Tygrysek1985
Fanka BB :)
mi sie mala calkiem rozlozyla, caly dzien lezy, nic nie je, tylko pije, "wymiotuje" slina tzn moim zdaniem nie wymiotuje tylko pluje nagromadzona przy kaszlu slina, no, ale wczoraj swiezo zmieniona jej posciel dzis juz musialam zmienic, kazalam jej wytknac jezyk nalotu nie ma wiec to raczej nie angina, temp. 38,6, dala jej nurofen, daje tez syrop dexa pini, wit. C i tran, nie cche za bardzo isc do lekarza, bo nie mam ochoty na kolejny bezpodstawnie zapisany antybiotyk, jesli jutro bedzie gorzej to pojedziemy po m pracy do jej lekarki, ktora ostatnio wynalazlam i ktora raczej nie ma zwyczaju fasszerowania dziecka antybiotykiem, bo ostatnio jej nie zapisala a Pani dr ktora badala ja przed ta pol ghodz wczesniej zapisala, mala ma dzis temp wiec to oznaka ze organizm wzial sie do walki raczej, chcialabym uniknac antybiotyku bo wg mnie zbyt czesto jest naduzywany, i tu pytanie czy martwic sie jakos mozno, ze mala nic nie je jak pije? ile dni tak moze nie jesc? naklaniac ja do jedzenia czy nie?
no i po nurofenie chciala wlasnie obiadu po czym pieknie wyhaftowala swoja posciel i mnie
monaliza wspolczuje z calego Serca straszne to
no i po nurofenie chciala wlasnie obiadu po czym pieknie wyhaftowala swoja posciel i mnie
monaliza wspolczuje z calego Serca straszne to
Ostatnia edycja: