reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

hej dziewczyny :))
Ale jestem zła byliśmy na obiedzie u teściowej wszytko super fajnie :) obiad pycha ale jak sie dowiedziała ze chcę mieś pokoj dla malej fioletowo różowy to powiedziałą ze ja oszlalam ze ten kolor odbiera apetyt i ze nawet na fioletowym obrusie nikt nie chce jeść ;/ dziwaczka ;/ wkurzona jestem ja chce fiolet :( czy myslicie ze to prawda ??
pierd...oly jakies, nie przejmuj sie jakims gadaniem. pokoik ma byc taki, jak wymarzyłas sobie dla małej i koniec :-)

reklama
Opinia teściow to bym sie raczej nie przejmowała, moja córcia ma fioletowe dodatki w pokoiku dywanik, zasłonki kwiatki na firankach. Ściany ma wprawdzie białe ale to dlatego że w całym domu mamy jeszcze białe bo to nowo wybudowany dom i juz kaski nam zabrakło na kolorki. Jak bedziemy malowac to na pewno jakaś sciana bedzie fioletowa.

witam sie wieczornie, ale jestem wzdeta chyba zaraz sobie espumisam zaaplikuje dostalam ostatnio od poloznej w prezencie paczuszke w tych takich siateczkach

marudka ja tez jeszcze dzis bede jesc pizze, m przywiezie jak wroci bo dostal, a prace pisz, pisz, dasz rade, ja tez sie bronilam, tyle ze licencjat 3 tygodnie przed porodem i dalam rade heh i jako jedyna bylam w dresie ha ha
gorgusia ile dalas za spodnie? pokaz sie w nich, a m jaki komplemenciarz super
Futuremummy trzymam kciuki aby naprawa malo kosztowala
joasia tez sie doczekasz ruchow, oby jak najszybciej
;-) bo to cudowne uczucie
ewiczek a co Tesciowie maja do kolorow Twoic scian... fioletowy jest sliczny! moj Tesc ma taki kolor scian w duzym pokoju i jakos ja tam apetyt mam heh

Przecież teściowa w tym pokoju mieszkać nie będzie. Dla mnie jej zdanie nie znaczyłoby nic po prostu, ot opinia, ktorej nie trzeba w ogóle brać pod uwagę.

A tak z innej beczki, pytanie do maji16, bo wiem, ze Ty długo leżałaś. Ja leżę już 6 tygodni i powoli zaczynam trochę wstawać. Czy Ty też na początku miałaś tak, że byłaś taka osłabiona i tak szybko się męczyłaś? Ja wstanę zrobić sobie śniadanko i tak mnie to zmęczy, że dyszę jak lokomotywa i słaba jestem jakaś od razu... Tak myślę, że to przez to długie leżenie.

Ostatnia edycja:
ewiczek sama mam swoj pokoj u rodzicow w domku pomalowany na kilka odcieni fioletu, moim zdaniem to piekne barwy i jakos nigdy by mi do glowy nie przyszlo ze moga mi odebrac apetyt:-Dsorki ale dziwna ta Twoja tesciowka;)

my dzis poleniuchowalismy troszke i tak zleciala niedziela, zaraz mykam sprawdzic co na innych watkach pozniej w wyrko, serialik i nyny:)
Dobranoc Wrzesnioweczki slodkich snow i przyjemnej nocy:-):-)

Hej dziewczyny znów nadrabiam z czytaniem. Martusia byłam w piątek u lekarza rodzinnego osłuchała mnie przepisała jakies syropy i tyle. Dzisiaj mi trochę lepiej ale kaszel dalej mnie dusi masakra.
Marudka ja też muszę pisać pracę magisterską i nie mogę się za nią zabrać a czas ucieka muszę się zebrać i zacząć pisać to będę mogła spokojnie myśleć o dzidzi.
Ryba ja też długo leżałam i jak w końcu zaczęłam wstawać to się męczyłam i sapałam jak lokomotywa po przejściu paru kroków ale pomału rozruszasz się :)
Dobra dziewczyny idę spać dobranoc

Ewiczek nie przejmuj sie tesciowa!!! nie ma co jej sluchac wrrrr!!! ja to bym ja zagryzla jak mnie nerwy poniosa to mowie to co mysle i sama nie raz dogadam tesciowej jak chce mi sie rzadzic :) takze nie przejmuj sie !!!

Joasia ja tez czekam na tego pierwszego kopniaka :) juz bym chciala no ale jeszcze ma czas:) bede sie martwic jak juz bede po 20 tyg a tu nic... ale mam nadzieje ze kopnie :p

Zaanetkaa masz wizyte w nasza rocznice ślubu :) fajnie :p takze bede trzymala podwojne &&&&&&& :)

U nas dzis troszke slonka sie pokazalo ale i tak zimnoo. Bylismy w odwiedzinkach u rodzinki wrocilam z bolem glowy i pleców który dorwal mnie w nocy :( zaczelo mnie bolec na samym dole plecow,troche w posladki mi poszlo no i tak trzyma do teraz :/

Spokojnej nocki kochane :)

reklama
Do góry