reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Madelaine i Sakar - czyli co, dziewczynki?:-)
Ja mam właśnie gładziutką cerę:-p Ale bolące i twarde piersi to przede wszystkim :laugh2: A choroba mi się zaczęła jakoś tak równo z pierwszym pozytywnym testem:confused2: Ale na szczęście minęła po 2-3 dniach, co mnie bardzo zdziwiło, bo ja taki chorowitek jestem i jak już zacznę chorować to zawsze na antybiotyku się kończy, a kończy się często. Już się boję, co mnie teraz czeka:-p

reklama
Witam, padłam wczoraj o 20 razem z dzieckiem hahaha Ja już wstałam a Młody jeszcze śpi :/ Zaraz na zakupy... mam nadzieję, że nie zwymiotuję w sklepie ;/

Dzień dobry

Lilijanna mieszkam 20 km od Konina .

Madelaine ja też chce tradzik jesli to świadczy o dziewczynce a tak mam cerę jak pupa niemowlaka . Nigdy takiej nie miałam

Zdrówka dla chorowitkow

Witajcie :) dziś po pozytywnym już 9tescie uwierzylam ze moge do Was dolaczyć:)
ja właśnie zawsze milam tak malutko pryszczy teraz ostatnie 2tyg nie bylo i ch a dzis zobaczylam ich z 10 :) jesli na dziewczynke to ciesze sie:))) a no i nigdy przenigdy nie mialam liszai na ciele a teraz takie mega 2 pod oczami ,mama sie smieje ze napewno juz wnuczka bedzie:)

madelaine my tez:)) a moja mam szczegolnie bo ma juz 4-ech wnukow i wkoncu chciala by wnuczke:) ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe a czy chlopczyk czy dziewczynka to juz mniejsze znaczenie

TAAAAAK!! Jeżeli moje mega pryszcze oznaczają córkę to je kocham normalnie!! Ale powiem Wam tak: ja w okolicach 12 grudnia już podświadomie czułam, że jestem w ciąży. Później się trochę tego przestraszyłam, bo myślałam że sobie wkręcam wszystkie syndromy - wiecie, jak to jest. Tak samo podświadomie czuję, że to babeczka siedzi u mnie w brzuchu. Nie myślę o niej inaczej, jak o mojej kochanej Zośce :-)

pytanie z serii: TRUDNE :-)

Czy jest tu jeszcze jakaś pierworódka, bo mi tak smutno, że tu wszystkie doświadczone :-)

Madeline ja jestem:)
a co do przeczucia to ja mysle ze chłopczyk jest w brzuchu , tez niby czulam cosik ale w sumie od 2lat tak mam ze wszystkie miesiace czuje ze sie udalo ale ten cykl byl pogmatwany nawet nie wiem kiedy byla owulacja bo jakos czesto bolal mnie brzuch i myslalam ze w 21dc dostane @ a to zamiast niej upragnione II krechy

Ostatnia edycja:
maja ;-) chociaż jedna :-):-)

Ale za to mamy baaaaardzo doświadczone koleżanki, które zawsze służą radą przez co są kochane!! Zawsze warto mieć takie doświadczone babeczki :-):happy2::happy:

reklama
Do góry