reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie.

Gorgusia oby plamienie jak najszybciej ustało :))) Trzymam za to kciuki.

Mi też ostatnio czasem twardnieje brzuch, ale szybko mi przechodzi. Poza tym w sobotę w nocy chyba poczułam ruchy maluszka - takie łaskotanie, muskanie w środku. Fajne uczucie :)
Dobry nastrój mi dopisuje i z każdym dniem mam coraz większy apetyt, z czego strasznie się cieszę i mam nadzieję, że waga pójdzie mi choć trochę w górę.

reklama
a ja w weekend bez internetu i właśnie staram się jakoś nadrobić, ale lekko nie jest ;)

niech już ta wiosna się zacznie, bo łapię jakiegoś przedwiosennego nerwa, grrr...

trzymajcie się poniedziałkowo ciepło!

A ja własnie obiadek robie ,zupka pieczarkowa i nalesniki z dzemem truskawkowym ..... moze jedzonko dziewczynki zwabi :-D komu ;-).....
witajcie!
tomka mi dzis lekko rozlozylo, bylismy u lekarza i wlasnie spi.
ja na obiad dzis pizze robie, wlasnie doczyszczam piekarnik po ostatnich wariacjach kulinarnych ;-)
a za ok 2-3 tygodnie bede juz sie relaksowac u tesciowej na podworeczku :-) i grille, grille, grille... no i ogniska z kielbaskami mmmiodzio ;-)
milego dnia!

future, mentezowa, maybe - dzięki za info i zainteresowanie :)

fasolowa - dawaj te naleśniki dawaj no mi je tuuuuu !!!! szybkoooo AAA !!!!:-D:-D:-D

weronka - nie nerwuj sie :tak: :)

demetrios - mi tez stwardnia pierwszty raz przedwczoraj i wczoraj i poczułam ból pleców na dole :) ale trwalo tylko 5 min i poszłooo !!!:tak:

gorgusia - nie łazić tyle !!! hehe wiem łatwo mówić, a sama latam wciąż i wciąż :) co do pwrotu do pracy, to fakt człowiek dziadzieje w domu :) ale co robić ? dobrze, że robi się coraz cieplej, można więcej czasu na dworze spędzać :) a brzuszek Twój widziałam na innym wątku- widać już widać , piękniuchny :)

future - ja też nic nie czuję :)

babydoll - zazdraszczam ruchów :) super, że juz czujesz maluszka :)

maybaby - ja właśnie brzucha prawie wcaje nie czuje , więc narazie się nie wypowiem na temat więzadeł i innych takich :) ale pewnie coś tam się rozciaga i dlatego to odczuwasz :)

Dziewczynki we czwartek będę Was znowu prosiła o &&&&&&&&&&&&&&&& dla mojego maleństwa , pisałam na zamkniętym juz dwa tyg temu,ale i tu napisze, mam wczesne echo serduszka ( na wszelki wypadek ) , mam nadzieje,że będzie wszystko dobrze :)

Cześć dziewczyny nadrobiłam zaległości w czytaniu. W piątek byłam u Gina i jest wszystko ok niestety dzidzia nie chciała się ujawnić kim jest będę musiała jeszcze trochę poczekać, tak super się czułam w piątek a w sobotę jak na złość obudziłam się z zawalonym gardłem gorączką i katarem ogólnie masakra do teraz mnie trzyma ratuje się herbatą z cytryną i syropem *spam* jak macie jeszcze jeszcze jakieś sposoby to poproszę o radę pozdrawiam

Oliwka w nocy miala temperature, dostala ibufen forte okolo 2.30 dzis juz temperatuty nie ma, nie wymiotuje, ale tez za dzuo nie je zjadla tylko parowke i pol jajka wiejskiego, dobrze by bylo gdyby mogla isc w srode do przedszkola, bo nie bedzie mial kto z nia zostac ale watpie, chociaz kaszel sie jej juz polepszyl, nawet juz sie odrywa od czasu do czasu, zobaczymy jak bedzie z temperatura do 16tej bo ponoc ok 16tej jest najwieksza

polisia gratki
FuruteMummy zdrowka dla was i powodzenia u gina jutro
fasolka dzieki za modlitwe, powdzenia ugina w pt, ja poprosze o to jedzonko
maybebaby super, ze z zebem lepiej
gorgusia tylko sie nie przeciaz, a z tym plamieniem mialas stan zapalny, ze dostalas clotrimazolum? mi lekarz nic nie pzowoliltylko tamtum rosa
demetrios gratki ruchow
weronkazz dobrze, ze juzmasz z nami kontakt, ja tez zawsze mam problem zeby nadrobic nawet jesli jest to tylko jeden dzien
lotka zdrowka dla mlodego, grille super tez lubie chcoiaz dzis rano przymrozilo, trawa w moim lesie byla biala i ponoc wekend tez ma taki byc:dry: a ja wczoraj pochowalam zimowe ubrania a nameczylam sie przy tym okropnie nie chcialabym musiec znow ich wywlekac
nagapalma kciuki &&&&&&&&&
Brygitte zdrowka ;-)

ech te naleśniki :)
Ja w pracy od czasu do czasu w mikrofali robię sobie pieczone jabłko z cynamonem :)
weronkazz - sprawdzałam joge na Chałubińskiego - niestety jest w takich godzinach, że nie dam rady :( właśnie zgłosiłam się do jogi medica - zajęcia są w piątek o 18.30 na Racławickiej, sprawdź proszę, może się spotkamy?
gorgusia - wracaj do zdrowia :)
nagaplama- już trzymam kciuki
Brygitte - ja stosowałam w przeziębieniu to samo, jeszcze jadłam 1 kanapkę z czoskiem... mam nadzieję, że szybko z tego wyjdziesz :)

Już nie mogę się doczekać 17-tej...ech.... chcę do domu!

reklama
Do góry