reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
jeszcze raz- bo znaleźć nie mogę
:wściekła/y: jak wstawić suwaczek?! wrrrr

na zielonym pasku u góry kliknąć "ustawienia", po lewej stronie pojawi się taki pasek, gdzie znajdziesz "edytuj sygnaturę" w okienku opisowym wklej BBCode z suwaczkiem, możesz jeszcze sprawdzić na podglądzie i zatwierdź (zapisz sygnaturę)

Witajcie i tu Wrześniówki ;-) Bardzo miło Was poznać :tak:

Kwietniówki by mnie zabiły jakby się dowiedziały ze zamiast do nich pisać to od rana przebrnełam przez te wasze 37:)szok:) stron :-D Pamiętam jak w poprzedniej ciąży w póżniejszym czasie to była produkcja 15-20 stron dziennie:sorry::-) teraz przy smykach to już nie tak łatwo ;-)

W każdym razie przedstawię się i tutaj.
Mam na imię Ela, mam kochanego męża i najukochańszą córusię Julisię, która w marcu skończy 2 latka. Jeszcze liczę sobie 28 wiosen, jestem krakowianką i to moja druga tak na prawdę upragniona, choć tym razem nie zaplanowana ciąża. ;-)
Termin będzie prawdopodobnie na 8.09. ale na pewno wiem, że i tak urodze wcześniej- wewnie w ostatnich dniach sierpnia znowu przez przez cc :sorry: Niemniej maluszek bedzie rozwijał się tępem wrześniowym więc jeśli mnie przyjmiecie to zostaję z Wami :tak:

Do lekarza pewnie wybiore sie po 15.01. Wczesniej szukam nowego gina bliżej domu.

Chciałąm zalogować się wcześniej, ale tak jak i Wy, mimo, że to druga ciąża to boję się, że mogę stracić tego 'Kropka' w brzusiu bo początki rózne bywają. Niemniej @ nie przyszła mimo że tydzień temu miała, zamiast tego wyszły dwie krechy więc postanowiłam jednak się przyłączyć i z pełną nadzieją zostać do września w pakiecie 2w1 :-D

Co do prezentów pod choinkę to się zgadzam- cudowniejszego prezentu dostac nie mozna jak my w tym świątecznym okresie.
Mężowi zrobiłam właśnie prezent i dałam mu terz w światecnzym pudełeczku pod choinką jak spóźniony prezent gwiazgkowy. :-) ucieszył się choć jest przerażony, bo tj Cyniczna jestem na wychowawczym ciągle i na utrzymaniu M.:sorry: coż, taki lajf.

Z objawów ciążowych to mam identycznie póki co jak w poprzedniej ciąży- 2 dni po przypuszczanej owulacji zaczelam mieć tkliwy biust i takie nie moje :] potem zaczeły bardziej boleć. Brzuch mnie bolała ze 2x, ale tak ogolnie to ok. Śpiąca jestem non stop i troche bardziej słaba. Poza tym mdłości bóle głowu itd dopiero przede mną, choć jeśli dopadną mnie takie bóle brzucha jak w poprzedniej ciaży to zaostane uziemiona w domu na pół roku bez możliwości chodze ia gdzie indziej jak tylko po domu- tego bardzo się boję:confused2:

Teraz już będę na bieżąco więc pewnie poznamy się lepiej.

Pozdrawiam i witam Was wszystkie życząc spokojnych 9 miesięcy w komplecie :tak:

p.s. Musze sobie suwaczek wreszcie zmienić bo odchudzać przez najbliższe 8miesięcy się nie zamierzam :p

Kwietniówki by mnie zabiły jakby się dowiedziały ze zamiast do nich pisać to od rana przebrnełam przez te wasze 37:)szok:) stron :-D

Bo my płodne jesteśmy :-D;-)

Chciałąm zalogować się wcześniej, ale tak jak i Wy, mimo, że to druga ciąża to boję się, że mogę stracić tego 'Kropka' w brzusiu bo początki rózne bywają. Niemniej @ nie przyszła mimo że tydzień temu miała, zamiast tego wyszły dwie krechy więc postanowiłam jednak się przyłączyć i z pełną nadzieją zostać do września w pakiecie 2w1 :-D

Mistrzem Świata w panice, że przestanę występować w dwupacku byłam chyba ja - wielki ukłon dla wszystkich Dziewczyn, które podtrzymywały mnie na duchu - CYNICZNA - ukłony dla Ciebie głównie.

Z objawów ciążowych to mam identycznie póki co jak w poprzedniej ciąży- 2 dni po przypuszczanej owulacji zaczelam mieć tkliwy biust i takie nie moje :] potem zaczeły bardziej boleć. Brzuch mnie bolała ze 2x, ale tak ogolnie to ok. Śpiąca jestem non stop i troche bardziej słaba.

Dokładnie takie same objawy :tak:

Witam ponownie

ja też jestem niedoświadczona hihihih to będzie moje pierwsze dzieciątko, bardzo się cieszę wizyte mam dopiero 26.01. Jak narzie to jestem senna i mam mdłości mam nadzieje ze bez wymiotów będzie.pozdrawiam cieplutko

reklama
wita, moje kochane ciążóweczki 03.01 miną dzień @ nie przyszedł ale test dzień 02, i 03 test potwierdził moje częste wizyty w wc :) i moja dr. kazała przyjechać migiem do siebie coś niby widziała ja też ale ja się na tym nie znam, teraz 10.01 mam zrobić hcg i zadzwonić do niej i zobaczymy co będzie dalej :) termin? każdy kalkulator inaczej pomiędzy 06.09 a 16.09.2012 :) jestem już mamą 9,5 letnich bliźniaków ale bardzo pragniemy mieć kolejną dzidzię ale 1 :) i się nią nacieszyć

Do góry