reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ewiczek któras dziewczyna go ma i sobie chwali...tylko zbyt często nie mozna go używać niestety

Brygitte zdrowka zyczę

dzisiaj byłam na zakupach... kupilam synkowi ciuszki w Pepco polecam tanio a super:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej Dziewczynki!
Ja właśnie skończyłam robić wafle na niedzielę, a teraz popijam sobie 0,5 szklanki reeds'a. Jakoś nie mogłam się oprzeć.. Dzidź dziś wyjątkowo spokojny...a wczoraj na "JAKA TO MELODIA?" to szalał po prostu :) Dziś zmokłam jak kura na ryneczku, u nas zima powróciła, śnieg nawet spadł...
Miłej niedzieli!

Pajka na pewno jest wszystko dobrze, ale oczywiscie jesli nadal Dzidz bedzie za grzeczny to upewnij sie u ginka co tam w brzuszku sie dzieje:-)moj pierwszy zakup dla Dzidzia tez z Pepco zgadzam sie ze i cenowo i jakosciowo wymiataja, pokaz co kupilas na watku zakupowym:)

ewiczek ale masz dobrze nie dosc ze M w kolo domku Ci zrobi to jeszcze truskaweczki z kremowka na podwieczorem mniaam no i smacznego murzynka ja zaraz zakasze sobie kawaleczek popijajac mleczkiem:)

reklama
ayni dzieki za zaproszenie, uwazaj bo sie spakuje i naprawde przyjade heh, a co do sniegu to patrz foto
fasolka, mantezowa oby wszystko bylo oki
brygitte zdrowka, bylas u lekarza??
fasolka jasne, ze wiem, co to znaczy jak brakuje smaku :happy2:
pajkaa he he dobre to z m i Barbi
lenkka obys sie nie rozchorowala po tym zmokniecu

a ja posprzatalam dzis chalupke, zrobilam pycha obiadek i tak sie zastanawiam jakie to my mamy Swieta za tydzien heh bo u mnie taki widok z okna jest: heh
laugh.gif

Do góry