszę nie przemęczaj się. Uważaj, nie dźwigaj itp...

Beacia niestety złośliwość rzeczy martwych. Ty dbaj o siebie. Wiem, że energia rozpiera, ale brać pod uwagę nasze brzuchatki :)

Misiaczek ja czuję od 10 dni. Na początku było to tylko przed i po obiedzie, a tak od 3 dni coraz częściej. Ale dla każdego to sprawa indywidualna.

Ansure nawet pasuje i jestem zadowolona ;) tylko pasy ciążowe leżą zapakowane, bo nie mam pomysłu jak je nosić :D. A od koleżanki dostałam reklamówkę ciuszków i wczoraj przeglądałam i układałam - ale słodkie :) takie maleńkie niektóre...

Muszę kupić jakiś stanik, bo mje mnie już podduszają :D
Na weekend majowy wybiorę się gdzieś tylko muszę przycisnąć mojego mena :)

może być już po :(. ja otworzyłam i mam napis 'produkty się ładują'.

No właśnie ja też tak mam, tylko jakoś załadować się nie chcą. A jak wchodzę na stronę C&A i w dział dla kobiet w ciąży to już żadnych promocji nie ma. Kurde szkoda, bo fajne tam ciuchy nawet były, jak wczoraj patrzyłam i wszystko praktycznie połowę tańsze. Och.... :wściekła/y:

reklama
Do góry