reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Martusia ochrzczone, bo mała dzidzia się zsiusiała

co do herbatki to jutro pójdę do apteki, bo dziś nie mam sił - z koperkiem były ziemniaczki na obiad

dziękuję kochane za wsparcie już lepiej choć czuję jeszcze ból żołądka i leżę grzecznie

mam problem z oszczędzaniem się, a potem cierpię :(

reklama
Noo ja wyszlam dopiero z kuchni :) zrobiłam obiadek,zjadlam i zrobiłam ciacho i teraz bym sie legła ale umowiona jestem na 19sta..wiec napisze przepis Martus rybki na odpowiednim wątku i mykam sie szykowac :) ale u nas dziwna pogoda raz slonko raz deszcz :/

do_ti - dbaj o siebie! Oby było już tylko lepiej.
Future- zdrówka, spróbuj się wyciszyć. Będzie ok.

Ja zaliczyłam spacer. Zauważyłam,że po dłuższym łażeniu brzuch mam twardy...
A Mały nadal się nie rusza. I bardzo się tym martwię. Dziś mnie na dole, koło pęcherza łaskotało, ale czy to on to nie wiem... cholerka. Jak ja do czwartku wytrzymam. Niech mój syn się ogarnie no!

maluszek u nas tez taka pogoda

ja sie juz na dzis zegnam bo m w domu i musze mu odstapic kompa a ja bede ogladac wielka mature polakow na tvp1 a seriali sobie obejrze jutro powtorki, milego wieczorku Kochane

Gorgunia weź zjedz coś słodkiego napij się cieplego mleczka i połóż na lewym boku (w ciaży powinno sie jak najwiecej na tym boczku leżeć) i poczekaj... mozesz miec tak, ze Twoje dziecko jest bardziej aktywne w nocy jak Ty spisz a w dzien po prostu spi...możesz też mieć na przedniej ścianie łożysko wtedy ruchy czuje się lagodnie...ALE jeżeli Cię to martwi idź do lekarza

W czwartek mam wizytę. Może do wtedy sie coś ruszy. Łożysko na pewno jest na przedniej ścianie. Ech...ja chyba nie umiem być spokojna i tyle.

Gorgusia ja z synkiem w pierwszej ciazy miałam na przedniej teraz mam na tylnej... i jest spora róznica w odczuwaniu ruchów dziecka... w pierwszej ciaży ledwo czułam nawet w 30 tc jak dostałam kopa to bylo to takie raczej delikatne niz prawdziwy kopniak prędzej czulam jak wypinał kuperek niż jak kopnął... teraz jest masakra :-D mlody tak kopie, ze szok... ale zmuś Cypka do działania :-) słodkie zawsze pobudza dzieci :) pamietam jak z Sebkiem bylam w ciazy i z nerwów przed badaniami prenatalnymi najadłam sie słodyczy to masakra byla lekarka ponad godzine robiła badanie a co do martwoenia to kochana juz zawsze bedziesz sie martwila do starości :-D

Gorgusia u mnie skutkuje cos słodkiego plus leżenie na plecach :) ale prawda jest tak, jak mówi Pajkaa chyba już zawsze będziemy się zamartwiać :)) a ja już po wizycie, zaraz wszystko opiszę na wątku właściwym, haha, ale znam płeć :D chłopiec :O a wszyscy łącznie ze mną obstawiali dziewczynkę normalnie haha :D dobra idę opisać

reklama
Witam się wrześnióweczki:)
Czytam Was codziennie ale jakoś weny brak i troszkę zmartwień doszło ehh takie życie.
Jak tam macie już zachcianki hmm ja mam smaka na śledzie z ogórkiem kiszonym wymieszane z majonezem jutro skocze do sklepu po śledziki.
Macie jakieś plany na majówke?

Do góry