reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzień Dobry Niedzielnie!
ja ratuje sie kawka jak moge, wczoraj byl dizwny dzien. do poludnia upal jakich dawno nie bylo, a potem nagle burze i deszcze...i tak do wieczora. dzis znow swieci slonce....tylko teraz nie wiem czego tu sie spodziewac....
milego dnia!

reklama
Gorgusia moj Maluszek ma czasem dni, że kopie mam wrażenie non stop, a czasem malutko, zauwazyłam, że jak jestem najedzona to milczy :D

Marudka niestety z pozycji rowerzysty czy pieszego samochód porusza się inaczej, teraz wiosna, lato i niestety dużo takich przypadków, oby zawsze konczyly sie na strachu tylko!

Maluszek slubu 3 :) a ogólnie to 11 :)

Patrysia gratuluję kopków! :D

Stokrotka zjedz rano owoc i kefir wypij pomaga! a poza tym śliwki suszone ;) ale mówię Ci kefir czyni cuda! :D

Marta ooo dobre podejście! musisz ładnie wyglądać hihihi

Lotka pogoda taka w kratkę, ale już ciepło, więc to najważniejsze!

Dziewczyny czy Wam też czasem cieknie z piersi?! raju, z jednej co jakiś czas mi kapie, denerwujące to...

Joasiu dziękuję

Polisia u mnie nie ma póki co takich sensacji

Wreszcie dorwałam się do komputera.
Wczoraj dowiedziałam się, że od świąt wypchało mi bardziej baniaka :). Rodzinka mnie poinformowała, bo widzieli mnie wcześniej w święta.
A ja się zastanawiałam czemu poszerzam znów spodnie :)

Dziś jestem nieprzytomna. Nie ma to jak 2 dni mieć imprezę, a dziś idę na 3.
Praktycznie cały czas przez dwa dnia na nogach. Spać mi się chce. Ale fajnie było. Ludziki chwalili moje jedzonko. Wszyscy zadowoleni i o to chodzi.

Ech mam dość, a nogi mam takie spuchnięte, że szok

Idę się szykować na imprezę. Dziś na szczęście jako gość :)

no hej

przepraszam, ze mnie nie ma, ale jestesmy w żałobie.

psy sąsiadów zagryzły naszą Polę. Hesi przyjaciółkę. razem się chowały, bo w tym samym wieku prawie.
no łzy lecą jak grochy.

Fasolka - daj znac. martwię się ;***

272606_10150261095914288_528999287_7351006_8310576_o.jpg

a ja sie dopiero witam, Rodzice byli, bylismy na mega spacerze lasem i w sasiedniej wiosce i potem jeszcze wokol mojej wioski, bylam w szoku, ze Oliwka dala rade tyle km isc, a jak ja wszystko interesowalo
tak sie zastanawiam czy jakbym zniknela to by ktorejs z Was mnie brakowalo bo nikt nie zauwazyl ze mnie pare dni nie bylo

lotka u mnie wczoraj bylo odwrotnie, rano ulewa i burza, w po poludniu piekne slonce i cieplutko, ode mnie do Ciebie pewnie przeszlo
polisia mi nic jak na razie nie cieknie
doti mi dzis w nocy tez brzuch bardziej wylazl, pokaz focie
FutureMummy zagryzly dziewczynke szok (Panie swieć nad Jej Duszyczką), masakra, jak ja dzis bylam z mala na spacerze to przez plot jakichs ludzi tez szczekal ale jeszcze maly pies groznej rasy, bardzo szybko kazalam malej odejsc od tego plotu i mialam strach jak piernik ale jak urosnie to strach bedzie tamtedy chodzic a szkoda bo to piekna droga na spacer

Hallo dziewczyny!!
U nas pół zimno pół ciepło:rofl2:
FutureMammy kondolencje! i jest mi strasznie przykro, ale Martusia tak mnie ubawiła, że rżałam jak koń:-D (Martuś sorki)
Polisia mi jeszcze nic nie leci, ale balony mam takie, że jak by nie były takie ciężkie, to na pewno bym odleciała:szok:

Polisia Ty sie przyzwyczajaj zobaczysz jak zaczniesz karmić :-D mój maż nie raz dostał strzała z mleka z cycka:-D np podczas przytulasek :-Dteraz to jest pikuś bo to tylko siara:-D

Furute wspolczuje ale tak jak Axarai uśmiałam się ztego niedogadania;-)

reklama
Hej, hej:)

Zyje, zyje hehe wrocilam po 2 do domku smiechu co nie miara, to sie Dzidz naskakal:-DA dzis piekna pogoda od rana na dworku najpierw grill u Tesciow teraz zjechalismy do moich Rodzicow na emisje zuzla bo faceci w mojej rodzinie kochajjjja Falubaz hehe

Ayni nie przejmuj sie ze nie znasz plci, ja poki co tez nie znam mysle ze 30 moze sie to zmieni:)

marta oj to masz Mka komplemenciarza:)

martusia nikt nie pytal ale to nie znaczy, ze nikt nie myslal:* dobrze, ze jestes a jak tam zebra nadal doskwieraja??co do streszczenia to oj bedzie ciezko ja z doswiadczenia juz wiem ze jak raz dziennie nie zagladam na bb to pozniej ciezko mi ogarnac:-D

Pajka odprezajacego masazu:-)

Lotka ...jak to czego sloneczka hihih a u nas podobno na weekend ma byc 26 stopni:szok:chyba sie zagotuje na tym weselu:/

polisia mi poki co nie leci ,ale to podobno normalne to siara piersiaczki sie szykuja do produkji mleczka:)

do_ti udanej imprezki, zrelaksuj sie jako gosc tak dla odmiany:)

Future strasznie mi przykro....tule Cie i Hesie mocno...3majcie sie Dziewczyny

Milej niedzieli:)

Do góry