reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam się wrześnióweczki:)
Czytam Was codziennie ale jakoś weny brak i troszkę zmartwień doszło ehh takie życie.
Jak tam macie już zachcianki hmm ja mam smaka na śledzie z ogórkiem kiszonym wymieszane z majonezem jutro skocze do sklepu po śledziki.
Macie jakieś plany na majówke?
my jestesmy w Krosnie aktualnie i idziemy na mistrzostwa balonowe :-) mlody sie juz doczekac nie moze, to maniak balonowy :-)
no i pewnie standardowe grillowanka ;-)

reklama
my zostajemy w domku ewentualnie do znajomych pojedziemy.

co do ruchów: ja czuję coś takiego, jak nieraz ryba trzepocze ogonkiem albo motyl w ręku złapany, przeważnie po lewej stronie. nie czuję codziennie, ale coraz częściej. i nie wiem czy to już można zaliczać do ruchów czy nie, bo sobie myślę, że nie zaczęłam nawet 17 tc. pytałam koleżanki, one mówią, że koło 20,21 tc poczuły. może coś sobie wkręciłam :p

eMek zdal Dziewczyny dzieki za & :*

martusia jak tam eskapady po lumpkach?sukces?

weronkaz wiem cos na temat przeprowadzek tez zaczynam jutro pakunki przeprowadzka w srode na sama mysl mam lenia:-D

anmika biust rosnie "jak na drozdzach" obwod pod nim sie zwieksza to i staniki moga obcierac kup sobie wiekszy(chodzi mi o obwod pod biustem, miseczka w sumie pewnie tez;)) moze to pomoze:)

Lotka fajny taki spacerek nie te nasze w wirtualnym swiecie hehe a moze we wrzesniu zrobimy zlot gdzies po srodku Polski hihi

Ansure te otulaczki bardzo podobnie sluza jak pospolite rozki tyle ze raczka bardziej ruch ograniczaja mi sie wydaje ze rozek wystarczy, ale zalezy od wygody Mamusi:)

Zanetka jeszcze bedzie pewnie nie jedna sytuacja, my teraz na week ruszamy na wesele ale ponoc od weekendu po majowke ma byc ok 26-30 stopni:-)gratuluje kopniaczkow ja tez chce!!!!:)

Pajka udanego farbkowania:)

gorgusia powodzenia w polowaniu na kiecke i cierpliwosci jesli chodzi o czucie kopniaczkow:)no wlasnie ciekawe jak nasza fasolcia....

maluszek zdal, zdal tak jak pisalas:)a zta checia do imprezowania to tez u mnie rozne ale ze same babki byly no i nie bylam jedyna ciezarna bylo razniej:)rybka po japonsku mmm brzmi smakowicie zarzuc kawaleczkiem:-)pisalas ze w ZG raz slonko raz deszcz ja pol dnia spedzilam i do 14 tej bylo cudnie, moze zabraloam slonce ze soba hihi

marudka dziewczyny cos ostatnio pisaly doradzajac anmice moze pomoga ja niestety nie jestem w temacie ale trzymam kciuki zeby to nie bylo nic groznego:)

do_ti hehe to chrzciny macie juz za soba:-Dz tymi dolegliwosciami to moze sie do ginka zglos, nie ryzykuj skoro to nie chwilowe dolegliwosci

marta &&& za jutrzejsza wizyte w szpitalu bedzie dobrze :*

polisia mam nadzieje ze relacja z polowkowego zdana na odpowiednim watku zaraz zerkam:)

Future sluchaj sie zalecen zwolnij tempo:*

Spokojnej nocki:*jutro pakowanie wiec jesli nie zagladne nie obrazcie sie ale postaram sie wieczorkiem Was poczytac:)

eMek zdal Dziewczyny dzieki za & :*

martusia jak tam eskapady po lumpkach?sukces?

weronkaz wiem cos na temat przeprowadzek tez zaczynam jutro pakunki przeprowadzka w srode na sama mysl mam lenia:-D

anmika biust rosnie "jak na drozdzach" obwod pod nim sie zwieksza to i staniki moga obcierac kup sobie wiekszy(chodzi mi o obwod pod biustem, miseczka w sumie pewnie tez;)) moze to pomoze:)

Lotka fajny taki spacerek nie te nasze w wirtualnym swiecie hehe a moze we wrzesniu zrobimy zlot gdzies po srodku Polski hihi

Ansure te otulaczki bardzo podobnie sluza jak pospolite rozki tyle ze raczka bardziej ruch ograniczaja mi sie wydaje ze rozek wystarczy, ale zalezy od wygody Mamusi:)

Zanetka jeszcze bedzie pewnie nie jedna sytuacja, my teraz na week ruszamy na wesele ale ponoc od weekendu po majowke ma byc ok 26-30 stopni:-)gratuluje kopniaczkow ja tez chce!!!!:)

Pajka udanego farbkowania:)

gorgusia powodzenia w polowaniu na kiecke i cierpliwosci jesli chodzi o czucie kopniaczkow:)no wlasnie ciekawe jak nasza fasolcia....

maluszek zdal, zdal tak jak pisalas:)a zta checia do imprezowania to tez u mnie rozne ale ze same babki byly no i nie bylam jedyna ciezarna bylo razniej:)rybka po japonsku mmm brzmi smakowicie zarzuc kawaleczkiem:-)pisalas ze w ZG raz slonko raz deszcz ja pol dnia spedzilam i do 14 tej bylo cudnie, moze zabraloam slonce ze soba hihi

marudka dziewczyny cos ostatnio pisaly doradzajac anmice moze pomoga ja niestety nie jestem w temacie ale trzymam kciuki zeby to nie bylo nic groznego:)

do_ti hehe to chrzciny macie juz za soba:-Dz tymi dolegliwosciami to moze sie do ginka zglos, nie ryzykuj skoro to nie chwilowe dolegliwosci

marta &&& za jutrzejsza wizyte w szpitalu bedzie dobrze :*

polisia mam nadzieje ze relacja z polowkowego zdana na odpowiednim watku zaraz zerkam:)

Future sluchaj sie zalecen zwolnij tempo:*

Spokojnej nocki:*jutro pakowanie wiec jesli nie zagladne nie obrazcie sie ale postaram sie wieczorkiem Was poczytac:)
we wrzesniu to my raczej zloty po szpitalach uskutecznimy ;-) no ale kiedys czemu nie, ja chetna zawsze na spotkania jestem :-)
ode mnie niedaleko Gniezno, Biskupin, Park Dinozaurów, Przyjezierze, itp........ ;-)

Joasia to Ty lepiej do Zg nie wpadaj skoro słonko zabierasz :-D a ja mieszkam bliskooo Zg :) wiec no nie zdziwiłabym sie,że tam w ogole nie padalo bo u mnie tak jak pisalam raz slonecznie raz deszczyk no i teraz własnie leje :)
No to fajnie,że zdał bystre te nasze chłopy :D heheh to szybkiego pakowanka i udanej przeprowadzki:-)

Powróciłam... Jeszcze trochę minie zanim Was nadrobie ;)
Przez wesele rozregulowałam sobie pory spania i teraz każdą chwile staram się nadgonić :)
Myślę, że do majówki nadrobie to co straciłam :p

Dobranoooc :)

Hejka! Witam w słoneczny wtorek :) Zacznę od planów na weekend - my dość ambitnie, zaraz po badaniach w piątek (16.50) chcemy jechać do Wrocławia, zostaniemy tam 2 -3 dni, jest wystawa bonsai, no i odwiedzimy znajomych. Później jedziemy do Książa - wystawa bonsai i odwiedzę moją kuzynkę - tu również spędzimy 2 dni, następnie chcemy wyskoczyć do jakiegoś schroniska w Karkonoszach by zaczerpnąć energii z gór! Na 07.05 musimy być w Wawie - zaczynamy szkołę rodzenia :)
Przez ten tydzień mogę mieć problem z dostępem do netu :(.
Joasia - trzymam kciuki za przeprowadzkę. Ja mam na głowie wykończenie domu. Po weekendzie chcemy znacznie przyspieszyć..no zobaczymy.. bo liczy się jeszcze kaska.
Gorgusia - delikatne bąbelkowanie to też ruchy!, czasami można poczuć takie łaskotki ..
marudka, anmika - mam nadzieję, że szybko pozbędziecie się tych chrostek! jeszcze raz polecam maść z wit.a.
Future - najważniejszy odpoczynek, relaks. Mój M daje mi lekcje oddychania - co mnie wkurza! nie umiem się w pełni relaksować/ wyciszać... teraz mam zadyszki nawet jak więcej i szybciej mowię..
szysza - to czekamy na relacje z wesela, wybawiłaś się :)
Fasolka - mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i odezwiesz się !
Do-ti - zdrówka! nie zwlekaj i idź do lekarza...

Oj ja ostatnio mam zmiany nastrojów. Wczoraj byłam tak nabuzowana, czułam w sobie złość, dobrze, że M byl w pracy. Wyłączyłam TV i w ciszy poleżałam. Nawet pomoglo. Dzisiaj zađ nawet reklamy mnie rozczulaja a oglądajc porod w "Na dobre i na złe" ryczałam jak bóbr!
Oj dzwoni Mama i jest przerażona, że chcemy jechać na majówkę tak daleko!

ZAANETKAA

MAYBEBABY

Powodzenia !!! &&&&&&&&&&&&&&&

Ansure
to masz fajnie,że mozesz byc tyle w podróży:) ja ostatnio coś nie moge za długo jezdzic zle sie czuje, ostatnio jechalismy dwie godziny i wysiadlam z bólem głowy, brzusia, i plecków, dlatego az sie boje:-)a chciałabym gdzies pojechac bo jak nie teraz to pozniej juz w ogole lipa...

Witam się pięknie :-)
Joasia- gratki dla M :tak: aby przeprowadzka poszła szybko i bezproblemowo ;-)
Szysza- po tych harcach teraz dużo odpoczywaj ;-)
Gorgusia- ja do piątku miałam tak jak Ty, bąbelki, pływanie rybki i raz na jakiś czas mały kopniaczek, ale od piątku mój dzidzik się rozbrykał, chyba odkrył swoje nogi bo wczoraj wieczorem od 21 do 24 miałam rewolucję w brzuchu, cierpliwości Twój Synek na pewno niedługo da o sobie znać :tak:
Ansure- co do majówki, korzystaj kochana póki możesz i dobrze się czujesz ;-)
Ja właśnie uciekam na spotkanie z położną, trzymajcie się :-D

reklama
Do góry