Witajcie i tu Wrześniówki ;-) Bardzo miło Was poznać
Kwietniówki by mnie zabiły jakby się dowiedziały ze zamiast do nich pisać to od rana przebrnełam przez te wasze 37
szok
stron
Pamiętam jak w poprzedniej ciąży w póżniejszym czasie to była produkcja 15-20 stron dziennie
:-) teraz przy smykach to już nie tak łatwo ;-)
W każdym razie przedstawię się i tutaj.
Mam na imię Ela, mam kochanego męża i najukochańszą córusię Julisię, która w marcu skończy 2 latka. Jeszcze liczę sobie 28 wiosen, jestem krakowianką i to moja druga tak na prawdę upragniona, choć tym razem nie zaplanowana ciąża. ;-)
Termin będzie prawdopodobnie na 8.09. ale na pewno wiem, że i tak urodze wcześniej- wewnie w ostatnich dniach sierpnia znowu przez przez cc
Niemniej maluszek bedzie rozwijał się tępem wrześniowym więc jeśli mnie przyjmiecie to zostaję z Wami
Do lekarza pewnie wybiore sie po 15.01. Wczesniej szukam nowego gina bliżej domu.
Chciałąm zalogować się wcześniej, ale tak jak i Wy, mimo, że to druga ciąża to boję się, że mogę stracić tego 'Kropka' w brzusiu bo początki rózne bywają. Niemniej @ nie przyszła mimo że tydzień temu miała, zamiast tego wyszły dwie krechy więc postanowiłam jednak się przyłączyć i z pełną nadzieją zostać do września w pakiecie 2w1
Co do prezentów pod choinkę to się zgadzam- cudowniejszego prezentu dostac nie mozna jak my w tym świątecznym okresie.
Mężowi zrobiłam właśnie prezent i dałam mu terz w światecnzym pudełeczku pod choinką jak spóźniony prezent gwiazgkowy. :-) ucieszył się choć jest przerażony, bo tj Cyniczna jestem na wychowawczym ciągle i na utrzymaniu M.
coż, taki lajf.
Z objawów ciążowych to mam identycznie póki co jak w poprzedniej ciąży- 2 dni po przypuszczanej owulacji zaczelam mieć tkliwy biust i takie nie moje :] potem zaczeły bardziej boleć. Brzuch mnie bolała ze 2x, ale tak ogolnie to ok. Śpiąca jestem non stop i troche bardziej słaba. Poza tym mdłości bóle głowu itd dopiero przede mną, choć jeśli dopadną mnie takie bóle brzucha jak w poprzedniej ciaży to zaostane uziemiona w domu na pół roku bez możliwości chodze ia gdzie indziej jak tylko po domu- tego bardzo się boję
Teraz już będę na bieżąco więc pewnie poznamy się lepiej.
Pozdrawiam i witam Was wszystkie życząc spokojnych 9 miesięcy w komplecie
p.s. Musze sobie suwaczek wreszcie zmienić bo odchudzać przez najbliższe 8miesięcy się nie zamierzam