witam sie i ja, zmienilam posciel nasza, mala juz tak bardzo nie kaszle jak dostaje ten antybiotyk to moglam zmienic, jutro zmienie jej, narobialm sie bo my mamy dwie koldry, dwie poduszki, dwa przescieradla i duzy koc, a ze zmieniam posciel srenio co miesiac to pod przescieradlami zawsze jest masa paprochow, tym bardziej, ze w lutym m zmienial posciel i nie posprzatal pod przescieradlami, a unas posciel lezy calydzien nie chowana bo mamy lozko sypialniane, teraz sie pierze, a ja wypije z Wami kawke i bede jak co niedziele nadrabiac zaleglosci w prasie, eh kocham relaks przy gazetkach, aaa jeszcze napisze, ze od czwartku czuje normalne ruchy maluszka do tej pory bylo to takie przelewanie, a od czwartku- pocztake 16tego tygodnia czuje takie pukanie od srodka wczoraj Maluch caly wieczor pukal mi w zaladek heh, aaa i jeszcze wiecie, ze jak pije jogurty to nie mam az takich zaparc
stokrotka pol roku w Bombaju
no prosze a jako kto m pracuje? Niezle menu mialas wczoraj heh
anmika i o ktorej Starszak zrobil pobudke? Ja cos w tej ciazy dluzej niz do 22.30 nie moge wytrzymac a najlepiej bym poszla spac zaraz jak sie sciemni heh a kiedys siedzialam po nocach
nagapalma a jedliscie juz sos slodko kwasny z ryzem i piersiami z kurczaka?
FutureMummy odpoczywaj co sie nie przeciazysz
monaliza powodzenia u gina we wtorek aby Maluszek pokazal co tam ukrywa, a w jakiej czesci Polski jestes?
fasolka smacznego obiadku podeslij mi tez heh ja wczoraj zrobilam kotelty mielone z fixem do miesa mielonego knorr w zyciu takiego dobrego meisa nie jadlam mniam, a ten fix nie ma zadnych syfow w skladzie wiec warto probowac, do tego buraczki, ktore ostatnio wcinam jak szalona i ziemniaczki mniam
kasieq widze, ze Ty tez lubisz czytac
pisze teraz poko pamietam udanej podrozy do Polski, smacznego
pajkaa oby glowa przestala bolec, moze spacer?
jasminum ja na pocztaku ciazy to uwazalam zeby syfow nie jesc bo mnie brzuch bolal ale teraz juz sobie pozwalamna frytki od czasu do czasu a na chipsy dosc czesto,