reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Pajka no wlasnie wiem,że zawsze mi pisala B i nawet odrazu wystawilam mi zaswiadczenie do pracy,że potwierdza ciaze itd. Wydaje mi sie,żę poprostu trafilo na mnie moze i losowo, bo co zaklad ma do tego? oni sami boja sie żeby kobieta w ciazy pracowala kto pozniej im wyplaci chociazby odszkodowanie, u mnie nie ma mozliwosci pracowac np krocej niz 8 godzin czy na lzejszym stanowisku. Wszyscy mowia,że mam sie nie stresowac... że pewnie to formalnosc zobacza brzuszek i karte ciazy i juz no ale ja sie jakos martwie :(

Gorgusia rozumiem Cie bo ja mam teraz to samo... moj wychodzi o 5 i wraca 20/21 ale nie moge byc zla bo po pracy leci na budowe żeby kasy wpadlo,żebysmy wkoncu skonczyli nasze mieszkanko, i tak jak mowisz smutnooo nawet narazie nie myslimy o szkole rodzenia bo nie bedzie kiedy. Ale coz kochana damy rade :p ja w chwilach slabosci gadam do synka :D
a moj zaczal mnie kopac 18.04 wieczorem i powiem,że dopiero odzywa sie wieczorkami:p także pomalu pomalu i dadza nam dopiero popalic :D

Ostatnia edycja:
reklama
animika, szczerze mówiąc pierwsze co mi do głowy przyszło to cholestaza ciążowa... choć to dość drastyczna diagnoza. Nie ignoruj tego, idź do lekarza. Co prawda potem sobie pomyślałam, że to potówki sądząc po lokalizacji (miałam tak pod piersiami z Tycią), co w połaczeniu z oliwką jest wielce prawdopodobne, ale lepiej dmuchać na zimne.

maluszek, no i co z tego? Pójdziesz, zaniesiesz kartę ciąży, powiesz o poronieniu, dodasz kiepskie samopoczucie etc. i po sprawie. Nikt Twojego zwolnienia nie podważy. Taka ruynowa kontrola.

Gorgusia, u mnie jest tak, że jednego dnia odzywa się dzidziuś tak sporadycznie, że aż się martwię...Innego dnia kopie cały dzień i w nocy też. Akurat ostatnie dni miałam stresowe i się mało odzywa wrr...
Dziewczyny, ale wczoraj się przestraszyłam, miałam brzuch ściśnięty przez pół godziny później :szok: Jakaś kilkunastoletnia dziewczyna wyjechała rowerem nam pod koła, mój A ledwo zahamował :no: A ona wyjeżdża ze słuchawkami w uszach, nie patrzy, czy coś jedzie :szok::wściekła/y:A dzisiaj jak jechaliśmy do rodziców, to kolejny rowerzysta gwałtowny skręt na środku trasy...Czy ci ludzie nie mają wyobraźni? :wściekła/y:

Życzę wszystkim słonecznego, udanego weekendu :-)

Dzień doberek. Dzieć dziś od samego rana kopie i kopie. Nawet w rękę dwa kopniaki mi zafundował,więc sie nie stresuję. Miłego dnia Brzuchatki.

Witam się sobotnio.

Joasia życzę Ci udanego panieńskiego :)))
Gorgusia mnie nie dawno mały zaczął kopać i robi to jak na razie codziennie ale tylko jak leże lub wypoczywam. Jak się ruszam to też nic nie czuję.
Marudka współczuję przygody z rowerzystami, dobrze że nic złego się nie stało i M zdążył wyhamować.
Maluszek mi ginka mówiła, że statystycznie co 10 ciężarną kontrolują - pewnie padło na Ciebie. Na pewno wszystko będzie ok i to tylko formalność.

Życzę Wam kochane miłego i słonecznego weekendu :)))

Witam brzusie :*

Ale u nas znow dzis slonecznie !! i super bo dzis jedziemy na ta rocznice ślubu takze bedzie mozna imprezowac na dworze!!! :) pomalu sie szykuje i czekam na M. bo ten jak zwykle w pracy a na 14 mamy byc na miejscu...w ogole dzis sobie uswiadomilam,że my juz we wt mamy swoja rocznice :D wow az druga heheh :)

Joasia nie szalej dzis za duzo hihih !!!!!!!!!! :) Miłego weekendu dziewczynki :)

reklama
WITAM:)

Oznajmiam że od wczoraj mnie dziecko kopie:))już nie ruchy a kopniaki czuję :D

No ale tez się trochę zestresowałam gdyż dzisiaj boli mnie prawy jajnik :/któraś tak ma?

Do góry