reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Madelaine i Sakar - czyli co, dziewczynki?:-)
Ja mam właśnie gładziutką cerę:-p Ale bolące i twarde piersi to przede wszystkim :laugh2: A choroba mi się zaczęła jakoś tak równo z pierwszym pozytywnym testem:confused2: Ale na szczęście minęła po 2-3 dniach, co mnie bardzo zdziwiło, bo ja taki chorowitek jestem i jak już zacznę chorować to zawsze na antybiotyku się kończy, a kończy się często. Już się boję, co mnie teraz czeka:-p

reklama
Witam, padłam wczoraj o 20 razem z dzieckiem hahaha Ja już wstałam a Młody jeszcze śpi :/ Zaraz na zakupy... mam nadzieję, że nie zwymiotuję w sklepie ;/

Dzień dobry

Lilijanna mieszkam 20 km od Konina .

Madelaine ja też chce tradzik jesli to świadczy o dziewczynce a tak mam cerę jak pupa niemowlaka . Nigdy takiej nie miałam

Zdrówka dla chorowitkow

Witajcie :) dziś po pozytywnym już 9tescie uwierzylam ze moge do Was dolaczyć:)
ja właśnie zawsze milam tak malutko pryszczy teraz ostatnie 2tyg nie bylo i ch a dzis zobaczylam ich z 10 :) jesli na dziewczynke to ciesze sie:))) a no i nigdy przenigdy nie mialam liszai na ciele a teraz takie mega 2 pod oczami ,mama sie smieje ze napewno juz wnuczka bedzie:)

madelaine my tez:)) a moja mam szczegolnie bo ma juz 4-ech wnukow i wkoncu chciala by wnuczke:) ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe a czy chlopczyk czy dziewczynka to juz mniejsze znaczenie

TAAAAAK!! Jeżeli moje mega pryszcze oznaczają córkę to je kocham normalnie!! Ale powiem Wam tak: ja w okolicach 12 grudnia już podświadomie czułam, że jestem w ciąży. Później się trochę tego przestraszyłam, bo myślałam że sobie wkręcam wszystkie syndromy - wiecie, jak to jest. Tak samo podświadomie czuję, że to babeczka siedzi u mnie w brzuchu. Nie myślę o niej inaczej, jak o mojej kochanej Zośce :-)

pytanie z serii: TRUDNE :-)

Czy jest tu jeszcze jakaś pierworódka, bo mi tak smutno, że tu wszystkie doświadczone :-)

Madeline ja jestem:)
a co do przeczucia to ja mysle ze chłopczyk jest w brzuchu , tez niby czulam cosik ale w sumie od 2lat tak mam ze wszystkie miesiace czuje ze sie udalo ale ten cykl byl pogmatwany nawet nie wiem kiedy byla owulacja bo jakos czesto bolal mnie brzuch i myslalam ze w 21dc dostane @ a to zamiast niej upragnione II krechy

Ostatnia edycja:
maja ;-) chociaż jedna :-):-)

Ale za to mamy baaaaardzo doświadczone koleżanki, które zawsze służą radą przez co są kochane!! Zawsze warto mieć takie doświadczone babeczki :-):happy2::happy:

reklama
Do góry